✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in AltimaTrade. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over AltimaTrade zien en vertellen we u waarom we tot een dergelijke conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitealtimatrade.pro
🏠 vennootschapShenanigans Consulting LTD
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformAltima Handel
📌 PlaatsSaint Vincent en de Grenadines

⚠️ AltimaTrade is eigendom van Shenanigans Consulting LTD, het bedrijf is gelegen in Saint Vincent en de Grenadines, een potentieel gevaarlijk belastingparadijs voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we de soorten accounts analyseren die AltimaTrade aanbiedt, in dit geval zien we dat het 4 verschillende soorten accounts biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Mini$250
Standaard$1.000
Tijdloos$5.000
Pro$10.000

Informatie op internet

Altima Handelswebsite

AltimaTrade geeft een basisuitleg van de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, economische kalender, activacalculator, persoonlijke ervaringen, echt niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

Op dit moment hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? AltimaTrade eindwaardering ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET BIJ AltimaTrade.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over AltimaTrade:

Datum Update nieuws
april 2022Klacht tegen AltimaTrade van CNMV.
oktober 2022Klacht tegen AltimaTrade van FCA.
oktober 2022Klacht tegen AltimaTrade van CSSF.
kan 2023FSA-klacht tegen AltimaTrade.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”4207″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met .

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door AltimaTrade

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe AltimaTrade te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik AltimaTrade rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is AltimaTrade oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat AltimaTrade oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is AltimaTrade betrouwbaar?

Nee. AltimaTrade is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van AltimaTrade?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er alternatieven (aanbevolen) voor AltimaTrade?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

25 reacties op «AltimaTrade: Beoordeling en beoordelingen»

 1. dani98 antwoord

  ZE WORDEN GERAPPORTEERD DOOR VEEL ENTITEITEN, wees voorzichtig.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Dani98, bedankt voor je reactie op AltimaTrade. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *