✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

Ontdek of het bedrijf CavieX een veilige of onbetrouwbare optie is voor uw beleggingen. In deze sectie geven wij u onze volledige evaluatie. Bekijk zeker onze gedetailleerde analyse om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten wij u essentiële informatie over CavieX zien en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitecaviex.com
🏠Bedrijf *Torella Handel Corp
verordeningHet is niet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈Platformeigen platform
📌AdresVermeldt dat het zich bevindt in Clare Valley, Saint Vincent en de Gradinas
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd in: 2024-01
Bedrijfstypecryptocurrency-makelaar, CFD-handel, grondstoffen en indices.

Bedrijf:
⚠️ CavieX beschouwt TORELLA TRADE CORP als moederbedrijf, maar er zijn twijfels over de geloofwaardigheid ervan.

locatie:
⚠️ Het bedrijf vermeldt dat het gevestigd is in Clare Valley, San Vicente y las Gradinas, maar wij zijn van mening dat dit valse informatie is.

Wij kunnen u nu al vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is CavieX?

Na onderzoek van de website van het bedrijf concluderen we dat CavieX een cryptocurrency-makelaar, CFD-handel, grondstoffen en indices.

Accounttypen

Het bedrijf biedt informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Hier zijn de verschillende soorten CavieX-accounts/plannen:

soorten accountsMINIMALE EERSTE AANBETALING
Actieve standaardhandelaren in de detailhandel 0.1
Professionele handelaren0.1
VIP (speciale clientconfiguratie)0.1
Zakelijke handelaren0.1

Informatie op internet

Caviex-website

Hier laten we u een screenshot zien van de CavieX-website, namelijk caviex.com. Gemaakt in mei 2024.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

📞 We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: Er is er geen.

📧 We hebben de volgende e-mail gevonden: [e-mail beveiligd]

CavieX-verordening

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

La gebrek aan informatie over regelgeving van deze makelaar is reden tot zorg. Beleggers moeten zich ervan bewust zijn dat handelen met een niet-gereguleerde makelaar aanzienlijke risico's met zich meebrengt. Zonder de bescherming die door de regelgeving wordt geboden, kunnen de gelden van klanten in gevaar komen. Het is essentieel om grondig onderzoek te doen voordat u een bedrijf een investering toevertrouwt.

???? CavieX-eindbeoordeling ????

Zoals u kunt zien hebben wij een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van CavieX en zijn wij tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt beweerd dat het hoofdkantoor is gevestigd in Clare Valley, Saint Vincent en de Gradinas, wij denken dat dit niet waar is.

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Houd er rekening mee dat het bedrijf is door verschillende financiële toezichthouders aan de kaak gesteld (in dit geval de CNMV, Nationale Commissie voor de Effectenmarkt). Wees UITERST VOORZICHTIG.

We bevestigen dat CavieX opereert als makelaar in cryptocurrency, CFD, grondstoffen en indices. Het domein “CavieX.com” werd geregistreerd op 03 januari 2024.

Naast dat het een nieuw bedrijf is in de financiële sector, is het gebrek aan informatie over de regelgeving zorgwekkend, omdat het erop wijst dat het bedrijf opereert zonder onderworpen te zijn aan enig regelgevingskader. Dit gebrek aan transparantie en het ontbreken van regelgeving duiden op een opmerkelijk gebrek aan ernst en toewijding aan regelgeving in de financiële sector. Hoewel ze commentaar geven op hun hoofdkantoor, duidt dit op valse informatie, aangezien ze niet door een entiteit worden gereguleerd.

Het is belangrijk op te merken dat CavieX is gerapporteerd door de National Securities Market Commission (CNMV), die de noodzaak onderstreept om uiterst voorzichtig te zijn bij het overwegen van welke vorm van zakelijke relatie dan ook met dit bedrijf.

🚨🚨 Samenvattend blijkt uit onze evaluatie dat dit bedrijf niet voldoet aan de vereiste ernst- en veiligheidsnormen. Wij raden u aan voorzichtig te zijn bij het overwegen van enige vorm van financiële transactie met haar. 🚨🚨

updates

➡️ Nieuws over CavieX:

Datum Update nieuws
kan 2024Klacht tegen CavieX van financiële toezichthouder CNMV, Nationale Commissie voor de Effectenmarkt

We merken op dat het bedrijf al klachten heeft van financiële toezichthouders. Wees alsjeblieft heel voorzichtig!

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8921″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met CavieX.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door CavieX

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u CavieX rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor CavieX?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik CavieX melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is CavieX betrouwbaar?

Nee. CavieX is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: Het is niet gereguleerd en heeft een klacht van de CNMV-toezichthouder, de Nationale Securities Market Commission.

Hoe geld terugkrijgen van CavieX?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «CavieX: mening en commentaar – Is het oplichting?»

 1. Pedro antwoord

  Ik heb een kennis die investeert, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of mij oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Pedro, bedankt voor het schrijven over CavieX. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, investeer dan niet meer geld, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren de handelingen handmatig en houden het geld vast vanaf het moment dat het hun rekeningen bereikt, het komt nooit op de markt, alles is zo voorbereid dat ze je verliest je geld om het excuus te hebben het te houden.

   Als u besluit zich terug te trekken en zij u om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal nooit!, dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je klant bent van een oplichtingsmakelaar en ook al betaal je, ze zullen het nooit meer aan je teruggeven.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *