AFIP hekelt Vayo Business wegens vermeend piramidespel

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in november 2023 door Pedro Martínez González

Vayo Business beschuldigd van oplichting investeerders in piramidespel met cryptocurrencies.

Ik ga voor zaken

De AFIP (federale administratie van overheidsinkomsten, in Argentinië) heeft Vayo Business aan de kaak gesteld wegens een vermeend piramidespel op de cryptocurrency-markt. Het onderzoek werd uitgevoerd na ontvangst van verschillende klachten van investeerders die door het bedrijf werden getroffen.

Vayo Business, een investeringsmaatschappij voor cryptocurrency, wordt ervan beschuldigd haar klanten te misleiden door hoge rendementen op korte termijn te beloven. Beleggers werden ertoe gebracht grote sommen geld te storten, met de belofte van winst in korte tijd. Het bleek echter dat het bedrijf niet over de middelen beschikte om deze beloften na te komen en in plaats daarvan gebruikte geld van nieuwe investeerders om oude te betalen, waardoor een piramidespel wordt gegenereerd.

De AFIP heeft juridische stappen ondernomen tegen Vayo Business en werkt eraan om het door investeerders verloren geld terug te vorderen. Getroffen klanten worden geholpen bij het indienen van klachten en krijgen juridisch advies. De gemeenschap die in cryptocurrency investeert, wordt geadviseerd waakzaam te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen bij het kiezen van een investeringsmaatschappij, waarbij ze hun reputatie en procedures grondig onderzoeken voordat ze hun geld storten.

DEEL!
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.