✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET beleggen in BizzTrade. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder tonen we u essentiële informatie over BizzTrade en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitebizztradecfd.com – bizztrade.com
🏠 vennootschapBizz Trade B.V
verordeningFSA
???? E-mailHeeft geen
📈 platformWebtrader – MetaTrader 5
📌 PlaatsSaint Vincent en de Grenadines

⚠️ BizzTrade is eigendom van BizzTrade LTD, het bedrijf is gelegen in Saint Vincent en de Grenadines, een potentieel gevaarlijk belastingparadijs voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we de soorten rekeningen analyseren die door BizzTrade worden aangeboden, in dit geval zien we dat het 4 verschillende soorten rekeningen biedt:

Account typeMinimale eerste storting
Standaard$0
VIP$0
ECN$0
Bankieren verspreid$0

Informatie op internet

Bizz Trade-website

BizzTrade biedt een basisuitleg van de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, economische kalender, activacalculator, live grafieken, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

 • +353 85 121 5288

???? BizzTrade Eindwaardering ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET BIJ BizzTrade.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over BizzTrade:

Datum Update nieuws
-Momenteel geen nieuws

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”1346″]

Wat is jouw mening? We nodigen je uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met .

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u door BizzTrade opgelicht geld kunt claimen

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe BizzTrade te rapporteren

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik BizzTrade melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is BizzTrade oplichterij – is het oplichterij?

Ja, wij geloven dat BizzTrade oplichterij is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeggen dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is BizzTrade betrouwbaar?

Nee. BizzTrade is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van BizzTrade?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor BizzTrade?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

8 reacties op «Is BizzTrade oplichterij? Opinies van 2023»

 1. Rodrigo antwoord

  Ik bevestig dat het een scam is. Toen ik investeerde, voegden ze me toe aan een whataspp-groep waar iedereen me uitbundig begroette met de boodschap "gefeliciteerd met het nemen van deze grote stap in je leven", "welkom op dit nieuwe pad, ondernemer" en andere domme dingen die dwanggroepen gewoonlijk zeggen met om je geaccepteerd, geliefd en deel van een "iets" te laten voelen. Hoe dan ook, er ging een jaar voorbij en ik had wat extra euro's gegenereerd totdat de "bizz-munt", die werd verhandeld, onder de waarde viel waartegen ik kocht en nooit meer terugkwam. Toen ik wilde krijgen wat er over was van mijn geld kon ik niet, ik vroeg het in de whatsapp-groep en ze vertelden me om de bizcoin te veranderen voor een andere valuta die bizzX is die in 2023 een hogere waarde zou hebben, ik deed het maar al wetende dat ik mijn geld (wat nog steeds weinig was) nooit terug zou krijgen. Tegelijkertijd klaagden veel mensen in de whatsapp-groep dat ze hun geld niet konden opnemen en het antwoord was "alle investeringen hebben een risico" (DAT DUIDELIJK IS, MAAR WE HEBBEN NIET AL HET GELD VERLIEZEN DAT WE ALLEEN WILLEN TERUGTREKKEN BALANS), verlieten deze mensen geleidelijk de groep en de beheerders zeiden uiteindelijk dat alleen zij berichten konden verzenden hahahaha.
  Jammer voor de mensen die fors investeerden, er waren opties van 50 euro tot 25 duizend, gek.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Rodrigo, bedankt voor je reactie op BizzTrade. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als je erover wilt lezen, check dan dit: bizztrade

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

   • BETZABET BENALCAZAR

    Ik legde 5.000 dollar neer en ze plaatsten me op een lijst waar nog 10 Ecuadorianen waren die deelnamen aan een kans die zogenaamd naar voren komt dat we deelnemen om regionale vertegenwoordigers te zijn en van het geld dat we hadden, namen ze ons mee tot 15 augustus totdat we zien wie wint als vertegenwoordiger van Ecuador. En ze zeggen dat we daar ons geld terugkrijgen. Ik bid tot God, het zij zo

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo BETZABET, JE GAAT JE GELD NIET TERUG, GELOOF DAT NIET. Bedankt voor uw reactie op BizzTrade. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

    Als je erover wilt lezen, check dan dit: bizztrade

    Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

    Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

    Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

    Groeten.

 2. Ja antwoord

  betrouwbaarheid van een bedrijf (makelaar)

  Goedemorgen, ik zou graag willen weten of het bizztrade-bedrijf betrouwbaar is of oplichterij, bedankt !!

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hoi Yis, bedankt voor je reactie op BizzTrade. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het.
   Als je erover wilt lezen, check dan dit: https://brokersrecomendados.com/bizztrade-comentarios/
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 3. anoniem antwoord

  Iemand problemen met geld opnemen? Ik weet niet wat ik moet doen

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hoi Anoniem, bedankt voor je reactie op BizzTrade. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *