✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf Antonio Scalper een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf is. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie over Antonio Scalper zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteantonioscalper.com
🏠Bedrijf *​Antonio Polvorinos Díaz (leider)
verordeningHet is niet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈Platformeigen platform
📌Adres​De locatie wordt niet vermeld
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 24 januari 2020
Bedrijfstypecursussen futureshandel

Bedrijf:
🚨 Antonio Scalper vermeldt niet bij welk bedrijf hij hoort. Wees heel voorzichtig, we merken een duidelijk gebrek aan transparantie

locatie:

🚨De locatie van Antonio Scalper is onduidelijk, wat zorgwekkend is.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is Antonio Scalper?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Antonio Scalper is een platform voor handelscursussen.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

Antonio-website 1 1

Hier laten we u een screenshot zien van de website van Antonio Scalper, namelijk antonioscalper.com. De opname is gemaakt in mei 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een gedetailleerde analyse van de website:

📞 We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: Er is er geen.

📧 We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd].

Regulatie door Antonio Scalper

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

Hoewel niet wordt vermeld dat het gereguleerd is, is het belangrijk om in gedachten te houden dat het geen makelaar is, maar een platform voor handelscursussen. In die zin is regulering geen noodzakelijke vereiste voor dit soort onderwijsplatforms. Het is echter essentieel dat gebruikers de reputatie en kwaliteit van de aangeboden cursussen onderzoeken en evalueren, evenals de geloofwaardigheid van het platform in het algemeen, voordat ze zich engageren voor enige vorm van deelname of investering.

???? Het eindoordeel van Antonio Scalper ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Antonio Scalper en zijn we tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: De locatie van het bedrijf wordt niet vermeld op de website, wat een reden tot bezorgdheid zou kunnen zijn voor potentiële investeerders.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is door verschillende financiële toezichthouders aan de kaak gesteld (in dit geval de CNMV, Nationale Commissie voor de Effectenmarkt). Wees UITERST VOORZICHTIG.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

Antonio Scalper presenteert zichzelf als een platform gespecialiseerd in handelscursussen en biedt geïnteresseerden de mogelijkheid kennis op te doen op dit financiële gebied.

Eén aspect dat echter voor onzekerheid zorgt, is het gebrek aan specificatie over de locatie van het bedrijf op de website. Dit gebrek aan transparantie met betrekking tot de locatie kan aanleiding geven tot bezorgdheid bij potentiële investeerders, die mogelijk meer duidelijkheid willen over de operationele basis van het bedrijf.

Bovendien is het belangrijk om te benadrukken dat Antonio Scalper het onderwerp is geweest van klachten van financiële toezichthouders, zoals de CNMV. Dit feit onderstreept de noodzaak van uiterste voorzichtigheid bij het overwegen van welke relatie of transactie dan ook met dit bedrijf. Het gebrek aan duidelijkheid over de banden met het bedrijfsleven voegt ook een extra laag van zorg toe, wat duidt op een gebrek aan ernst en transparantie, wat een alarmsignaal zou kunnen zijn voor potentiële investeerders.

🚨🚨 Samenvattend is onze conclusie dat dit bedrijf vanwege de genoemde redenen geen ernst of zekerheid biedt. Wij raden u aan goed na te denken voordat u geld naar een entiteit met dergelijke kenmerken stuurt. 🚨🚨

updates

➡️ Nieuws over Antonio Scalper:

Datum Update nieuws
kan 2024Klacht tegen Antonio Scalper financiële toezichthouder CNMV, Nationale Commissie voor de Effectenmarkt

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Antonio Scalper.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Antonio Scalper

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe Antonio Scalper te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Antonio Scalper?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik Antonio Scalper rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Antonio Scalper betrouwbaar?

Nee. Antonio Scalper is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: Het platform vermeldt geen belangrijke gegevens zoals uw locatie, of u deel uitmaakt van een beveiligd bedrijf of van wie u deel uitmaakt. Bovendien is dit gemeld door de toezichthouder CNMV, de Nationale Commissie voor de Effectenmarkt.

Hoe geld terugkrijgen van Antonio Scalper?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Antonio Scalper: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Santiago Navas antwoord

  Ze willen dat ik met hen investeer, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me afzetten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Santiago Navas, bedankt voor het schrijven over Antonio Scalper. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *