✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U moet NIET investeren in Confidex. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hieronder tonen wij u essentiële informatie over Confidex en vertellen wij u waarom wij tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitetrustex.com
🏠 vennootschap*vermeldt het niet
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mailheeft geen
📈 platformeigen platform
📌 AdresLumpeenkatu 6, 33900 Tampere, Finland

⚠️ Confidex vermeldt niet wie de eigenaar is, het bedrijf bevindt zich in Finland, gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

Nu gaan we de soorten rekeningen analyseren die Confidex aanbiedt, in dit geval zien we dat het 4 verschillende soorten rekeningen aanbiedt:

Account typeMinimale eerste storting
Basico$250
Goud$25000
Platina$100000
VIP$250.000

Informatie op internet

Vertrouwenswebsite
binair commentaar

Confidex geeft een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, marktnieuws en analyse, economische kalender, activacalculator, live grafieken, echt niet veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

+358 (0) 10 4244 110

+1 864 757 3055

+ 33 9 63 58 32 40

+ 86 (0) 20 3220 3501

???? Eindevaluatie van Confidex ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: NIET INVESTEREN MET Confidex.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over Confidex:

Datum Update nieuws
oktober 2022We krijgen een groot aantal berichten van klanten van Confidex die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”5641″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een opmerking achterlaten over uw ervaring met Confidex.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Confidex

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe kan ik Confidex rapporteren?

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Confidex melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Confidex een oplichterij - is het oplichterij?

Ja, wij zijn van mening dat Confidex Scam is. We hebben berichten ontvangen van klanten die melden dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Is Confidex betrouwbaar?

Nee. Confidex is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe geld terugkrijgen van Confidex?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor Confidex?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Is Confidex een oplichterij? 2023 beoordelingen»

 1. ANONIEM, naam schrijver bekend bij de redactie antwoord

  Ik ben door hen opgelicht, pas op.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo ANONIEM, bedankt voor je reactie over Confidex. Deze makelaar wordt beschouwd als een SCAM. We raden aan GEEN geld te sturen, ze liegen om van je te stelen, de operaties zijn fictief, het geld wordt nooit gekruist met de markt, ze simuleren het en uiteindelijk markeren ze je en zeggen ze dat je alles bent kwijtgeraakt en dat ze het houden.

   Als u een opname aanvraagt, vragen ze u om meer geld om commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het nooit!Het is een duidelijke waarschuwing dat u klant bent van een fraudemakelaar en zelfs als u betaalt, zullen zij uw geld nooit teruggeven.

   Alle informatie die u over het bedrijf verstrekt, zal de getroffenen van deze makelaar helpen, in detail uitleggen hoe alles is gebeurd, welke advertenties u hebt gezien, de naam van uw adviseur, nummers, e-mails van waaruit contact met u is opgenomen, enz.

   Praat met onze CHAT of vul het formulier in via deze link om uw geld terug te krijgen: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *