✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom Investeer NIET in Bitso. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder laten we u essentiële informatie over Bitso zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitebito.com
🏠 vennootschap*The Badger Technology Limited (Internationaal), The Badger Technology Company SAS, The Badger Technology Company Serviços Digitais Ltda en Bitso, SAPI de CV
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailheeft geen
📈 platformeigen platform
📌 AdresRespectievelijk Gibraltar, Argentinië, Brazilië en Mexico

⚠️ Bitso is eigendom van The Badger Technology Limited, het bedrijf is gevestigd in Gibraltar, Argentinië, Brazilië en Mexico, potentieel gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we de soorten accounts analyseren die Bitso aanbiedt, in dit geval zien we dat het geen soorten accounts aanbiedt.

Informatie op internet

bitso-website

Bitso biedt een basisuitleg over financiële producten dan enkele live grafieken, economische kalender, het laatste nieuws, educatieve secties en hulp voor beginners, video-tutorials, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

Op dit moment hebben we geen telefoonnummers gevonden.

???? Eindevaluatie van Bitso ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET MET Bitso.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over Bitso:

Datum Update nieuws
Juni 2023We ontvangen een groot aantal berichten van Bitso-klanten die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”809″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Bitso.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe geld te claimen dat is opgelicht door Bitso

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Bitso rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Bitso rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Bitso oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat Bitso oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, dit voegde andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf toe.

Is Bitso betrouwbaar?

Nee. Bitso is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Bitso?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Bitso?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

21 reacties op «Is Bitso oplichterij? Opinies van 2023»

 1. Robert antwoord

  Wat een goede dag

  Op dezelfde manier nam een ​​persoon in telegram contact met me op en toen ik zag dat de bovengenoemde applicaties gerelateerd zijn in Google Play, gaven Bitso en Sigen.pro me vertrouwen en begon ik te investeren, maar ik ben in een fase waarin ik probeer geld op te nemen van Sigen.pro zodat de opname mijn bitso-account bereikt en ze vragen me om een ​​aanbetaling om de blokkadeketen te ontgrendelen.

  Ik moet weten of deze apps betrouwbaar zijn of niet, help alsjeblieft.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Robert, BETAAL NIETS, HET IS FRAUDE. Ze gebruiken altijd valse namen, verzonnen, wees voorzichtig. Bedankt voor uw reactie op SIGEN.pro. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *