✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in september 2023 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom Investeer NIET in Bitcoin 360 Ai. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar om te beleggen. Wat we vonden waren geen goede tekenen.

Hieronder laten we u essentiële informatie over Bitcoin 360 Ai zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitebitcoin360-ai.co | bitcoin360ai.com | de-bitcoin360-ai.com |
bitcoin-360-ai.co | bitcoin-360-ai.com
🏠 vennootschapOnbekende
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailHeeft geen
📈 platformBitcoin 360 AI
📌 AdresOnbekende

Wat is Bitcoin 360 Ai?

Om te beginnen, Bitcoin 360 is zelf geen broker, het is eerder een site die door verschillende makelaars wordt gebruikt om informatie te verkrijgen van alle mensen die toegang hebben tot hun gegevens via het formulier op de hoofdpagina, die ze vervolgens zullen gebruiken om zichzelf te promoten met behulp van zeer agressieve advertenties. Soortgelijke sites bestaan ​​in overvloed, dus hoe herken je dit soort pagina's?

surfen op het web

Bitcion 360 AI-website

Al deze sites waar we het over hebben delen een zekere gelijkenis, een kleine presentatie en een registratieformulier aan het begin van de hoofdpagina. Daar nodigen ze de gebruiker uit om zich te registreren door hen een snelle en gemakkelijke registratie, gemakkelijke verdiensten en een hoog rendement aan te bieden, waarbij ze proberen zo vriendelijk mogelijk over te komen.

Maar als u naar de gebruiksvoorwaarden van de site gaat, zult u zien dat ze absoluut niets uitleggen over hoe ze de onderhandelingen uitvoeren, welk platform zal worden gebruikt of waar we ons geld zullen storten of hoe verzekerd ze zijn. Evenmin zullen ze zeggen welk bedrijf de site beheert of waar deze is geregistreerd.

Het is dat het niet eens bedrijven zijn die zijn geregistreerd en onder toezicht staan ​​van een regelgevende instantie, dus we raden u aan goed geïnformeerd te zijn voordat u gegevens invoert op een site die vergelijkbaar is met deze.

Bitcoin 360 Ai Eindwaardering

In een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET Bitcoin 360 Ai.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

Bitcoin 360 AI-videobeoordeling

updates

Nieuws over Bitcoin 360 Ai:

Datum Update nieuws
Augustus 2023Klacht tegen Bitcoin 360 Ai van AMF.

Opiniones de los usuarios

Wat vind jij van Bitcoin 360 AI? Wat is jouw ervaring?

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Bitcoin 360 Ai.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe claim je geld opgelicht door Bitcoin 360 Ai?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe rapporteer ik Bitcoin 360 Ai?

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Bitcoin 360 Ai rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Bitcoin 360 Ai oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Bitcoin 360 Ai oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is Bitcoin 360 Ai betrouwbaar?

Nee. Bitcoin 360 Ai is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Bitcoin 360 Ai?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Bitcoin 360 Ai?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

22 reacties op «Is Bitcoin 360 Ai oplichterij? Meningen van 2023»

 1. ANONIEM, naam schrijver bekend bij de redactie antwoord

  AMF-klacht tegen bitcoin 360 ai

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo ANONIEM, bedankt voor uw reactie op Bitcoin 360 AI. Deze makelaar is een SCAM. Het AMF (de Franse financiële toezichthouder) heeft er al voor gewaarschuwd vanwege fraude en het niet gereguleerd zijn (Zie AMF-link). Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, het geld wordt niet op de markt gebracht, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houd het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze CHAT of in de VORM van deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

 2. Juan Manuel Díaz en antwoord

  Ze bellen me 20 keer per dag en ik smeek je om me niet meer te bellen, hoe kan ik ervoor zorgen dat ze me niet meer bellen?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juan Manuel, beantwoord en blokkeer niet alle oproepen die ze naar je doen, ze zullen niet stoppen, het zijn net prooihonden, totdat ze je oplichten, zullen ze niet stoppen.

   Groeten.

 3. ALEJANDRO antwoord

  Je moet goed opletten. Alles ziet er erg mooi uit, maar als je gaat betalen, verwijzen ze je naar een link die je naar een pagina stuurt om te kopen die niet de beveiligde sitevergrendeling heeft en een andere naam heeft. Het komt er echt op neer dat je een handelspakket koopt voor $ 249, wat echt trainingscursussen zijn.
  Ik trok me op dat moment terug en dan heb je een intimiderend telefoontje. Als je het terugbrengt, wordt het opgehaald door iemand die je niet eens wil vertellen waar je naartoe belt. Als je ze vertelt dat je ze niet vertrouwt, zijn het pure oplichters die je proberen te overtuigen, maar als je niet erg onwetend bent over deze kwesties, realiseer je je dat ze geen schone tarwe zijn, want in plaats van je te laten nadenken en informeren jij, ze willen koste wat het kost je inkomen krijgen. .
  Pas op, ze bellen dan ongeveer 10 keer in minder dan 2 uur, ze worden lastiggevallen.
  Telefoons van dit bedrijf: 627512579, 631963361, 695040342, 678144026, 674144026, 674809006, 636498913, 678408887, 633505038, 622629430.
  Ze zijn gebaseerd op het feit dat hun product gericht is op degenen die het niet kennen, zodat ze niet meer hoeven te investeren en daar profiteren ze van zodat u valt en het geld binnengaat.
  Groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo ALEJANDRO, bedankt voor het schrijven over Bitcoin 360 Ai. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 4. Alonso antwoord

  Ze verschijnen op het sociale netwerk met een foto van de president die zegt dat hij met hen investeert en grote winsten maakt, ik heb me geregistreerd maar niet gestort, ze waren erg aandringend, ze wekten me wantrouwen en uiteindelijk deed ik er niets mee.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Alonso, je hebt het heel goed gedaan, ze zouden je hebben opgelicht, je moet niets geloven wat ze je aanbieden, vooral als het te mooi lijkt om waar te zijn, ze gebruiken veel haken om je in het aas te laten grijpen, ze beweren grote voordelen te bieden en het is allemaal vals, niets is waar, ze willen gewoon je geld.

   Groeten.

 5. Otniël antwoord

  Hoe aan te bevelen is bitcoin 360 Ai, ik schreef het in de zoekmachine en toen ik me registreerde maar de eerste storting deed, stond de operator erop dat ik het via een overschrijving deed, maar ik merkte op dat waar ik was ingelogd niet hetzelfde zei naam als het begin, en ik vroeg de operator en zij vertelde me dat de naam van het platform Go4rex is, en toen heb ik de overdracht niet gedaan, maar ik ben geïnteresseerd in informatie over bitcoin 360 ai

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Otniel, bedankt voor het schrijven over Bitcoin 360 Ai (het zijn dezelfde oplichters als GO4REX). Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 6. kaders antwoord

  zwendel zwendel zo groot als een huis

  ze bellen je van over de hele wereld

  ze willen gewoon je geld

  ze zetten je onder druk om te investeren, het zijn professionele dieven

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Marcos, Bitcoin 360 Ai fungeert als aas, iedereen die zich aanmeldt komt terecht bij een zwendelmakelaar, wees heel voorzichtig!

   Groeten.

 7. MARIO antwoord

  DIEVEN JE REGISTREERT BIJ BITCOIN360AI DAARNA ROEPEN OPLICHTERS JE OP OM JE AANBETALING TE STELEN

  VOORZICHTIG

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo MARIO, Bitcoin 360 Ai fungeert als aas, iedereen die zich aanmeldt komt terecht bij een zwendelmakelaar, wees heel voorzichtig!

   Groeten.

 8. TROUWRING antwoord

  HIER REGISTREER JE JE EN VERVOLGENS BELT EEN SCAM MAKELAAR JE, ZO WERKT HET

  HET IS GEWOON EEN REGISTRATIEPAGINA DIE DOOR SCAMBEDRIJVEN WORDT GEBRUIKT OM NIEUWE KLANTEN TE KRIJGEN, WEES VOORZICHTIG

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo FEDE, Bitcoin 360 fungeert als aas, iedereen die zich aanmeldt komt terecht bij een zwendelmakelaar, wees heel voorzichtig!

   Groeten.

 9. Ingrid Colina Ramírez antwoord

  Ik ben ook opgelicht door INVESTATLAS met 500 euro en met ongelooflijk gemak...ze vertellen je dat je kunt opnemen wanneer je maar wilt, maar het is allemaal een leugen...het zijn OPLICHTERS...Nu beantwoordt niemand mijn telefoontjes of e-mails...Ze zijn ook bedriegers... ze werden door een ander Bitcoin 360ai-bedrijf gestuurd en later bleek dat de opnames van andere bedrijven waren en het geïnstalleerde platform van Investatlas... verspreid het alsjeblieft en voorkom dat deze mensen blijven oplichten of bedriegen...

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ingrid, bedankt voor de informatie, we zullen dieper ingaan op deze mogelijke link tussen de ene makelaar en de andere om andere mensen te waarschuwen.

   Groeten.

 10. V. antwoord

  Hallo, Ik had mij opgevolgd bij : https://bitcoin360ai .com/ – Over dit bedrijf werden meerdere positieve recensies vermeld. Na aanmelding werd ik vermoord vanuit Engeland. Ik heb het bedrag van 250 euro overgemaakt. Daarna bleek dat het ging om een ​​ander bedrijf waar ik bij had aangesloten: Financex, maar toen was het geld al overgemaakt. Ik kreeg daarna een financieel adviseur, een vrouw, en begon meteen met investeringen van 2000 euro. Daar ben ik niet op ingegaan. Ik heb ontdekt dat ik weet dat het een ander bedrijf is en dat ik ga googlen, ze zijn opichters. Ik heb hun gedreigd met politie-aangifte en een advocaat en meteen mijn geld teruggeëist. Ze volgden me daarna bellen met allemaal verschillende nummers uit verschillende landen. Ik heb via whatsapp gezegd dat ik per direct mijn geld terug wil en alleen maar telefonisch in gesprek ga wanneer er een advocaat bij is. Wat kan ik nu het beste doen? Is het bedrijf bij jullie bekend? En heb ik kans om mijn geld terug te krijgen?

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo V., het zijn allemaal oplichters, geloof niets wat ze je vertellen, ze zijn je aan het oplichten. Bedankt voor het schrijven over Financex (ze gebruiken ook de naam Investirex). Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. De BAFIN (Duitse financiële toezichthouder) heeft hen gewaarschuwd wegens gebrek aan regulering en misleiding van hun klanten (Zie link BAFIN).

   We raden aan om GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit met de markt gekruist, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt en houden ze het dat manier.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de namen van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen, enz.

   Praat met onze chat of klik op deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

   • Esther

    Het is oplichterij en intimidatie, ze bellen me meer dan 30 keer per dag en ze worden zelfs boos, en ze doen alsof ze andere bitcoin-bedrijven zijn

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Esther, bedankt voor het schrijven over Bitcoin 360 Ai. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

    Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

    Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

    Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

    Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

    Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.