✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

A3Trading Feedback

In deze sectie we zullen de makelaar analyseren A3 Handelen (ook wel a3trading.com en a3-t.com genoemd), is een Forex-, Cryptocurrency- en CFD-makelaar. Is A3 Trading echt aan te raden om een ​​investering te doen? Of kan je beter niet investeren bij dit bedrijf? ⛔ Is het een veilige makelaar? Is een gotcha? Wij helpen u het te bepalen. ✅

➡️ In deze sectie vindt u: meningen over A3 Trading , beweringen , eervaringen , naaranalyse 📊 van de belangrijkste kenmerken van dit bedrijf (bijgewerkt 2022), en het belangrijkste: Is het A3 Trading? ⚠️ een veilige makelaar? Kunnen we dit bedrijf vertrouwen? Kunnen we ons geld opnemen? Dit alles en meer in deze review over deze investeringsmaatschappij.

Krijg je geld terug - wij helpen je

We voeren deze review en beoordeling uit, omdat we verschillende berichten en opmerkingen krijgen over de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. ¿U bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? Laat een reactie achter als reactie op zorgen van klanten.

Essentiële informatie: Van wie is het? Waar ben jij? Bent u een gereguleerde makelaar?

✅De makelaar vermeldt deel uit te maken van: Commodius FX Limited en Wanakena Ltd. Update maart 2022: Securcap Securities Limited.

✅ Met betrekking tot uw ubicación, de makelaar vermeldt gevestigd te zijn in: Vanuatu en Londen, Engeland. Update maart 2022: Cyprus en Seychellen.

✅ Als we analyseren de regulering van de makelaar zien we dat dit een ongereguleerde makelaar is.

📌 onthouden: de beste optie (en de veiligste) zijn de gereguleerde makelaarsomdat ze aan zeer strenge eisen moeten voldoen. Werken met een niet-gereguleerde makelaar, het is zeer riskant, neem dat risico niet. 📌

Meestal analyseren we bij het analyseren van een makelaar meestal de verschillende soorten rekeningen. In dit geval was het voor ons onmogelijk om een ​​sectie op de website van de makelaar te vinden waar hij rekeningtypes of iets dergelijks vermeldt. Toch hebben we enkele e-mails naar de klantenservice van de makelaar geschreven, we zullen zien of zij ons deze informatie verstrekken, in welk geval we dit gedeelte van het gedeelte waar we gewoonlijk de soorten rekeningen zouden analyseren, zullen voltooien.

de makelaar gebruik het Webprofit-platform te bedienen, zowel voor computers als voor mobiele telefoons.

Nu gaan we verder met het analyseren van de website van de makelaar op zoek naar de middelen en hulp die deze de handelaar biedt.

A3Trading-website
A3Trading-website

Enkele bronnen en hulpmiddelen die door A3 Trading worden aangeboden, zijn: dagelijkse marktanalyse, de populaire economische kalender (hoewel moet worden opgemerkt dat de kalender op het moment van schrijven van de recensie niet werkt), markttarieven en live grafieken, realtime trends. Daarnaast hebben ze enkele cursussen, hoewel je hiervoor al geregistreerd moet zijn en een account bij de makelaar moet hebben, daarnaast hebben ze ook enkele verklarende video's, waarin ze enkele basishandelsconcepten uitleggen.

A3 Trading - video-onderzoek 

Welnu, dankzij gebruikersberichten zijn we ons ervan bewust dat een televisiezender in de Dominicaanse Republiek een onderzoek heeft uitgevoerd naar A3 Trading. De verslaggever Nuria Piera, is degene die dit soort melding/onderzoek doet, onze pagina wordt genoemd in het rapport. Blijkbaar is de melding gedaan door het ontvangen van talloze klachten van mensen, we laten de video's (er zijn er 2) hieronder achter:

Deel 1

Deel 2

Krijg je geld terug - wij helpen je

🟢 Overige informatie over A3 Trading 🟢

⬇️ We zullen wat meer informatie voor u achterlaten voor het geval u contact wilt opnemen met de makelaar of hun website zelf wilt bekijken. ️

🌏 Website: nl.a3trading.com

📞 Telefoonnummer: +507 (833) 6500,: +44 7724 097503 (Whatsapp)

📧 E-mail: [e-mail beveiligd]

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom we een review hebben gedaan over A3Trading. Het is omdat we enkele berichten hebben ontvangen van klanten die naar het bedrijf vroegen, en we denken graag dat onze recensiespagina investeerders helpt door belangrijke informatie over het bedrijf te verstrekken. een investeringsmaatschappij.

>>> Beoordeling aan A3 Handelen <<

Eindigend met deze sectie, naar onze mening Geloven wij dat het bedrijf A3Trading is betrouwbaar? Moet u uw geld bij het bedrijf beleggen? ⭐ Analyse van 2022

Als we dit allemaal zien, raden we aan voorzichtig te zijn, omdat: het een niet-gereguleerde makelaar is, het is gevestigd in landen met een zeer slechte reputatie (Cyprus, Vanuatu, Seychellen); Bij het zoeken naar recensies op A3Trading vonden we verschillende negatieve recensies die waarschuwen voor deze makelaar. Bottom line: het lijkt geen goed idee, we raden aan voorzichtig te zijn.

⛔ Let op ⛔ : update: volgens berichten van A3Trading-klanten is het bedrijf verbonden met andere makelaars met ook een zeer slechte reputatie en verschillende klachten van financiële toezichthouders; uBankier, Financeka Trade, XLNTrade, A3Trading, 70Handels, ontega, BEVEILIGING y Warren Bowie & Smith. WIJ STELLEN EXTREEM VOORZICHTIG VOOR ⛔

We raden altijd aan om alleen samen te werken met goed gereguleerde bedrijven, is het niet beter om de bescherming van een goede toezichthouder te hebben? Is het het risico waard als er veel veiligere opties zijn om te beleggen?

U moet begrijpen dat een van de weinige maatregelen die het geld van de klant echt waarborgen, de regulering van de makelaar is, dat wil zeggen, het is waarschijnlijk het belangrijkste bij elke makelaar; DAT HET EEN GOEDE REGELGEVING HEEFT, LAAT JE NIET VOOR DE Dwaas. Goede regelgeving houdt in dat er een instantie is waar klanten bij misverstanden of problemen terecht kunnen.

Wat is jouw mening? Heeft u met deze makelaar gehandeld? Bent u klant? Vindt u onze mening niet correct? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen, u kunt ook een reactie op onze website achterlaten met uw ervaring als u klant bent van de makelaar.

We laten een stem open zodat handelaren en gebruikers op de makelaar kunnen stemmen.

[democratie id=”22″]
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

167 reacties op «A3 Trading: beoordeling en opmerkingen»

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo elembergado, bedankt voor je reactie over A3 Trading. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om je te beroven, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit gekruist met de markt, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen dat je alles bent kwijtgeraakt en ze houden het.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer geld om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT om uw geld terug te krijgen of klik op deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Roseanne, we zijn hier om je te helpen.

   Groeten.

 1. Mario Jezus antwoord

  Het zijn oplichters. Ik vertelde hen dat het spaargeld dat ze hadden voor de opleiding van mijn dochter was en dat ze nergens om gaven. Ze speelden in de droom van mijn dochter.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Mario, bedankt voor je reactie over A3 Trading. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. We raden aan GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit met de markt gekruist, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt en dat ze het houden.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer geld om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT om uw geld terug te krijgen of klik op deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Noelia antwoord

  Onze ervaring: Mijn moeder was alles kwijt wat ze de afgelopen 7 jaar had gespaard, stel je voor hoe slecht we waren. Wat een geluk dat we besloten hebben om de geldhersteldiensten die u noemde eens te proberen. We moesten verschillende papieren inleveren, waardoor we een beetje twijfelden, maar als we uiteindelijk het geld konden recupereren, in ieder geval een groot deel.Hartelijk dank voor deze hulp aanbevolen makelaars. We zijn erg blij!

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Noelia, Geweldig !!!, Heel erg bedankt voor de waarschuwing, we zijn erg blij dat je het hebt bereikt, wees nu voorzichtig als je opnieuw investeert, controleer de makelaars voordat je er een vertrouwt, hier hebben we ze bijna allemaal.

   Voor anderen die hun geld terug willen, kunnen ze proberen met onze chat te praten of op deze link te klikken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Als u onze ranglijst van de aanbevolen makelaars 2021 wilt zien, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 3. George Roman antwoord

  Het zijn oplichters, ik ben mijn spaargeld bij hen kwijtgeraakt, ze bellen je en bellen je onvermoeibaar om je je geld te laten storten in degenen die ze je adviseren, zodat je later verliest. Ze leggen je ook niet uit dat de veronderstelde obligaties die je verkrijgt om te beleggen, leningen zijn die je later moet betalen. Ik wil weten of dit waar is dat je deze bonussen moet betalen omdat ik daar ook verslaafd aan ben.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *