Vul dit formulier in om uw geld terug te krijgen en neem contact op met MyChargeBack:


Om je geld terug te krijgen wanneer je bent opgelicht, is het belangrijk om eerst al het mogelijke bewijs verzamelen; hoe je bent opgelicht, dat je je geld terug wilt - en dit ook aan het bedrijf hebt gevraagd dat jou heeft opgelicht - en dat er niet is gereageerd op jouw verzoek tot teruggave.

Om schot in de zaak te krijgen, raden we je aan samen te werken met een expert op dit gebied, bij ons a ben je meer dan welkom. Probeer deze Engelstalige service.

Welke stappen moet je volgen om je geld terug te krijgen na oplichting?

Als je bent opgelicht door een broker (of investeringsmaatschappij) en je je geld wilt terugvorderen, kun je onze diensten inschakelen om jouw investering terug te vorderen. Onze professionals zullen je helpen gedurende het proces en je ondersteunen in de communicatie met de bank of entiteit - waarvan je het geld hebt verzonden - om het zo spoedig mogelijk terug te krijgen.

Uiteraard kun je het ook allemaal zelf doen, maar het is in dit geval zeer waarschijnlijk dat het terugvorderen van het geld niet succesvol zal zijn. We raden je daarom aan om een expert op dit gebied in te schakelen.

Krijg je geld terug - wij helpen je

Hoe krijg je je geld terug van een broker?

Om je geld terug te krijgen van een broker is het van belang te weten dat er een groot verschil is (bij het terugvorderen van ons geld) tussen gereguleerde en niet-gereguleerde brokers. Over het algemeen is het terugkrijgen van geld van een niet-gereguleerde broker heel lastig, omdat deze zich niet houden aan een reeks richtlijnen en wetten waaraan gereguleerde brokers wel moeten voldoen. Gaat het bij jou om een gereguleerde broker of een niet-gereguleerde broker?

Ook is het belangrijk om rekening te houden met de verschillende soorten regelgeving, er is zowel goede (landen als Spanje, Duitsland, Frankrijk, Italië, Portugal, Polen, Nederland, Australië, Zwitserland en Latijns-Amerikaanse landen als Argentinië, Colombia, Mexico , Ecuador, Peru, Chili) als slechte (landen als de Seychellen, Mauritius, Roemenië, Estland, Saint Vincent en de Grenadines, Britse Maagdeneilanden, Vanuatu – ook wel bekend als belastingparadijzen) regelgeving.

Als de broker goede regelgeving volgt, zal de terugbetaling over het algemeen gemakkelijker zijn. Dit soort brokers volgen namelijk bepaalde richtlijnen en wetten die hun klanten beschermen. Ook is het makkelijker om gegevens van dergelijke bedrijven te achterhalen.

Het proces, dat op een vereenvoudigde manier wordt uitgelegd, is: verzamel al het bewijs dat we zijn opgelicht, dien een klacht in bij de bank of kaartuitgever, betalingsverwerker of afhankelijk van hoe we het geld hebben verzonden, meestal bank- of creditcard of bankpas .

Het door jou verstuurde geld blijft in het bezit van de bank, waardoor er geanticipeerd kan worden wanneer er bewijs wordt geleverd van bijvoorbeeld fraude. Als er wordt bewezen dat er sprake is van oplichting, kan het geld worden teruggevorderd. De bank is hier namelijk verantwoordelijk voor.

Hoe krijg je je geld terug van een niet-gereguleerde broker?

Niet-gereguleerde brokers zijn bedrijven die, zoals hun naam aangeeft, geen enkele vorm van regulering hebben. Ze hebben dan ook geen toestemming om met jouw geld zaken te doen of dit überhaupt te ontvangen.

Kijken we bijvoorbeeld naar het Verenigd Koninkrijk, dan moet een broker die met klanten uit het VK wil werken, beschikken over de autorisatie en regulering door de Britse toezichthouder: de FCA (Financial Conduct Authority).Als het betreffende bedrijf niet door deze partij is geautoriseerd, spreken we van een niet-gereguleerde (en dus illegale!) broker.

Voordat we uitleggen hoe je je geld van een niet-gereguleerde broker kunt terugvorderen, is het belangrijk dat je weet dat – vóórdat je investeert – je je moet realiseren dat je (eventueel) zaken gaat doen met een onveilig bedrijf. Eigenlijk zou je moeten vermijden om met een dergelijk bedrijf in zee te gaan, hetzij omdat je iets vreemds opmerkt, iets dat niet veilig lijkt of om welke reden dan ook.

Hoe u uw geld terugkrijgt van een niet-gereguleerde makelaar?

Als je je in een situatie bevindt waarin je al geld naar de broker hebt overgemaakt en je vervolgens hebt gemerkt dat het (mogelijk) oplichting is, kunt je het beste een expert op dit gebied inschakelen; dat kan via deze CAPITAL CLAIM service – CHARGEBACK. Probeer deze Engelstalige service.

In het makkelijkste geval vraag je geld terug aan de broker/oplichter. In veel gevallen zal je verzoek worden genegeerd. Neem dan direct contact op met je bank of kredietverstrekker en leg de situatie uit; je hebt geld overgemaakt naar een oplichter en wilt nu je geld terugvorderen. Geef duidelijk aan dat je het slachtoffer van oplichting/fraude bent.

Het geld wordt dan, als het proces goed wordt uitgevoerd, "bevroren" of "geblokkeerd" totdat de bank beslist wat te doen. Het is uiterst belangrijk om te bewijzen dat je daadwerkelijk bent opgelicht, alleen hierdoor is het mogelijk om je geld terug te krijgen.

Ook belangrijk om te weten is dat ‘tijd’ in dit geval cruciaal is. Houd er rekening mee dat je meer kans hebt op een succesvolle terugbetaling als er niet te veel tijd overheen gaat..

Hoe herken je een niet-gereguleerde broker?

Kenmerken waaraan niet-gereguleerde brokers zijn te herkennen, zijn o.a.:

 • Ze zijn gevestigd in minder bekende landen of landen die als belastingparadijs worden beschouwd. Voorbeelden hiervan zijn o.a. Anguilla, Antigua en Barbuda, Bulgarije, Dominica, Estland, Kaaimaneilanden, Marshalleilanden, Britse Maagdeneilanden, Mauritius, Nevis, Saint Kitts en Nevis, Saint Vincent en de Grenadines, Seychellen en Vanuatu.
 • Er is regelgeving, maar deze wordt niet zo belangrijk gevonden, voorbeelden hier van zijn landen/staten als Cyprus, Britse Maagdeneilanden, Mauritius, Malta, Saint Vincent en de Grenadines, Seychellen en Vanuatu.
 • Ze liegen over hun locatie en/of voorwaarden
 • Ze geven geen belangrijke informatie over zichzelf, zoals locatie, voorwaarden en het bedrijf waartoe ze behoren
 • Ze vallen hun klanten lastig met telefoontjes
 • Ze VERZEKEREN je dat het niet uitmaakt als je geen ervaring hebt met investeren of beleggen, door hun expertise kan je toch geld verdienen
 • Ze verzekeren je dat ze gebruikmaken van een geautomatiseerd systeem waarmee je geld kunt verdienen
 • Er wordt druk uitgeoefend om te investeren
 • Ze zijn geïnteresseerd en willen details weten over je privéleven, om hierdoor vertrouwen en vriendschap te bewerkstelligen
 • Je hebt een online formulier ingevuld om informatie te ontvangen en nu word je gebeld door vele bedrijven die hun diensten willen aanbieden. Vaak wordt er gebeld met internationale nummers
 • Ze moedigen je aan om een lening af te sluiten of geld van vrienden/familie te lenen
 • Ze beloven een zeer hoog rendement op korte termijn
 • Ze willen dat je geld stuurt in crypto (zoals Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, etc.)
 • Ze raken gefrustreerd als je vraagt naar de voorwaarden of de locatie waar het bedrijf zich bevindt
 • Ze raken gefrustreerd als je naar informatie omtrent negatieve recensies over het bedrijf vraagt

Hoe krijg je je geld terug van een gereguleerde broker?

Wanneer je je geld wilt terugvorderen van een gereguleerde broker, is dit in veel gevallen gemakkelijker; er zijn veel meer gegevens bekend en deze partij dient te handelen volgens regels en wetten van het betreffende land. Het is daardoor een groot verschil met niet-gereguleerde brokers, waarvan vaak weinig gegevens bekend zijn en zich niet houden aan bepaalde regelgeving.

makelaarzwendel hoe u een klacht over geldzwendel kunt herstellen

Of het nu om een gereguleerde broker gaat of niet, de procedure voor terugvordering van geld is vergelijkbaar: er moet een vordering worden neergelegd bij het bedrijf of entiteit waar het geld naar overgemaakt is. Om tot succesvolle terugbetaling te komen, moet worden bewezen dat er sprake is van oplichting.

Conclusie

Dagelijks ontvangen we vele berichten van klanten van brokers of investeringsmaatschappijen die helaas hun geld zijn kwijtgeraakt door leugens, bedrog en manipulatie

Elke dag lezen we honderden berichten van mensen die zich in een zeer benarde situatie bevinden, dit baart ons grote zorgen. We gaan altijd op zoek naar een oplossing om onze websitebezoekers zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Zo zijn we gekomen tot een lijst van 8000 beoordelingen van brokers van over de hele wereld uit alle hoeken van de wereld.

In dit artikel hebben we uitgelegd wat de beste manier is om je geld terug te vorderen van een broker. We weten dat dit proces zeer frustrerend en vermoeiend is, en raden daarom altijd aan om - vóórdat je ergens in investeert - zelf te onderzoeken, de tijd te nemen, er goed over na te denken en er vooral rekening mee te houden dat je je geld kunt verliezen, aangezien in de wereld van investeren een groot deel van de investeerders uiteindelijk hun geld verliest.

Slechts enkelen - degenen met de nodige kennis en ervaring - kunnen echt geld verdienen door te investeren.

FAQ – Veelgestelde vragen

Wat is een terugvordering?

Terugvorderen houdt in dat een bepaald geldbedrag wordt teruggehaald d.m.v. een geschil of klacht die (meestal) wordt ingediend door de persoon die het geld heeft overgemaakt. 

Aan welke regelgeving moeten brokers zich houden?

Brokers zijn gebonden aan een reeks regels, maatregelen en richtlijnen die moeten worden gevolgd om klanten te beschermen. Hoe serieuzer een broker omgaat met deze regelgeving, hoe beter hun klanten worden beschermd.

Wat is een niet-gereguleerde broker?

Dit betreft een broker die geen vergunning heeft om zijn diensten aan te bieden, en ook geen regels of wetten naleeft. De klant wordt hierdoor zeer matig beschermd. Niet-gereguleerde brokers vormen een hoog risico en worden als onveilig beschouwd.

Hoe weet ik of ik Mexico te maken heb met een gereguleerde broker?

Bekijk de website van de betreffende broker en ga op zoek naar een sectie waar de regulering van de diensten wordt toegelicht. Hier moet ook een reguleringsnummer en de naam van de toezichthouder van de broker worden genoemd. Controleer deze gegevens vervolgens op de officiële website van de toezichthouder, voor Mexico is dit het CNBV.

Wat is een scam broker of boiler room?

Dit is een bedrijf dat zich bezighoudt met online investeringen, maar hier geen enkele vorm van autorisatie heeft of regelgeving volgt.

Wat is een pirate broker?

Dit is een scam broker, meestal niet-gereguleerd (en niet geautoriseerd om klanten te accepteren en activiteiten uit te voeren) die zijn klanten bedriegt en hun geld afhandig maakt.

2.087 reacties op «Hoe krijg je je geld terug als je opgelicht bent?»

 1. claudia antwoord

  Hallo, ik deel mijn ervaring met tangotraining, het begon allemaal met een advertentie op YouTube waar ik op een link klikte, ik gaf ze geld, alles van credits en creditcards, vanaf het telefoontje hielpen ze me om de credits aan te vragen en de betaling te verwerken stortingen, ze lieten me zien dat ik daadwerkelijk een rekening bereikte die ik bij hen had geopend vanwaar ik elke dag in de aandelenmarkt investeerde, ze belden aandringend en gaven aan welke investeringen ik moest doen, omdat ze wisten dat ik geen ervaring had met dit soort van zaken, begonnen ze in de loop van de tijd weerspiegeld te zien dat de aandelen die we hadden gekocht daalden en het geïnvesteerde kapitaal in gevaar kwam, dus haalden ze me over om meer geld op de rekening te zetten om de marge te vergroten en het risico te vermijden dat de rekening hield geen stand en werd geannuleerd vanwege de daling van de aandelen, maar het was altijd hetzelfde, als ik wat geld wilde opnemen op het moment dat alles stabiel leek, zeiden ze dat klaar, ik gaf ze meer geld dan voor het betalen van belastingen, en dat deden ze niet. Ze namen opnieuw contact op. Ze beantwoorden nooit de cijfers die verschijnen, mijn account leek dagen op rij verwijderd vanwege een daling van de waarde van de investeringen die volgens hun platform liet zien... en vele miljoenen gingen verloren, vele dagen gingen voorbij en ik stond erop contact op te nemen hen daarop antwoordden ze mij wat er was gebeurd, ik sprak altijd op goede voet met ze, we hadden geen ruzie, ze waren altijd erg vriendelijk, Roy Jiménez
  Zoals mijn aangewezen adviseur zichzelf noemde, stond hij erop dat alles goed zou aflopen, toen alles zo slecht werd...dat ik alles als verloren beschouwde...ze namen opnieuw contact met me op...ze gaven me hoop dat hij kon herstellen en alsof dat nog niet genoeg was, plaatste ik opnieuw geld om het account te activeren en geld terug te kunnen vorderen...ze zijn zo overtuigend...tijdens de consignatieprocessen hebben ze me gekoppeld aan een WhatsApp-chat waar ze blijkbaar met me spraken met de administratief gedeelte communiceerde ik met Camila Santa Cruz die mijn zendingen legaliseerde en zij stuurden mij e-mails waarin ik de documenten digitaal ondertekende die de zendingen aangaven en mij bovendien om een ​​foto vroeg van de creditcards die werden gebruikt om ze naar die WhatsApp te sturen, met specificaties die deze dekken de kaartnummers. Het is verrassend hoe andere mensen met wie ik sprak je ervan overtuigen: James Bohórquez, Teresa Castillo, blijkbaar communiceerden ze allemaal vanuit Mexico, de telefoontjes en e-mails meldden die oorsprong. Ze stuurden me e-mails met de beste aandelen waarin ik zou moeten beleggen. De waarheid is dat alles zo goed georganiseerd lijkt dat ik weigerde te geloven dat het oplichterij was. Als je me kunt helpen, zal ik je heel dankbaar zijn. God zegene je . Ik heb de e-mails en telefoonnummers waarop ze contact met mij hebben opgenomen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Claudia, bedankt voor het schrijven over Tango Trading. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 2. Ezechiël antwoord

  Hallo, ik heb problemen met de Quotex-makelaar. Wanneer ik mijn geld wil opnemen, zegt hij dat ze mij een code sturen, maar ik ontvang nooit een e-mail. Help me alstublieft mijn geld terug te krijgen, heel erg bedankt.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ezequiel, het zijn gangsters, bedankt voor je reactie op Quotex. Deze makelaar is een SCAM. de CNMV (Spaanse financiële toezichthouder) (zie CNMV-link) en CONSOB (Italiaanse financiële toezichthouder) (zie CONSOB-link) hebben Quotex gemeld voor frauduleuze activiteiten. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 3. Rodolfo Garcia Almeida antwoord

  Ik kom uit Mexico, ze nodigden me uit om te investeren in een platform genaamd bits-panda. Uit onwetendheid ging ik naar binnen en de waarheid is dat ik er spijt van heb.
  Omdat het al 3 maanden geleden is en ik mijn kapitaal niet kan opnemen, vraag ik God alleen om mij te helpen hoe ik mijn kapitaal kan terugkrijgen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Rodolfo, bedankt voor het schrijven over Bits Panda. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 4. José Guillermo Diaz Sandino antwoord

  Hallo, mijn naam is Jose Guillermo Diaz Sandino uit Costa Rica, ik heb verloren met Alpha Learning.net. Ze namen contact met me op via een telefoontje waarvan ik nooit wist waar ze vandaan kwamen en ze overtuigden me om duizend dollar te investeren. Vervolgens hebben ze mij toegewezen een persoon genaamd Cesar Cordoba als analist, zeggen ze, zodat hij de leiding zal krijgen over het uitvoeren van operaties op de aandelenmarkt, iets waar ik niets vanaf weet; Ik heb drie maanden lang 25609 dollar geïnvesteerd, ze lieten me storten met verschillende manoeuvres die ik nooit heb begrepen en ik heb ook geen winst opgenomen die blijkbaar op de rekening werd weerspiegeld, samen met de stortingen die ik op een gegeven moment tot 44 dollar wist te zien dat ze van het ene op het andere moment van de rekening verdwenen, vroeg ik, ze vertelden me dat de operaties die ik uitvoerde verloren waren. In eerste instantie zouden ze me hebben verteld een bepaald bedrag als eigen risico te storten en dat ze ervoor zouden zorgen het verlies op te vangen en dus door te gaan met handelen. Dit gebeurde verschillende keren totdat de tijd aanbrak dat ik dat wel moest doen. Ik had geen geld meer om te investeren en ik bereikte dat bedrag en bij de laatste fout vertelden ze me dat ze niet langer verantwoordelijk waren voor het verlies dat was mijn beurt, dat was 000 dollar, nu ben ik hier met schulden en geen geld, dank je, dus wees heel voorzichtig met deze mensen. Ik weet niet waar ze vandaan komen, ze identificeerden zichzelf als Cesar Cordoba, Elizabet zonder laatste naam, Gerardo Artiaga; Santiago Gonzalez, dankzij hen gaven ze me zelfs een platform om de bewegingen te zien en een AnyDesk voor de controller en zelfs toen hebben ze me niet goed begeleid

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jose Guillermo, als u ons iets meer over uw ervaringen kunt vertellen, zal het zeer nuttig zijn. Bedankt voor het schrijven over Alpha Learning. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 5. Graciela Nieto antwoord

  Hallo! Ongeveer anderhalve maand geleden investeerde ik $468 USD in een Crypto Pro Assets-platform, en het leverde mij een winst op van $4985 USD. Op 17 augustus wilde ik $ 500 USD opnemen en ze vertelden me dat het in afwachting was van goedkeuring. Een week ging voorbij, ik nam contact op met de ondersteuning en ze vertelden me dat ik $ 150 USD moest storten als een symbolische aankoop om toegang te krijgen tot mijn geld en als ik dat stort bedrag Ik kan het gewenste bedrag opnemen.
  Hoe kan ik zelfs het geïnvesteerde kapitaal terugkrijgen, kunt u mij helpen?
  Ik kom meer te weten over hun regelgeving en ik krijg de melding: “Crypto Pro Assets Global voldoet aan de wettelijke vereisten van de FSA en beschikt over interne risicobeheercontroles om ervoor te zorgen dat er altijd voldoende kapitaalvereisten worden gehandhaafd. “Externe audits vormen een aanvulling op het operationele en boekhoudkundige proces van Crypto Pro Assets Global en zorgen voor volledige naleving van de regelgeving.”
  en op de licentie staat: “Raw Trading Ltd, handelend onder de naam Crypto Pro Assets Global, heeft een effectenmakelaarslicentie nr. SD018 en is bevoegd om financiële dienstverlening uit te oefenen.”
  Ik hoop dat je me kunt helpen, bedankt

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Graciela, als ze erop staan, heb dan geen haast, stuur geen geld, oplichters oefenen meestal veel druk op je uit, zodat je niet nadenkt. We beoordelen momenteel verschillende beoordelingen, maar we zullen de uwe als prioriteit beschouwen om deze makelaar te kunnen beoordelen. Kunt u ons de website doorgeven? Bedankt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Graciela Nieto antwoord

   Hallo, ik stuur de link naar de website https://cryptoproassets.com/home/global/en/index.html, Bedankt.

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Graciela, hartelijk dank, we zullen de beoordeling als prioriteit stellen om deze makelaar te kunnen beoordelen. Bedankt.

  • Rodolfo Garcia Almeida antwoord

   Ik kom uit Mexico, ze nodigden me uit om te investeren in een platform genaamd bits-panda. Uit onwetendheid ging ik naar binnen en de waarheid is dat ik er spijt van heb.
   Omdat het al 3 maanden geleden is en ik mijn kapitaal niet kan opnemen, vraag ik God alleen om mij te helpen hoe ik mijn kapitaal kan terugkrijgen.

 6. Jose Antonio Fernandez antwoord

  Hallo, hoe kan ik een juridische claim indienen om mijn geld terug te krijgen?
  bedankt

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jose Antonio, als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 7. Sonia antwoord

  Hallo,

  Ik kom uit Mexico en ik heb drie dagen geleden in Fxoro geïnvesteerd, afhankelijk van wat ze me een cursus hebben verkocht, maar ze vertelden me niet hoe ik moest werken, ze wilden me alleen om meer investeringsgeld vragen, ik zei nee.
  Ze hebben me verteld dat ik 2 bewegingen moet maken, maar ze geven me geen logische verklaring.

  Nu mijn vraag, kunt u proberen het geld te verlagen of moet ik u rechtstreeks om ondersteuning vragen?

  De "chargeback" brengt een commissie in rekening voor de ondersteuning, omdat ik niet zoveel geld van 100 USD heb ingelegd en ik wil afwegen of het beter voor mij is om het te laten verliezen of dat het mogelijk is om het terug te krijgen.

  Heel erg bedankt voor je steun

  El

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Sonia, ze retourneren nooit iets, het geld dat klanten sturen wordt nooit op de markt gebracht, dus het enige belang dat ze hebben is dat klanten het verliezen zodat ze het kunnen houden. Wat klanten zien is een boekhoudkundige vermelding op het platform, maar het is alsof het een eenvoudige DEMO is.

   Bedankt voor je reactie op FXORO. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   Groeten.

 8. Rodolfo Ramiro Silva antwoord

  Hierbij schrijf ik u om u te vertellen dat op 28 maart van dit jaar een overboeking is gedaan naar de Clair Capital-rekening voor een bedrag van 250 Amerikaanse dollars en dat verschillende leden van dat bedrijf contact met mij hebben opgenomen en vervolgens
  Enige tijd geleden stuurde een meneer mij en hij zegt dat hij Carlos Singer heet van de CNMV National Securities Market Commission en hij vertelt me ​​dat ik een waarde van 17.462.30 Amerikaanse peso's op mijn rekening heb staan.
  En meerdere keren vertelt hij me dat ik 20 x cent moet storten om de bovengenoemde waarde op te nemen. Vandaag in de ochtend belde hij me vanaf de telefoon met de nummers +442030979299 Dezelfde meneer. Carlos Singer gaat eisen dat als ik geen 20 x procent stort om de rekening te deblokkeren, hij zich bij de autoriteiten van Ecuador gaat melden en zegt dat ik geld witwas. Ik heb hem niets verteld en toen hing hij op .

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Rodolfo, bedankt voor het schrijven over Clair Capital. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 9. Humberto antwoord

  Hallo, ik heb €20.000 geïnvesteerd bij FCF Markets, daarna vroegen ze mij om €19.000 voor een anti-witwasverplichting (ALD) plus €12.600 aan belastingen, blijkbaar was het oplichterij aangezien het geld nooit aankomt, het laatste wat ze hebben mij gegeven is dat "de ALD-zaak niet gesloten zal zijn en dat de overdracht geblokkeerd zal blijven."

  Wat moet ik nu doen om te melden en te proberen terug te krijgen wat ik heb belegd?

  heel hartelijk bedankt

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Humberto, ze gebruiken valse namen en geven het geld nooit terug, het zijn oplichters, je kunt het geld terugkrijgen via onze CHAT. Bedankt voor het schrijven over FCF Markets. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.