✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in november 2023 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom Investeer NIET in Altrix Edge. We analyseren de website, bekijken elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een betrouwbaar bedrijf. Wat we vonden waren geen goede tekenen.

Hieronder laten wij u essentiële informatie over Altrix Edge zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitealtrix-edge.co – altrix-edge.org – altrix-edge.com – altrix-edge.io – altrix-edge.club
🏠 vennootschapOnbekende
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformAltrix Rand
📌 AdresOnbekende

Wat is Altrix Edge?

Om te beginnen, Altrix Edge is zelf geen makelaarHet is eerder een website die door verschillende beleggingsmaatschappijen wordt gebruikt om informatie te verkrijgen van alle mensen die zich registreren via het registratieformulier op deze website.

De gegevens worden vervolgens naar beleggingsondernemingen (meestal ZEER ONVEILIG) om zichzelf te promoten met behulp van zeer agressieve advertenties. Meestal wordt er ongevraagd en zeer agressief gebeld, waarbij mensen worden uitgenodigd geld te investeren om zogenaamd snel en zonder enig risico winst te genereren.

Er bestaan ​​tal van soortgelijke sites als deze, dus wij helpen u deze op te sporen en te voorkomen dat u in oplichting terechtkomt.

surfen op het web

altrix edge-website

Al deze sites waar we het over hebben delen een zekere gelijkenis, een kleine presentatie en een registratieformulier aan het begin van de hoofdpagina. Daar nodigen ze de gebruiker uit om zich te registreren door hen een snelle en gemakkelijke registratie, gemakkelijke verdiensten en een hoog rendement aan te bieden, waarbij ze proberen zo vriendelijk mogelijk over te komen.

Maar als u naar de gebruiksvoorwaarden van de site gaat, zult u zien dat ze absoluut niets uitleggen over hoe ze de onderhandelingen uitvoeren, welk platform zal worden gebruikt of waar we ons geld zullen storten of hoe verzekerd ze zijn. Evenmin zullen ze zeggen welk bedrijf de site beheert of waar deze is geregistreerd.

Het is dat het niet eens bedrijven zijn die zijn geregistreerd en onder toezicht staan ​​van een regelgevende instantie, dus we raden u aan goed geïnformeerd te zijn voordat u gegevens invoert op een site die vergelijkbaar is met deze.

Altrix Edge-videorecensie

updates

Nieuws over Altrix Edge:

Datum Update nieuws
-Momenteel geen nieuws

Opiniones de los usuarios

Wat vind jij van Altrix Edge? Wat is jouw ervaring?

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Altrix Edge.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.

Eindbeoordeling Altrix Edge

In een paar woorden, Onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET Altrix Edge.

Het is een bedrijf dat absoluut geen belastinggegevens vermeldt, volgens een bericht van een klant. Na registratie bij Altrix Edge zullen ze u gaan bellen van verschillende makelaars en niet-gereguleerde beleggingsmaatschappijen om u aan te moedigen geld te investeren (WEES ZEER VOORZICHTIG MET WIE U GEEF UW GEGEVENS).

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.


Hoe kunt u geld claimen dat is opgelicht door Altrix Edge?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe Altrix Edge rapporteren?

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Altrix Edge melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Altrix Edge een oplichterij – is het een oplichterij?

Ja, wij denken dat Altrix Edge oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeiden dat ze hun kapitaal niet konden opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is Altrix Edge betrouwbaar?

Nee. Altrix Edge is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) Het vermeldt geen belastinginformatie of waar deze is gebaseerd, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuw bedrijf zonder anciënniteit. 5) Volgens berichten van Altrix Edge-klanten zullen ze u na registratie bellen van gevaarlijke makelaars (zonder regelgeving). Deze kenmerken maken het bedrijf zeer onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Altrix Edge?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Altrix Edge?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

18 reacties op «Is Altrix Edge oplichterij? Meningen»

 1. Fanny Pujol antwoord

  Zodra je je registreert, word je gek met telefoontjes en oproepen om steeds meer te investeren en niet op te nemen. Laten we eens kijken wat er gebeurt met de opnames, ik maak me grote zorgen over deze mensen, ik zie geen goed perspectief, ik zal ze informeren , bedankt voor je advies. Het is jammer dat ik het werk dat ze doen niet heb gezien voordat ik investeerde als een zelfverzekerde newbie, sds, Fanny

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Fanny, bedankt voor het schrijven over Altrix Edge. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Dani antwoord

  Onmiddellijke code 360 ​​zal toch een oplichterij zijn?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Dani, het klinkt zo. Als ze erop staan, wees dan niet gehaast en stuur geen geld. Oplichters oefenen meestal veel druk op je uit, zodat je niet nadenkt. We beoordelen momenteel verschillende beoordelingen, maar we zullen de uwe als prioriteit beschouwen om deze makelaar te kunnen beoordelen. Kunt u ons de website doorgeven? Bedankt.

 3. Fabi antwoord

  Bedankt voor de analyse? Dus welk bedrijf raadt u aan dat betrouwbaar is?

  Dank je wel!

 4. JCARLOS antwoord

  Goedemorgen, ik wil dat u stopt met mij te bellen, alstublieft. Ik overweeg om mijn telefoonnummer te veranderen, ze zijn ondraaglijk. Ze bellen mij meer dan 3 keer per dag, tot laatst was het 10 keer. ZWAAR. IK WIL NIET INVESTEREN IN UW SCAM. INTERNETDIEVEN.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo JCARLOS, blokkeer alle nummers.

   Groeten.

 5. Adela Paz antwoord

  Hallo! Dankzij deze analyse heb ik mijn kapitaal teruggevonden! Zegeningen voor iedereen!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Adela, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 6. Lau Jereez antwoord

  Na registratie bellen ze je vanuit de hele wereld om je onder druk te zetten om geld te investeren. Ik heb 250 dollar geïnvesteerd en nadat ik dit had gelezen, had ik er spijt van en nu willen ze me mijn geld niet teruggeven. Ze vertellen me dat ik meer moet storten om alles terug te krijgen en meer geld te verdienen. Het zijn oplichters.

  Help alstublieft.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Lau, bedankt voor het schrijven over Altrix Edge. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 7. Juli antwoord

  Hallo, ik heb me geregistreerd en nu bellen ze me vanaf verschillende nummers in Oost-Europa... Ze bieden me investeringen aan en ze zijn vervelend, ik heb ze gezegd me niet meer te bellen en nu overweeg ik mijn telefoonnummer te veranderen omdat ze me blijven bellen om mij onder druk te zetten om bij verschillende makelaars te beleggen. Zij zijn zwaar.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juli, bedankt voor het schrijven over Altrix Edge. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 8. Maria antwoord

  Hallo, nadat ik mij hier heb geregistreerd, bellen ze mij nu vanaf nummers over de hele wereld om mij beleggingen aan te bieden. Ze vragen mij om € 250,- te storten. Wees voorzichtig, want het lijkt mij oplichterij.

  groeten

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Maria, bedankt voor het schrijven over Altrix Edge. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 9. Kevin R antwoord

  Dit bedrijf betaalt niet. Ik verzeker je, ik probeer me nog steeds terug te trekken en ik kan het niet, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Kevin R, bedankt voor het schrijven over Altrix Edge. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.