✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

Hier laten we u weten of we het bedrijf Bit Wallet 24 als veilig of onbetrouwbaar beschouwen. Lees onze volledige analyse voor alle informatie!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie over Bit Wallet 24 zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

BedrijfstypeCryptocurrency-makelaar
🏠Bedrijf *​Er staat niet bij van welk bedrijf het is.
verordeningHet is niet gereguleerd
📈Platformeigen platform
📌Adres​Verenigd Koninkrijk
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 1 december 2023 (zeer recent)
🌐 Websitebitwallet24.com
???? E-mail[e-mail beveiligd]

Bedrijf:
🚨 Bit Wallet 24 vermeldt niet van welk bedrijf het is. Wees heel voorzichtig, we merken een duidelijk gebrek aan transparantie

locatie:

⚠️Het bedrijf beweert gevestigd te zijn in het Verenigd Koninkrijk, maar er bestaat een vermoeden dat deze informatie onjuist is.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is Bit Wallet 24?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen Bit Wallet 24 is een: cryptocurrency-makelaar.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

bit portemonnee 24 website

Hier laten we u een screenshot zien van de Bit Wallet 24-website, namelijk bitwallet24.com. De opname is gemaakt in mei 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een grondige analyse van de website:

📞 We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: Er is er geen.

📧 We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd]

Bit Wallet 24-regulering

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

La gebrek aan transparantie over de regelgeving van deze makelaar is alarmerend. Zonder regulering lopen klanten het risico hun geld te verliezen zonder enige mogelijkheid tot herstel in geval van problemen. Het is van essentieel belang dat u onderzoek doet en voorzichtig bent als u zaken doet met bedrijven die niet onder toezicht staan ​​van enige toezichthoudende instantie.

???? Bit Wallet 24 Eindbeoordeling ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Bit Wallet 24 en zijn we tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Beweert gevestigd te zijn op een veilige locatie zoals Duitsland, hoewel er scepsis bestaat over de authenticiteit van deze informatie, wat duidt op een mogelijke poging om klanten te misleiden.

verordening: Het ontbreken van details over de regelgeving doet ons denken dat dit bedrijf opereert zonder gereguleerd te zijn. Dit gebrek aan duidelijkheid leidt tot onzekerheid over de betrouwbaarheid en de naleving van sectorregelgeving.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is door verschillende financiële toezichthouders aan de kaak gesteld (in dit geval de CNMV, Nationale Commissie voor de Effectenmarkt). Wees UITERST VOORZICHTIG.

Dit bedrijf vermeldt niet van welk bedrijf het deel uitmaakt. Wees voorzichtig, er is een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie.

Bit Wallet 24 Waarschuwing! 🚨 Deze cryptocurrency-makelaar beweert gevestigd te zijn op een veilige plaats zoals Duitsland. Er bestaat echter aanzienlijke scepsis over de authenticiteit van deze informatie, wat wijst op een mogelijke poging om klanten te misleiden. Gebrek aan duidelijkheid over uw werkelijke locatie is een belangrijke rode vlag voor elke potentiële investeerder.

Ook, Bit Wallet 24 geeft geen details over de regelgeving ervan, wat aangeeft dat het zonder enig officieel toezicht zou kunnen opereren. Dit gebrek aan regelgeving is uiterst zorgwekkend, omdat het onzekerheid schept over de betrouwbaarheid van het bedrijf en zijn inzet voor de regelgeving in de financiële sector. Zonder goede regelgeving worden beleggers blootgesteld aan aanzienlijke risico's.

❗ Het is cruciaal om op te merken dat Bit Wallet 24 is geweest gemeld door verschillende financiële toezichthouders, waaronder de CNMV (Nationale Commissie voor de Effectenmarkt). Deze beschuldigingen versterken de noodzaak om uiterste voorzichtigheid te betrachten bij het overwegen van een investering bij dit bedrijf. Daarnaast, Het bedrijf vermeldt niet tot welke moederentiteit het behoort, waaruit een duidelijk gebrek aan ernst en transparantie blijkt.

🚨🚨 Samenvattend is onze conclusie dat dit bedrijf vanwege de genoemde redenen geen ernst of zekerheid biedt. Wij raden u aan goed na te denken voordat u geld naar een entiteit met dergelijke kenmerken stuurt. 🚨🚨

updates

➡️ Nieuws over Bit Wallet 24:

Datum Update nieuws
kan 2024Klacht tegen Bit Wallet 24 van de financiële toezichthouder CNMV, Nationale Securities Market Commission.

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Bit Wallet 24.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Geld claimen dat is opgelicht door Bit Wallet 24

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Bit Wallet rapporteren 24

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Bit Wallet 24?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik Bit Wallet 24 melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Bit Wallet 24 betrouwbaar?

Nee. Bit Wallet 24 is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: Het is een makelaar die liegt over zijn echte locatie, hij beweert gevestigd te zijn in Groot-Brittannië, maar dit lijkt vals te zijn. Het is niet gereguleerd. Ook is het een makelaar die wordt gerapporteerd door de toezichthouder CNMV, de Nationale Securities Market Commission.

Hoe geld terugkrijgen van Bit Wallet 24?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Bit Wallet 24: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. Lautaro antwoord

  Dit bedrijf is oplichterij. Ik zeg je uit eigen ervaring, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Lautaro, bedankt voor het schrijven over Bit Wallet 24. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *