✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we evalueren of we het Equity Finance Market-bedrijf als een veilige of onbetrouwbare entiteit beschouwen. Wij nodigen u uit om onze volledige analyse te lezen om alle nodige informatie te verkrijgen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie zien over de aandelenfinancieringsmarkt en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteequityfincmarket.com
🏠 vennootschap*Vermeldt uw bedrijf niet
verordeningEr wordt niet vermeld dat het gereguleerd is
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresManchester, Verenigd Koninkrijk
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 2024-02-06
BedrijfstypeBroker voor cryptocurrencies, aandelen, ETF's, valuta's, indices en grondstoffen

Bedrijf: ⚠️ Equity Finance Market vermeldt niet tot welk bedrijf het behoort. Wees heel voorzichtig, we merkten een duidelijk gebrek aan transparantie.

Locatie: ⚠️Het bedrijf vermeldt dat het in het Verenigd Koninkrijk gevestigd is, maar wij denken dat dit valse informatie is.

Onze zorgen zijn toegenomen bij het analyseren van verschillende kenmerken van dit bedrijf.

Wat is de aandelenfinancieringsmarkt?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Equity Finance Market is een: cryptocurrency, aandelen, ETF's, valuta's, indices en grondstoffenmakelaar.

Accounttypen

soorten accountsMINIMALE EERSTE AANBETALING
Basic Plan $500 
Standard Plan$6,000 
Professioneel abonnement$10,000 
Geavanceerd plan$20,000
Superstar$100,000 

Informatie op internet

equityfincmarket-website

Hier laten we u een screenshot zien van de Equity Finance Market-website, namelijk equityfincmarket.com. De opname is gemaakt in Mei 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Nadat u de website zorgvuldig heeft onderzocht:

– We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: +44 7458 941037

– We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd]

* Regulering van de aandelenfinancieringsmarkt

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

Het gebrek aan informatie over de regelgeving voor makelaars is een reden tot zorg. Het ontbreken van regelgeving suggereert dat klanten en hun fondsen niet worden beschermd, waardoor ze kwetsbaar worden voor mogelijke slechte praktijken van de kant van de makelaar. In geval van problemen kan het gebrek aan regelgeving het moeilijk maken om het geld terug te vorderen. Daarom is het essentieel om voorzichtig te zijn bij de omgang met dit soort bedrijven en zorgvuldig na te denken voordat u een investering doet.

???? Definitieve waardering van de aandelenfinancieringsmarkt ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van de aandelenfinancieringsmarkt en zijn we tot de volgende conclusies over dit bedrijf gekomen:

de veronderstelde ubicación op een veilige plek als Groot-Brittannië wekt argwaan, omdat het een strategie lijkt te zijn om het vertrouwen van klanten te winnen. Uit onze evaluatie blijkt echter dat deze informatie misleidend kan zijn en niet de werkelijkheid weerspiegelt.

Het ontbreken van enige vermelding van hem verordening Het is zorgwekkend. Dit suggereert dat het bedrijf opereert zonder onderworpen te zijn aan enig regelgevingskader, wat het risico voor klanten en hun beleggingen vergroot.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is gerapporteerd door verschillende financiële toezichthouders (in dit geval de FCA, de Britse toezichthouder). Wees UITERST VOORZICHTIG.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

Dit bedrijf biedt zo hoge rendementen dat wij denken dat ze vals zijn. Het claimt een investeringsrendement van 15,5% en een verwijzingsbonus van 10% te genereren.

Equity Finance Market, een makelaar die een breed scala aan beleggingsdiensten aanbiedt, presenteert een locatie die, hoewel in Groot-Brittannië als veilig bestempeld, vragen oproept over de juistheid ervan. Dit gebrek aan transparantie roept vragen op over de betrouwbaarheid van het bedrijf. Bovendien duidt het ontbreken van informatie over de regelgeving erop dat er sprake is van een operatie zonder toezicht, wat het risico voor beleggers vergroot. Uiterste voorzichtigheid is geboden vanwege eerdere klachten van financiële toezichthouders en gebrek aan duidelijkheid over de moederentiteit van het bedrijf.

Bovendien zorgen beloften van hoge beleggingsrendementen, zoals een rendement van 15.5% en een verwijzingsbonus van 10%, voor waarschuwingen over de juistheid van hun beweringen. Deze cijfers kunnen, zonder adequate ondersteuning of uitleg, misleidend zijn en moeten met scepsis worden behandeld.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. In deze situatie is het essentieel om grondig onderzoek te doen voordat u uw beleggingen aan Equity Finance Market toevertrouwt. 🚨🚨

updates

Marktnieuws op het gebied van aandelenfinanciering:

Datum Update nieuws
mei 2024Klacht tegen de aandelenfinancieringsmarkt financiële toezichthouder FCA

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Equity Finance Market.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door de aandelenfinancieringsmarkt

Als u het slachtoffer bent geworden van oplichting en op zoek bent naar advies over hoe u uw kapitaal kunt terugkrijgen, raden wij u aan het gedeelte met veelgestelde vragen te raadplegen, waar u nuttig en praktisch advies kunt vinden om het claimproces te starten. In dit gedeelte bieden we gedetailleerde en stapsgewijze informatie om u te helpen passende maatregelen te nemen en deze situatie vastberaden tegemoet te treden. Houd er rekening mee dat het belangrijk is om snel te handelen en de juiste stappen te ondernemen om uw kansen op het terugkrijgen van uw geld te vergroten.

Hoe de aandelenfinancieringsmarkt te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor de aandelenfinancieringsmarkt?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik de aandelenfinancieringsmarkt rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is de markt voor aandelenfinanciering betrouwbaar?

Nee. Equity Finance Market is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: het is een makelaar die vermeldt gevestigd te zijn in het Verenigd Koninkrijk, maar er wordt aangenomen dat het een valse locatie is, wat zorgwekkend is. Een ander feit is dat er niet wordt vermeld tot welk bedrijf het behoort en of het gereguleerd is. Dit is een rood alarm voor beleggers!

Hoe kunt u geld terugkrijgen van de aandelenfinancieringsmarkt?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Aandelenfinancieringsmarkt: meningen en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Edu antwoord

  Dit bedrijf is een hoax. Ik verzeker je, ik probeer me nog steeds terug te trekken en ik kan het niet, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Edu, bedankt voor je schrijven over de aandelenfinancieringsmarkt. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *