✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf ByDzyne is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie over ByDzyne zien en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitebydzyne.com
🏠 vennootschapDoorDzyne, Inc
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd] - [e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresOnbekende
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 30 december 2018
BedrijfstypeMarketingbedrijf op meerdere niveaus

Bedrijf: ByDzyne is eigendom van ByDzyne, Inc.

locatie: Dit bedrijf is gevestigd in de Verenigde Staten.

Wat is ByDzyne?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen ByDzyne is een e-commerceplatform dat Multi-Level Marketing-strategieën toepast. Ze bieden geautomatiseerde beleggingen

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

ByDzyne-website

Hier laten we u een screenshot zien van de ByDzyne-website, namelijk bydzyne.com. De opname is gemaakt in November van 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: 1 (307) 429-0799

– We hebben de volgende e-mails gevonden: [e-mail beveiligd] - [e-mail beveiligd]

* ByDzyne-regulering

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

Dit bedrijf plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerd bedrijf. Wat betekent het? Dit betekent dat klanten en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als het bedrijf slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? DoorDzyne Eindbeoordeling ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van ByDzyne en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Het bedrijf is gevestigd in de Verenigde Staten.

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Daarnaast heeft het bedrijf piramidale kenmerken, wees voorzichtig.

Ze bieden rendementen die zo hoog zijn dat we denken dat ze vals zijn.

Ze zijn aan de kaak gesteld door de financiële toezichthouder van Ecuador.

Het viel ons op dat het bedrijf blijkbaar gelinkt is aan oplichtingsbedrijven of bedrijven met een zeer slechte reputatie.

Het is een bedrijf dat geautomatiseerde investeringen aanbiedt, iets dat als mogelijk oplichterij wordt beschouwd. Wees alstublieft heel voorzichtig.

Waarschuwing over ByDzyne:

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het overwegen van deelname aan het e-commerceplatform DoorDzyne. Er zijn online talloze zorgen en klachten over het multi-level marketingmodel, waarmee vergeleken is piramidespelen. Deze regelingen brengen vaak aanzienlijke financiële risico's met zich mee voor de deelnemers, net zoals de beloningsstructuur dat kan richt u meer op het onboarden van nieuwe leden dan op het verkopen van daadwerkelijke producten. Voordat u zich ertoe verbindt DoorDzynewordt aanbevolen om de ervaringen van andere gebruikers grondig te onderzoeken en in overweging te nemen, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen en mogelijke negatieve financiële gevolgen kunt voorkomen.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

Videoreview van ByDzyne

updates

Nieuws over ByDzyne:

Datum Update nieuws
april 2022Klacht tegen ByDzyne van financiële toezichthouder: Superintendency of Banks (Financial Regulator van Ecuador).
oktober
2022
ByDzyne is gekoppeld aan FxBit Kapitaaleen bedrijf met een slechte reputatie. WIJ STELLEN UITERST VOORZICHTIG VOOR!.
juli 2023Volgens ontvangen berichten zijn mensen die aan ByDzyne zijn gekoppeld: ”VOLGENS SRI DATA – RUC: 179310377400 – Bedrijfsnaam: BYDZYNE ECUADOR SAS – Wettelijke vertegenwoordiger: RAMOS CASTILLO OSWALDO MANUEL met identificatienummer: 1708440787 – Adres: 1.- PICHINCHA / QUITO / MARISCAL SUCRE / DIEGO DE ALMAG RO E7 -59 EN LUIS CORDERO 2.- PICHINCHA / QUITO / AV. COLON EN DIEGO ALMAGRO (LAS TORRES DE ALMAGRO) KANTOOR 42A VERDIEPING: PB.

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

Wat vind jij van ByDzyne? Wat is jouw ervaring geweest?

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking over uw ervaring met ByDzyne achterlaten.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door ByDzyne

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe te rapporteren doorDzyne

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor ByDzyne?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik ByDzyne melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is ByDzyne betrouwbaar?

Nee. ByDzyne is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) heeft geen enkele vorm van regelgeving 2) Het bedrijf heeft piramidale kenmerken; het vermeldt rendementen die zo hoog zijn dat wij denken dat ze niet waar zijn

Hoe krijg je geld terug van ByDzyne?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

145 reacties op «ByDzyne: Mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. AAN KAMILA antwoord

  Ik wil u bedanken voor de analyse waardoor ik mijn investering heb kunnen terugverdienen. Bedankt!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo KAMILA, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog eentje die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de recensie en opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 2. jose antwoord

  Hallo, ik ben opgelicht door de ByDzyne-makelaar. We hebben een groep van 300 gebruikers die een tool gebruiken genaamd Pip Grabber van het bedrijf

  Herson La Riva. SAMER YORDE waren de mensen die veel klanten voor de gek wisten te houden.

  De makelaar die ze aanbeveelden was: fxbitcapital.com

  Nu vinden we meer dan 300 gebruikers zonder toegang tot MT4.

  Weet iemand wat we kunnen doen om ons geld terug te krijgen?
  bedankt

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jose, we hebben het adres van uw kantoor op 777 NW 72nd Avenue, (lokaal 1048), Miami FL 33126, (zie Kantoren). Bedankt voor het reageren op Bydzyne (ze zijn gekoppeld aan de zwendelmakelaar FxBit Capital). Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze brengen het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren en ze behouden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. NIET DOEN Het is een duidelijk teken dat ze meer geld van je willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 3. CARLA antwoord

  Dit is een bedrijf dat begon te vragen dat ze het pakket van de oprichter van $ 5.000 zouden verwerven, het pakket dat je de meeste royalty's voor het leven opleverde waar je veel voordelen van had toen de realiteit anders was. Ze eisten dat je mensen binnenhaalde en als je dat niet deed, won je niet, niemand legde het je uit, niemand hielp je. En elke maand eisten ze dat u een maandelijks bedrag moest betalen om uw diensten actief te laten zijn: $ 150, anders zou u punten verliezen

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo CARLA, dat klopt, het is een fraude waarbij veel mensen zijn gevallen, maar je kunt je kapitaal terugkrijgen. Om uw geld terug te krijgen, kunt u onze CHAT of het FORMULIER via deze link proberen: CLAIM JE GELD
   Groeten.

 4. Antonio Garcia antwoord

  Goedenavond, vriendelijke groeten, kijk op deze pagina.
  https://polycommercial.com
  bedankt

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Antonio, stuur geen geld. Oplichters hebben de neiging veel druk op je uit te oefenen, zodat je niet nadenkt. We beoordelen momenteel verschillende beoordelingen, maar we zullen de uwe als prioriteit beschouwen om deze makelaar te kunnen beoordelen. Bedankt.

 5. Oscar Venegas antwoord

  Onderzoek ByDZyNE IN ECUADOR HET IS LEGAAL

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Oscar, we hebben het adres van uw kantoor op 777 NW 72nd Avenue, (lokaal 1048), Miami FL 33126, (zie Kantoren). Bedankt voor het reageren op Bydzyne (ze zijn gekoppeld aan de zwendelmakelaar FxBit Capital). Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze brengen het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren en ze behouden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. NIET DOEN Het is een duidelijk teken dat ze meer geld van je willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 6. CHRISTIAN RODRIGUEZ antwoord

  GOED AVOND, MISSCHIEN KAN DEZE INFORMATIE U HELPEN
  VOLGENS SRI-GEGEVENS
  RUC: 179310377400
  Bedrijfsnaam: BYDZYNE ECUADOR SAS
  Wettelijke vertegenwoordiger: RAMOS CASTILLO OSWALDO MANUEL met identificatienummer: 1708440787

  belangrijkste economische activiteit
  DETAILHANDEL VAN ELK SOORT PRODUCT VIA POST OF INTERNET, INCLUSIEF INTERNETVEILINGEN, CATALOGUS EN VERZENDING VAN PRODUCTEN AAN DE KLANT.

  RICHTING:
  1.- PICHINCHA / QUITO / MARISCAL SUCRE / DIEGO DE ALMAGRO E7-59 EN LUIS CORDERO
  2.- PICHINCHA / QUITO / AV. COLON EN DIEGO ALMAGRO (LAS TORRES DE ALMAGRO) KANTOOR 42A VERDIEPING: PB

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo CRISTHIAN, nogmaals heel erg bedankt voor je hulp. Is er iemand aanwezig geweest in die kantoren?

   Groeten.

 7. Jules antwoord

  Bydyzne belooft grote winsten, maar in werkelijkheid is het een bedrijf waarin
  dat alleen de oprichters en degenen aan de top van de piramide winnen. Hij
  Andere gebruikers verliezen geld en tijd.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jules, het is jammer dat ze zoveel mensen weten te misleiden, we hebben al veel klachten ontvangen van klanten die hun geld niet kunnen opnemen, ZE STAAN HET NIET TOE, ze blijven de regels en voorschriften veranderen om niet te betalen, maar je kunt krijgen je geld terug, ze zijn er altijd naar op zoek dat je het verliest bij operaties die nooit echt met je geld worden gemaakt, ze zijn gemaakt met een demo, het is een piramidezwendel, bedankt voor je reactie op ByDzyne.

   Deze makelaar is een SCAM (hij is gekoppeld aan de FxBit Capital-makelaar, wat een andere zwendel is). Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 8. Johana antwoord

  Als u in een bedrijf zit dat gerelateerd is aan Bydzyne, is het beter
  dat je wegloopt Je bent niet alleen je geld kwijt, maar ook je geld
  vrienden en familie, aangezien het bedrijf de aanwerving van meer aanmoedigt
  mensen om het piramidespel in stand te kunnen houden.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Johana, het is jammer dat ze zoveel mensen weten te misleiden, we hebben al veel klachten ontvangen van klanten die hun geld niet kunnen opnemen, ZE STAAN HET NIET TOE, ze blijven de regels en voorschriften veranderen om niet te betalen, maar je kunt krijgen je geld terug, ze zijn er altijd naar op zoek dat je het verliest bij operaties die nooit echt met je geld worden gemaakt, ze zijn gemaakt met een demo, het is een piramidezwendel, bedankt voor je reactie op ByDzyne.

   Deze makelaar is een SCAM (hij is gekoppeld aan de FxBit Capital-makelaar, wat een andere zwendel is). Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 9. Luis antwoord

  Het financiële bedrijf Bydzyne heeft een zeer negatieve reputatie en is dat ook
  kent de locatie niet. Het is belangrijk om andere mensen hierop te attenderen
  oplichters en voorkomen dat meer mensen in hun oplichting trappen. Investeer niet uw
  geld in dit bedrijf!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luis, het is jammer dat ze zoveel mensen weten te misleiden, we hebben al veel klachten ontvangen van klanten die hun geld niet kunnen opnemen, ZE STAAN HET NIET TOE, ze blijven de regels en voorschriften veranderen om niet te betalen, maar je kunt krijgen je geld terug, ze zijn er altijd naar op zoek dat je het verliest bij operaties die nooit echt met je geld worden gemaakt, ze zijn gemaakt met een demo, het is een piramidezwendel, bedankt voor je reactie op ByDzyne.

   Deze makelaar is een SCAM (hij is gekoppeld aan de FxBit Capital-makelaar, wat een andere zwendel is). Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 10. Luis antwoord

  Dit bedrijf wil gewoon dat je meer mensen aantrekt om in te investeren
  hun schema's. Als je er geen mensen in stopt, herstel je niet en verlies je alles.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luis, het is jammer dat ze zoveel mensen weten te misleiden, we hebben al veel klachten ontvangen van klanten die hun geld niet kunnen opnemen, ZE STAAN HET NIET TOE, ze blijven de regels en voorschriften veranderen om niet te betalen, maar je kunt krijgen je geld terug, ze zijn er altijd naar op zoek dat je het verliest bij operaties die nooit echt met je geld worden gemaakt, ze zijn gemaakt met een demo, het is een piramidezwendel, bedankt voor je reactie op ByDzyne.

   Deze makelaar is een SCAM (hij is gekoppeld aan de FxBit Capital-makelaar, wat een andere zwendel is). Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het gewoon lijken en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebben verloren en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

   • Manuel Cinzo

    roofratten

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Manuel, help gebruikers meer te weten te komen over hoe alles is gebeurd. Jouw uitleg zal meer oplichting voorkomen.

    Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.