Vul dit formulier in om uw geld terug te krijgen en neem contact op met MyChargeBack:


Om je geld terug te krijgen wanneer je bent opgelicht, is het belangrijk om eerst al het mogelijke bewijs verzamelen; hoe je bent opgelicht, dat je je geld terug wilt - en dit ook aan het bedrijf hebt gevraagd dat jou heeft opgelicht - en dat er niet is gereageerd op jouw verzoek tot teruggave.

Om schot in de zaak te krijgen, raden we je aan samen te werken met een expert op dit gebied, bij ons a ben je meer dan welkom. Probeer deze Engelstalige service.

Welke stappen moet je volgen om je geld terug te krijgen na oplichting?

Als je bent opgelicht door een broker (of investeringsmaatschappij) en je je geld wilt terugvorderen, kun je onze diensten inschakelen om jouw investering terug te vorderen. Onze professionals zullen je helpen gedurende het proces en je ondersteunen in de communicatie met de bank of entiteit - waarvan je het geld hebt verzonden - om het zo spoedig mogelijk terug te krijgen.

Uiteraard kun je het ook allemaal zelf doen, maar het is in dit geval zeer waarschijnlijk dat het terugvorderen van het geld niet succesvol zal zijn. We raden je daarom aan om een expert op dit gebied in te schakelen.

Krijg je geld terug - wij helpen je

Hoe krijg je je geld terug van een broker?

Om je geld terug te krijgen van een broker is het van belang te weten dat er een groot verschil is (bij het terugvorderen van ons geld) tussen gereguleerde en niet-gereguleerde brokers. Over het algemeen is het terugkrijgen van geld van een niet-gereguleerde broker heel lastig, omdat deze zich niet houden aan een reeks richtlijnen en wetten waaraan gereguleerde brokers wel moeten voldoen. Gaat het bij jou om een gereguleerde broker of een niet-gereguleerde broker?

Ook is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende soorten regelgeving, er is zowel goede (landen als Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië, Portugal, Polen, Nederland, Australië, Zwitserland en Latijns-Amerikaanse landen als Argentinië, Colombia, Mexico , Ecuador, Peru, Chili) als slechte (landen als de Seychellen, Mauritius, Roemenië, Estland, Saint Vincent en de Grenadines, Britse Maagdeneilanden, Vanuatu – ook wel bekend als belastingparadijzen) regelgeving.

Als de broker goede regelgeving volgt, zal de terugbetaling over het algemeen gemakkelijker zijn. Dit soort brokers volgen namelijk bepaalde richtlijnen en wetten die hun klanten beschermen. Ook is het makkelijker om gegevens van dergelijke bedrijven te achterhalen.

Het proces, dat op een vereenvoudigde manier wordt uitgelegd, is: verzamel al het bewijs dat we zijn opgelicht, dien een klacht in bij de bank of kaartuitgever, betalingsverwerker of afhankelijk van hoe we het geld hebben verzonden, meestal bank- of creditcard of bankpas .

Het door jou verstuurde geld blijft in het bezit van de bank, waardoor er geanticipeerd kan worden wanneer er bewijs wordt geleverd van bijvoorbeeld fraude. Als er wordt bewezen dat er sprake is van oplichting, kan het geld worden teruggevorderd. De bank is hier namelijk verantwoordelijk voor.

Hoe krijg je je geld terug van een niet-gereguleerde broker?

Niet-gereguleerde brokers zijn bedrijven die, zoals hun naam aangeeft, geen enkele vorm van regulering hebben. Ze hebben dan ook geen toestemming om met jouw geld zaken te doen of dit überhaupt te ontvangen.

Kijken we bijvoorbeeld naar het Verenigd Koninkrijk, dan moet een broker die met klanten uit het VK wil werken, beschikken over de autorisatie en regulering door de Britse toezichthouder: de FCA (Financial Conduct Authority).Als het betreffende bedrijf niet door deze partij is geautoriseerd, spreken we van een niet-gereguleerde (en dus illegale!) broker.

Voordat we uitleggen hoe je je geld van een niet-gereguleerde broker kunt terugvorderen, is het belangrijk dat je weet dat – vóórdat je investeert – je je moet realiseren dat je (eventueel) zaken gaat doen met een onveilig bedrijf. Eigenlijk zou je moeten vermijden om met een dergelijk bedrijf in zee te gaan, hetzij omdat je iets vreemds opmerkt, iets dat niet veilig lijkt of om welke reden dan ook.

Hoe u uw geld terugkrijgt van een niet-gereguleerde makelaar?

Als je je in een situatie bevindt waarin je al geld naar de broker hebt overgemaakt en je vervolgens hebt gemerkt dat het (mogelijk) oplichting is, kunt je het beste een expert op dit gebied inschakelen; dat kan via deze CAPITAL CLAIM service – CHARGEBACK. Probeer deze Engelstalige service.

In het makkelijkste geval vraag je geld terug aan de broker/oplichter. In veel gevallen zal je verzoek worden genegeerd. Neem dan direct contact op met je bank of kredietverstrekker en leg de situatie uit; je hebt geld overgemaakt naar een oplichter en wilt nu je geld terugvorderen. Geef duidelijk aan dat je het slachtoffer van oplichting/fraude bent.

Het geld wordt dan, als het proces goed wordt uitgevoerd, "bevroren" of "geblokkeerd" totdat de bank beslist wat te doen. Het is uiterst belangrijk om te bewijzen dat je daadwerkelijk bent opgelicht, alleen hierdoor is het mogelijk om je geld terug te krijgen.

Ook belangrijk om te weten is dat ‘tijd’ in dit geval cruciaal is. Houd er rekening mee dat je meer kans hebt op een succesvolle terugbetaling als er niet te veel tijd overheen gaat..

Hoe herken je een niet-gereguleerde broker?

Kenmerken waaraan niet-gereguleerde brokers zijn te herkennen, zijn o.a.:

 • Ze zijn gevestigd in minder bekende landen of landen die als belastingparadijs worden beschouwd. Voorbeelden hiervan zijn o.a. Anguilla, Antigua en Barbuda, Bulgarije, Dominica, Estland, Kaaimaneilanden, Marshalleilanden, Britse Maagdeneilanden, Mauritius, Nevis, Saint Kitts en Nevis, Saint Vincent en de Grenadines, Seychellen en Vanuatu.
 • Er is regelgeving, maar deze wordt niet zo belangrijk gevonden, voorbeelden hier van zijn landen/staten als Cyprus, Britse Maagdeneilanden, Mauritius, Malta, Saint Vincent en de Grenadines, Seychellen en Vanuatu.
 • Ze liegen over hun locatie en/of voorwaarden
 • Ze geven geen belangrijke informatie over zichzelf, zoals locatie, voorwaarden en het bedrijf waartoe ze behoren
 • Ze vallen hun klanten lastig met telefoontjes
 • Ze VERZEKEREN je dat het niet uitmaakt als je geen ervaring hebt met investeren of beleggen, door hun expertise kan je toch geld verdienen
 • Ze verzekeren je dat ze gebruikmaken van een geautomatiseerd systeem waarmee je geld kunt verdienen
 • Er wordt druk uitgeoefend om te investeren
 • Ze zijn geïnteresseerd en willen details weten over je privéleven, om hierdoor vertrouwen en vriendschap te bewerkstelligen
 • Je hebt een online formulier ingevuld om informatie te ontvangen en nu word je gebeld door vele bedrijven die hun diensten willen aanbieden. Vaak wordt er gebeld met internationale nummers
 • Ze moedigen je aan om een lening af te sluiten of geld van vrienden/familie te lenen
 • Ze beloven een zeer hoog rendement op korte termijn
 • Ze willen dat je geld stuurt in crypto (zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, etc.)
 • Ze raken gefrustreerd als je vraagt naar de voorwaarden of de locatie waar het bedrijf zich bevindt
 • Ze raken gefrustreerd als je naar informatie omtrent negatieve recensies over het bedrijf vraagt

Hoe krijg je je geld terug van een gereguleerde broker?

Wanneer je je geld wilt terugvorderen van een gereguleerde broker, is dit in veel gevallen gemakkelijker; er zijn veel meer gegevens bekend en deze partij dient te handelen volgens regels en wetten van het betreffende land. Het is daardoor een groot verschil met niet-gereguleerde brokers, waarvan vaak weinig gegevens bekend zijn en zich niet houden aan bepaalde regelgeving.

makelaarzwendel hoe u een klacht over geldzwendel kunt herstellen

Of het nu om een gereguleerde broker gaat of niet, de procedure voor terugvordering van geld is vergelijkbaar: er moet een vordering worden neergelegd bij het bedrijf of entiteit waar het geld naar overgemaakt is. Om tot succesvolle terugbetaling te komen, moet worden bewezen dat er sprake is van oplichting.

Conclusie

Dagelijks ontvangen we vele berichten van klanten van brokers of investeringsmaatschappijen die helaas hun geld zijn kwijtgeraakt door leugens, bedrog en manipulatie

Elke dag lezen we honderden berichten van mensen die zich in een zeer benarde situatie bevinden, dit baart ons grote zorgen. We gaan altijd op zoek naar een oplossing om onze websitebezoekers zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Zo zijn we gekomen tot een lijst van 8000 beoordelingen van brokers van over de hele wereld uit alle hoeken van de wereld.

In dit artikel hebben we uitgelegd wat de beste manier is om je geld terug te vorderen van een broker. We weten dat dit proces zeer frustrerend en vermoeiend is, en raden daarom altijd aan om - vóórdat je ergens in investeert - zelf te onderzoeken, de tijd te nemen, er goed over na te denken en er vooral rekening mee te houden dat je je geld kunt verliezen, aangezien in de wereld van investeren een groot deel van de investeerders uiteindelijk hun geld verliest.

Slechts enkelen - degenen met de nodige kennis en ervaring - kunnen echt geld verdienen door te investeren.

FAQ – Veelgestelde vragen

Wat is een terugvordering?

Terugvorderen houdt in dat een bepaald geldbedrag wordt teruggehaald d.m.v. een geschil of klacht die (meestal) wordt ingediend door de persoon die het geld heeft overgemaakt. 

Aan welke regelgeving moeten brokers zich houden?

Brokers zijn gebonden aan een reeks regels, maatregelen en richtlijnen die moeten worden gevolgd om klanten te beschermen. Hoe serieuzer een broker omgaat met deze regelgeving, hoe beter hun klanten worden beschermd.

Wat is een niet-gereguleerde broker?

Dit betreft een broker die geen vergunning heeft om zijn diensten aan te bieden, en ook geen regels of wetten naleeft. De klant wordt hierdoor zeer matig beschermd. Niet-gereguleerde brokers vormen een hoog risico en worden als onveilig beschouwd.

Hoe weet ik of ik Mexico te maken heb met een gereguleerde broker?

Bekijk de website van de betreffende broker en ga op zoek naar een sectie waar de regulering van de diensten wordt toegelicht. Hier moet ook een reguleringsnummer en de naam van de toezichthouder van de broker worden genoemd. Controleer deze gegevens vervolgens op de officiële website van de toezichthouder, voor Mexico is dit het CNBV.

Wat is een scam broker of boiler room?

Dit is een bedrijf dat zich bezighoudt met online investeringen, maar hier geen enkele vorm van autorisatie heeft of regelgeving volgt.

Wat is een pirate broker?

Dit is een scam broker, meestal niet-gereguleerd (en niet geautoriseerd om klanten te accepteren en activiteiten uit te voeren) die zijn klanten bedriegt en hun geld afhandig maakt.

2.364 reacties op «Hoe krijg je je geld terug als je opgelicht bent?»

 1. ANONIEM, naam schrijver bekend bij de redactie antwoord

  Hallo, ik heb geïnvesteerd in OTC en gesloten activiteiten. En ze hebben mijn betalingen voor belastingen en inactiviteit ingehouden. Hiervoor vragen ze mij om meer geld zodat er beweging in mijn rekening te zien is.
  Wat kan ik doen, moet ik mijn geld terugkrijgen? Hulp!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo ANONIEM, helaas ben je in handen gevallen van oplichters en ze gaan het niet aan je teruggeven, de belastingbetalingen zijn een door hen bedacht excuus om je om meer geld te vragen, geld, dat ze je nooit zullen teruggeven. . Stel dat u de rekening van uw vader beheert en dat u de kapitaalstroom wilt zien zoals deze gaat en hoe deze terugkeert en dat u erover denkt om 80.000 dollar die uw vader heeft te storten in een deposito die vervalt op 25 mei, vraag 70% of 80% van wat je bij hen hebt belegd en vertel hen dat je er zo zeker van kunt zijn dat je het geld van je vader naar de juiste plek stuurt.

   Groeten.

 2. John antwoord

  Ze vertelden me op sociale netwerken dat BinaXBT de pagina is waarvan ze zeiden dat ik er geld mee zou verdienen, maar toen begonnen ze om meer geld te vragen, omdat ze volgens de geblokkeerde rekening ook om nog meer geld vroegen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juan, we hebben verschillende klachten ontvangen en het lijkt duidelijk op oplichterij. Als ze erop aandringen, wees dan niet gehaast, stuur geen geld, oplichters oefenen meestal veel druk op je uit, zodat je dat niet doet denken. We beoordelen momenteel verschillende beoordelingen, maar we zullen de uwe als prioriteit beschouwen om deze makelaar te kunnen beoordelen. Bedankt.

   Groeten.

 3. HESHAM MOHAMED antwoord

  Ze hebben mij 16800 euro opgelicht www. forexelite .trade of anatilia limited of fred trading en natuurlijk die van mandé maar ik denk niet dat ik ooit mijn geld terug krijg.
  Ze bellen vanuit Spanje, Barcelona, ​​het zijn oplichters en om je geld op te nemen vragen ze je om wat kosten te betalen... Ik hoop dat ze allemaal ziek worden of dat een van hun kinderen ziek wordt en dat ze al het geld aan medicijnen verliezen en ziekenhuizen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo HESHAM, wat je zegt is onrechtvaardig, schrijf indien mogelijk de 3 websites zodat we kunnen controleren of we hun gegevens al hebben en om dringend enkele beoordelingen over deze oplichters te maken en zo andere toekomstige slachtoffers te waarschuwen.

   Je hebt nog tijd om je geld terug te krijgen. Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

   • Romina

    Help me alsjeblieft, ik kom uit Chili en ik ben opgelicht door Telegram en het uitwisselingsplatform dat ze hebben heet btcinversion, ik ben zo verdrietig omdat ik geld heb uitgegeven voor een heupoperatie, wat heb ik?
    , Ik weet niet wat ik moet doen.

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Romina, deze makelaar is ook een oplichterij, geloof niet in makelaars die je telefonisch bellen of die contact met je opnemen via sociale netwerken en zeggen dat je om informatie en soortgelijke dingen hebt gevraagd, al degenen die je bellen zonder je verzoek zijn oplichting, een gereguleerde makelaar zal u nooit bellen om u onder druk te zetten om uw geld te investeren.

    Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

    Groeten.

 4. Lida antwoord

  Help me alstublieft mijn geld terug te krijgen, deze agent van alle marktenpro enzo ferrer bij het certificeren van mijn rekeningen. Ik heb mijn rekeningen geleegd van saga fallabella 6.850 soles en van scotiabank 25 soles. Ik kom uit PERU. DE INVESTERING DIE ZE JE EERST IN HET PROGRAMMA HEBBEN GEPLAATST WAS $250 EN NU ER IS $ 7.034.51 AAN nettowaarde en ik weet niet hoe ik het eruit moet krijgen. ENZO FERRER ZEGT DAT HET SYSTEEM GEBLOKKEERD IS. NEEM CONTACT MET MIJ OP. DANK U

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Lida, je kunt het geld bij ons terugkrijgen, maar verwijder eerst het anydesk programma van welk apparaat dan ook, het is een spion en je wachtwoorden worden gestolen. Alles wat ze je vertellen is een leugen, geloof geen woord. Bedankt voor het schrijven over All Markets Pro. Deze makelaar wordt momenteel beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 5. Andrés Peled antwoord

  Beste, waarschuw mensen alstublieft voor de Rocamel.com-zwendel, onder de naam Royal Camel, ze zijn onzin, ze liegen tegen je, ze beweren professionals te zijn en dat is het laatste wat ze zijn, ze hebben duizenden dollars van mij gestolen, ze blokkeerde mijn account en vervolgens pasten ze al mijn investeringen op hun portaal aan om het account te verbranden. Dit is hoe ze jouw geld verdienen. Verdomde varkens maakten een einde aan mijn leven. Waarschuw voor Rocamel.com

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Andres, we hebben verschillende klachten ontvangen en het lijkt duidelijk op oplichterij. Als ze erop aandringen, heb dan geen haast, stuur geen geld, oplichters oefenen meestal veel druk op je uit, zodat je dat niet doet denken. We beoordelen momenteel verschillende beoordelingen, maar we zullen de uwe als prioriteit beschouwen om deze makelaar te kunnen beoordelen. Bedankt.

   Groeten.

 6. PABLO antwoord

  Online beleggen heeft mijn dollars opgehouden. Ik kocht een mep-dollar en ze lieten het in gevaar.
  Als ik wil opnemen, heb ik de optie geblokkeerd
  Ze gaven me geen oplossing, dus ik kwam tot de conclusie dat ze me hadden opgelicht.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Pablo, over welk bedrijf of makelaar heb je het, het zou enorm helpen als je ons een website of naam zou kunnen geven zodat we weten wie het is. Het geld kan worden teruggevorderd.

   Groeten.

 7. Maura antwoord

  Hallo, ik ben Maura, investeer in een pagina https://vintagex-cryptx-tradex.net/?a=account, hier vertelden ze me dat ik al het geld dat van mij was opgelicht bij anderen zou terugkrijgen, wat een goed en legaal bedrijf. Ik begon met het investeren van 100 dollar, die ik gedurende meer dan een maand herinvesteerde en 908 bereikte. Ik wilde 608 dollar opnemen en de opname kwam niet omdat ze me vertelden dat mijn account was gedeactiveerd vanwege zoveel herinvestering en ze vroegen me om een ​​storting te doen 300 dollar om mijn account te activeren Volgens de persoon die mij heeft aangemeld, heeft ze me vanaf het begin slechte informatie gegeven, ik heb nog eens 100 dollar naar het platform gestuurd en het blijkt dat ze me vertelde dat ik naar de chat van het platform moest schrijven. om de activatie-hashlink aan te vragen en totdat ik deze had gestort, verloor ik mijn overige 100 dollar, waarbij die 100 dollar aan investering 10 dollar meer zou kosten en ik 300 dollar had laten werken en een totaal van 1037 dollar had bereikt. Ik zou graag willen kunnen recupereren zelfs de 200 dollar die ik in dat platform heb geïnvesteerd, is oplichterij

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Maura, we hebben momenteel verschillende beoordelingen, maar we zullen de jouwe als prioriteit stellen om deze makelaar te kunnen evalueren en updaten.

   Groeten.

   • Eliseo Pirir Chaicoj

    Een deskundige op het gebied van mondiaal recht wordt aanbevolen of is het oplichterij

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Eliseo, het is duidelijk een oplichterij, vertrouw hun woorden niet, aangezien hun enige doel is om van je te stelen.

    Groeten.

 8. madeliefje Valencia antwoord

  Ik zou het op prijs stellen als u onderzoek zou willen doen naar het LEOTRADEZ-bedrijf, dat mij sinds 900 maart 18 heeft opgelicht met een investering van $ 2024 en zij hebben niet meer contact met mij opgenomen of gereageerd op de e-mails die ik heb gestuurd. Wat kost het voor u om geïnteresseerd te zijn in de zaak? Ik waardeer alle informatie

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Margarita, ze geven het geld nooit terug, als ze je vertellen dat je schulden hebt, luister dan niet naar ze, het is allemaal een leugen met als doel van je te stelen. Bedankt voor het schrijven over RONTOXM (het zijn dezelfde oplichters van Leotradez en Trades Universal). Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als u uw geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of vul het formulier in via deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 9. ALEJANDRO VALDOVINOS SANTANA antwoord

  OP DIT MOMENT BELLEN ZE ME VAN BINANCE, OM ETHERIUM TE KOPEN OP DE BINANCE-PAGINA, OM EEN BEDRAG DOLLARS DAT IK VERDIENEN OP HET SANTOS MARKET PLATFORM TE KUNNEN VRIJGEVEN EN IK WIL DAT DAT BEDRAG OP MIJN BANKREKENING WORDT GEstort, MAAR VOOR DE VOOR EEN BEDRAG VAN 42000 DOLLAR, VRAGEN ZE MIJ OM ETHERIUM TE KOPEN VOOR 2862 DOLLAR, OM VAN MIJN UITBREIDINGSWALLET NAAR MIJN SPOT WALLET TE KUNNEN VERZENDEN, EN VAN daaruit DE STORTING OP MIJN BANKREKENING TE KUNNEN DOEN. Ik weet echt niet of dit fraude is of waar. MAAR IK HEB ECHT NIET DAT BEDRAG DAT ZE VAN MIJ HEBBEN GEVRAAGD OM ETHERIUM TE KUNNEN “KOPEN”.
  HIJ DIENDE ME OP HET MARKTPLATFORM VAN SANTOS... EERST EEN FRANCESCO EN NU EEN DAME, JHOAN GENOEMD. VOLGENS ZIJN ASSISTENT IS HIJ BLIJKBAAR ZIEK WORDEN...

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo ALEJANDRO, bedankt voor het schrijven over Santos Market (het zijn dezelfde SOLIDTRADE-oplichters). Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   U kunt hun recensie en opmerkingen hier lezen: SANTOS-MARKT.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *