Meningen en recensies

Een lijst met al onze meningen en recensies:

 

We hebben besloten een sectie te maken waarin we alle beoordelingen en meningen van verschillende bedrijven (meestal makelaars) vermelden die we hebben gemaakt, de bedrijven zijn alfabetisch gerangschikt. Als u iets wilt weten over een bedrijf dat niet op deze lijst staat of dat we er een beoordeling, analyse of beoordeling van maken, kunt u in dezelfde sectie een opmerking achterlaten. (Vergeet niet om in ieder geval de website en de naam van het bedrijf waar u meer over wilt weten achter te laten).

Als u op zoek bent naar meningen over een makelaar en u kunt deze niet in deze lijst vinden, dan kunt u een opmerking achterlaten aan het einde van dit gedeelte.


1.131 reacties op «Meningen en recensies»

 1. Alexander Guzmán Romero antwoord

  Ik wil melden wat er met mij is gebeurd bij Broker KortanaFX, ze hebben mijn account ingevoerd en mijn SL gewijzigd en ze hebben twee transacties ingevoerd, vanwege hun pech en die van mij op het moment dat ik mijn rekeningafschrift van die twee transacties bekeek, iemand één transactie heeft ingevoerd, in alle gevallen gingen ze tegen de trend in, nadat ze die dag $3500 winst hadden gemaakt, werd de regel van 5% per dag overtreden en net als het doel van deze gewetenloze en oplichtermakelaar die accounts verkoopt en vervolgens de handelingen van de gebruiker manipuleert, zodat de accounts gesloten zijn, veranderen ze ook de regels en zetten ze de handelaar in de problemen en zoeken ze duizend manieren om niet te betalen. Ik heb 5 afgewezen opnames en de laatste druppel was deze rekening die op 20-06-2024 werd gesloten. Je moet deze makelaar niet blijven gebruiken, het schaadt deze prachtige handelswereld, de klacht was gepland en vandaag komt er geen reactie en in hun online chat antwoordt niemand, ze reageren totdat iemand de pagina al heeft gesloten. Ongelofelijk.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Alexander, deze makelaar is ontworpen om al zijn klanten op te lichten, niemand ontsnapt, het is jammer dat ze niet konden verifiëren of het een serieuze makelaar was voordat ze investeerden, helaas hebben ze controle over het platform en wanneer ze dat willen tot Als uw operatie negatief is, manipuleren ze deze zodat u al uw geld verliest. Over het algemeen kan worden gezegd dat ze liegen over alles wat ze zeggen met als doel u op te lichten. Bedankt voor het schrijven over Kortana. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Radek antwoord

  Het is belangrijk dat u een grote capaciteit heeft
  Czy to nie oszuści

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Radek, het is fraude en u krijgt uw geld niet terug. Bedankt voor het schrijven over Quanta Capital. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 3. Przezorny antwoord

  Chce wszystkich ostrzec przed Quant Finance ltd. Het vlees moet stevig zijn als het niet ma is. Naar Oekraïne oszuści którzy stacjonują w Polsce. Er zijn twee professionele mensen die tylko że zainwestowanych niet zo leuk vinden.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Przezorny, we hebben verschillende klachten ontvangen en het lijkt duidelijk op oplichterij te zijn. Als ze erop aandringen, wees dan niet gehaast, stuur geen geld, oplichters oefenen meestal veel druk op je uit, zodat je dat niet doet denken. We beoordelen momenteel verschillende beoordelingen, maar we zullen de uwe als prioriteit beschouwen om deze makelaar te kunnen beoordelen. Kunt u ons de website schrijven? Bedankt.

   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Alassea, de naam lijkt mij al verzonnen, oplichters verzinnen namen om het moeilijker te maken ze te traceren. Als u mij de makelaar vertelt, kan ik bevestigen of het oplichterij is of niet

   Groeten.

 4. Ximena antwoord

  https://teslaopeninvestment.com/using/dashboard is dit oplichting?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ximena, we hebben verschillende klachten ontvangen en het lijkt duidelijk op oplichterij te zijn. Als ze erop aandringen, wees dan niet gehaast, stuur geen geld, oplichters oefenen meestal veel druk op je uit, zodat je dat niet doet denken. We beoordelen momenteel verschillende beoordelingen, maar we zullen de uwe als prioriteit beschouwen om deze makelaar te kunnen beoordelen. Bedankt.

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *