✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

In deze sectie analyseren we het bedrijf Academie David Vas, is het veilig?. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort OP HET MOMENT VAN HET MAKEN VAN DE REVIEW BLIJKEN ER GEEN TEKENEN VAN SCAM. Hieronder laten wij u essentiële informatie zien over Academie David Vas en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteacademydavidvas.site – traderexpertpro.com – academydavidvas.com
🏠 vennootschapvermeldt het niet
verordeningniet gereguleerd
???? E-mailcontact opnemen via de website
📈 platformeigen platform
📌 Adresvermeldt het niet

Academy David Vas is een online handelscursus, geen van hun websites vermeldt contactgegevens of locatie.

Accounttypen

Academie David Vas biedt geen afzonderlijke handelsaccounts aan.

Informatie op internet

website david vas academie

Academie David Vas geeft een basisuitleg van de diensten die zij aanbiedt, niet veel meer dan dat.

Lijst met telefoonnummers

 • Tot nu toe heeft het bedrijf geen telefoonnummers.

Eindevaluatie van Academie David Vas

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: Academy David Vas is een bedrijf waar we geen tekenen van oplichting hebben opgemerkt. We raden ook voorzichtigheid aan.

Hoewel we geen slechte recensies, negatieve opmerkingen of andere tekenen van oplichtingsbedrijven hebben gevonden, raden we je altijd aan om voorzichtig te zijn in de wereld van beleggen en met je geld! Het kan nooit kwaad om voorzichtig te zijn en het bedrijf zelf te onderzoeken!

updates

Nieuws over Academie David Vas:

Datum Update nieuws
Op dit moment hebben we geen nieuws te delen.

Opiniones de los usuarios

Wat vind jij van de David Vas Academie? Wat is jouw ervaring?

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Academy David Vas.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe kunt u geld claimen? Academie David Vas

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, vindt u verderop in de FAQ-sectie ons advies.

Hoe rapporteer je Academie David Vas

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en om de een of andere reden een klacht wilt indienen, kunt u hieronder in het gedeelte Veelgestelde vragen de beste manier vinden om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Is Academie David Vas een oplichterij – is het een oplichterij?

Naar onze mening is het geen oplichterij, we hebben geen tekenen van oplichting kunnen detecteren.

Is Academie David Vas betrouwbaar?

Na onze analyse zijn we van mening dat het om een ​​gewoon/normaal bedrijf gaat, we merken geen tekenen van oplichting. Denk er ook aan om voorzichtig te zijn met uw geld en waar u het belegt.

Hoe meld je Academie David Vas?

Als u klachten heeft tegen deze makelaar, kunt u deze schrijven in de ondersteuning van hun website, we nodigen u ook uit om een ​​opmerking achter te laten in deze recensie.

Hoe geld claimen bij Academie David Vas?

Als je je geld niet kunt terugkrijgen, laat ons dan een reactie achter en we zullen je helpen. U kunt ook deze pagina bezoeken die uitleg geeft hoe je je geld terugkrijgt.


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

16 reacties op «Is David Vas Academy een oplichterij? Meningen»

 1. Dafne Topal antwoord

  Ik raad het niet aan. Ze hebben mij ontslagen omdat ik me zogenaamd niet hield aan het beleid of de gedragsnormen van zowel de academie als de sponsor van de studiebeurs, de makelaar xm. En gewoon om meningen te geven en een mening te geven, die niet eens aanstootgevend was.
  Ik kreeg een beurs van
  Maar als ik ze zou moeten evalueren, leren ze alleen de basisprincipes, en dsps van het jaar vertellen je dat om meer te leren of de angst om te handelen of beter te worden kwijt te raken, er hogere niveaus zijn (ze hebben ongeveer 3 of 4 niveaus) waar je kan studeren, wat 2000usd per jaar kost.
  Maar ik heb gelezen en geleerd dat ze hetzelfde blijven onderwijzen. En ze hebben onlangs een masterclass van 3 maanden gelanceerd (met 2 keer per week les), genaamd Alfa, waar dit in een YouTube-uitzending alleen voor de studenten van hun academie werd beschreven en daar las ik veel reacties van degenen die al een aantal jaren , hoeveel niveaus zullen ze nog meer creëren als sommigen al nog een jaar hadden betaald, wat hen economisch zou uitsluiten.
  Terwijl ik erover nadacht en de zaken uiteindelijk begon te begrijpen, maakte ik mijn opmerking dat het in dit geval beter was om een ​​test te doen voor een financieringsrekening (iets waar Don David geen voorstander van is), want misschien hoeveel meer niveaus er zullen verschijnen in de toekomst (die geen succes garandeert, maar alleen hun economische voordeel door voor elke student kosten in rekening te brengen). Wat bracht hen ertoe de beslissing te nemen (of zoals ze zeggen, het beviel hun politieke regels niet) om mij te verwijderen van de academie, van de wsp- en telegramgroepen en ze sloten mijn account op hun pagina of liever gezegd van de cursus die werd gegeven op de platform.hotsmart.
  Het zakenleven gaat voorspoedig voor hen. De makelaar betaalt ze voor elke ingeschreven student (1000 beurzen), terwijl ze ons leren wat volgens ons alles is wat we moeten weten (aangezien ze zelf zeggen dat dit genoeg is om te kunnen functioneren), terwijl dit in werkelijkheid alleen maar de basis is, terwijl velen branden hun rekeningen omdat ze denken dat ze al genoeg weten, maar dat is niet het geval.
  Er is geen goede feedback om twijfels weg te nemen, alleen ondersteuning die laat reageert, de live lessen worden uitgezonden op YouTube, ze doen de les alsof je alles weet, dat wil zeggen, het is niet per niveau, het platform is heel eenvoudig (video's geüpload naar hotsmart). Ze beweren dat ze “de beste virtuele financiële educatie-academie in Latijns-Amerika” worden genoemd, maar zelfs een fatsoenlijk platform, technische ondersteuning of website bewijst dit niet.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Dafne, bedankt voor je reactie op Academia Davidvas. Wat jammer wat je zegt over de academie, uit wat je zegt lijkt het niet aan te raden.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   groeten

 2. Luis Manotas antwoord

  Goedemorgen, ik heb me ingeschreven op die school en ik heb amper les, dus ik weet niet of ik naar de lessen moet blijven luisteren om geen geld te verliezen, het zou goed zijn als je een makelaar zou kunnen aanbevelen, die les kan geven jij dit beroep hier in Barranquilla Atlántico Colombia, ik zou het op prijs stellen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luis, meld je aan voor de webinars die worden gegeven door makelaars zoals XM die gratis zijn, zoek ook op internet, er zijn gratis cursussen over veel onderwerpen.

   Groeten.

 3. Aureliano Leal antwoord

  Ik ben Aureliano, ik ben 8 dagen bij het bedrijf David geweest als een jonge man die zijn e-mail of telefoonnummer niet geeft, het beloofde platform en de handelslessen beginnen niet, ik heb een WhatsApp met een zekere Sebastian die dat wel doet mijn vragen niet beantwoorden, ik heb 19 dollar betaald Als een "registratie" voor de Trader Players-cursus, ga ik naar Hotmart en er is niets, meneer David zegt in een van zijn video's dat de lessen een jaar live zijn, maar ik heb niets ontvangen iets.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Aureliano, bedankt voor je reactie op de Davidvas Academy. Wat jammer wat je zegt over de academie, uit wat je zegt lijkt het niet aan te raden.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   groeten

  • Felipe antwoord

   U moet uw betalingsbewijs naar een adviseur sturen om u toegang te geven. Houd er rekening mee dat de training NIET op Hotmart wordt gehost, maar alleen als betalingsgateway wordt gebruikt.

 4. Alex Rodriguez antwoord

  Hallo! Ik wil ook meer weten over die academie, ik was enthousiast over het idee om met hen te leren handelen en meer dan dat, hij dicteert het op een eenvoudige, plezierige en begrijpelijke manier. Blijf op de hoogte van uw opmerkingen. Bedankt.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Alex, bedankt voor je reactie op de Davidvas Academy. De waarheid is dat we op internet enkele klachten over de academie hebben gevonden, voorlopig is het de informatie die we u kunnen bieden, plus wat er in de recensie staat.

   Als u meer informatie heeft over de Academie, vragen wij u deze met ons te delen.

   groeten

 5. Maria Antonia Alvarez antwoord

  Hallo, heeft iemand meer informatie over de David Vas Academy? Bedankt

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Maria-Antonia Alvarez, bedankt voor je reactie op de Davidvas Academy. De waarheid is dat we op internet enkele klachten over de academie hebben gevonden, voorlopig is het de informatie die we u kunnen bieden, plus wat er in de recensie staat.

   Als u meer informatie heeft over de Academie, vragen wij u deze met ons te delen.

   groeten

  • Merlo antwoord

   JE LEER NIET IETS, HET IS EEN SCAM, EEN VUIL!!!!!

   • Astrid

    Wat mij opvalt is het volgende: Je hebt maar twee opmerkingen? Over die academie... je zegt dat het niet gereguleerd is... kun je me uitleggen waar deze academie gereguleerd is... Ik bedoel, op welke kanalen of zo vraag ik het je omdat ik daar niets van af weet. .. er zijn slechts twee opmerkingen die niet vullen

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Astrid, we hebben wat opmerkingen gekregen over de cursussen en dat deze niet van hele goede kwaliteit zijn, maar veel meer informatie hebben we ook niet. Deze komen naar ons toe via contact, het zijn mensen die alleen het lage niveau van deze academie willen vastleggen en ik geloof persoonlijk dat als ze je laten betalen om je een of andere vorm van onderwijs aan te bieden, het van kwaliteit moet zijn, aangezien je betaalt ervoor en niet om te plagen. Er zijn veel brokerage webinars die gratis trainingen van hoge kwaliteit aanbieden, je hoeft er niet voor te betalen.

    Groeten.

  • Alejandro Rodriguez antwoord

   Hallo Maria Antonia, hoe gaat het?

   Heb je bij hen de cursus TRADER EXPERT PRO gevolgd? of Waarom zeg je dat het oplichterij is?

   Heel hartelijk bedankt.

   • Walter lopez

    Uitstekende vraag, op zoek naar referenties van de genoemde academie die ik hier heb, ik weet er niets van en er is ook niet veel informatie op internet.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.