✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen of we van mening zijn dat het bedrijf CORT SHARED TECHNOLOGY is een veilig bedrijf of een onbetrouwbaar bedrijf. Lees onze volledige analyse om alles te weten te komen!

We analyseren de website, observeren elk detail en onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe deze behoort, de regelgeving, de reputatie...

Hieronder laten we u essentiële informatie zien over CORT SHARED TECHNOLOGY en vertellen we u waarom we tot deze conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websitecortshared.net | cortshared.com
🏠 vennootschap*Cort Shared Technology Ltd
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd] | [e-mail beveiligd]
📈 platformCort Shared Technology Ltd
📌 AdresCHISWICK HOGE WEG 566
Londen, Verenigd Koninkrijk
🕑 Website leeftijdWebsite geregistreerd op: 2022-december 03 | 2023-juni-26
BedrijfstypeMarketing van grondstoffen

Bedrijf: ⚠️ CORT SHARED TECHNOLOGY is eigendom van Cort Shared technology Ltd, het bedrijf vermeldt dat het gevestigd is in het Verenigd Koninkrijk, maar wij zijn van mening dat dit valse informatie is. Wij kunnen u alvast vertellen dat wij ons zorgen maken over een aantal kenmerken van dit bedrijf.

Wat is CORT SHARED-TECHNOLOGIE?

Na een analyse van de website van het bedrijf te hebben uitgevoerd, kunnen we dat zeggen CORT SHARED TECHNOLOGY is een bedrijf dat zich toelegt op de marketing van grondstoffen.

Accounttypen

Het bedrijf verstrekt geen informatie over het hebben van verschillende soorten accounts.

Informatie op internet

Cort Shared Technology Ltd-website

Hier laten we u een screenshot zien van de CORT SHARED TECHNOLOGY-website, namelijk cortshared.net. De opname is gemaakt in Juni van 2023.

Contact: telefoonnummers en e-mail

Na een analyse van de website te hebben uitgevoerd:

– We hebben het volgende telefoonnummer gevonden: +44 7735049322

– We hebben de volgende e-mails gevonden: [e-mail beveiligd] | [e-mail beveiligd]

* Regulering van CORT SHARED TECHNOLOGY

We hebben de huidige ⚖️ regelgevingssituatie ⚖️ waarin dit bedrijf zich bevindt diepgaand geanalyseerd en zijn tot de volgende conclusie gekomen:

De makelaar plaatst ons voor een zeer zorgwekkende situatie; Er wordt absoluut niets vermeld over de regelgeving ervan. Wat doet ons dit denken? We hebben het over een niet-gereguleerde makelaar. Wat betekent het? Dit betekent dat de klanten van de makelaar en al hun geld geen enkele vorm van bescherming genieten. Dat wil zeggen: als de makelaar slechte bedoelingen heeft, kunt u hoogstwaarschijnlijk niets doen om uw geld terug te krijgen. Wees zeer voorzichtig met dit soort bedrijven. Denk goed na voordat u geld verzendt; u stuurt het naar een bedrijf zonder enige vorm van regulering of bescherming!

???? Eindbeoordeling van CORT SHARED TECHNOLOGY ????

Zoals u kunt zien, hebben we een gedetailleerde en volledige analyse uitgevoerd van de belangrijkste kenmerken van Digitalelitemarkets en zijn we tot de volgende conclusies gekomen over dit bedrijf:

Plaats: Er wordt vermeld dat het zich bevindt op een plaats die als veilig wordt beschouwd, zoals het Verenigd Koninkrijk, maar wij zijn van mening dat dit valse informatie is waarmee ze klanten proberen te misleiden.

verordening: Ze zeggen niets over de regulering ervan, dat wil zeggen: we hebben het over een ongereguleerd bedrijf met een opmerkelijk gebrek aan duidelijkheid en ernst.

Daarnaast heeft het bedrijf piramidale kenmerken, wees voorzichtig.

CORT SHARED TECHNOLOGY, een bedrijf dat zogenaamd geld verdient met de verhuur van mechanische apparatuur en mobiele stroomvoorziening, beweert gevestigd te zijn in het Verenigd Koninkrijk, hoewel die bewering vragen oproept over de juistheid ervan. Het ontbreken van concrete informatie over de regelgeving baart zorgen, omdat dit erop zou kunnen wijzen dat het bedrijf zonder enige regulering opereert. Gebrek aan transparantie en regelgeving kan het vertrouwen van klanten in uw activiteiten ondermijnen. In een markt waar integriteit en transparantie essentieel zijn, is het essentieel dat potentiële klanten de authenticiteit van de locatie en regelgeving van het bedrijf grondig verifiëren voordat ze zich engageren, om hun financiële belangen veilig te stellen en weloverwogen beslissingen te nemen.

🚨🚨 Conclusie: om de genoemde redenen is onze conclusie dat het een zeer onserieus en zeer onveilig bedrijf is. Denk goed na als u geld wilt sturen naar een bedrijf met deze kenmerken. 🚨🚨

updates

Nieuws over CORT SHARED TECHNOLOGY:

Datum Update nieuws
Juni 2023
We ontvangen een groot aantal berichten van klanten van Cort Shared technology Ltd die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.

Opiniones de los usuarios

Wat vind je van Cort Shared technology Ltd? Wat is jouw ervaring?

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met CORT SHARED TECHNOLOGY.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door CORT SHARED TECHNOLOGY

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u CORT SHARED TECHNOLOGY rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Zijn er (aanbevolen) alternatieven voor CORT SHARED TECHNOLOGY?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Hoe kan ik CORT SHARED TECHNOLOGY melden?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is CORT SHARED TECHNOLOGY betrouwbaar?

Nee. CORT SHARED TECHNOLOGY is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) vermeld locatie situatie, 2) noem de regelgevingssituatie 3) vermeld de leeftijd van de website 4) o 5) o 6) o 7) optioneel, afhankelijk van of het bedrijf piramidale kenmerken heeft of rendementen vermeldt die zo hoog zijn dat we denken dat ze vals zijn of verband houden met een oplichtingsbedrijf of waarschuwingen hebben van financiële toezichthouders

Hoe kunt u geld terugkrijgen van CORT SHARED TECHNOLOGY?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

21 reacties op «CORT SHARED TECHNOLOGY: mening en opmerkingen – Is het oplichterij?»

 1. gelukkig man antwoord

  Hallo lieve team, heel erg bedankt, zeg ik echt. Ik probeerde een storting van meer dan 15.000 dollar te doen.

  Godzijdank heeft een opmerking van mijn vrouw mij ertoe aangezet om eerder naar informatie over hen te zoeken. Nou, gelukkig, of toevallig, of niet, kwam ik deze recensie tegen en ik zie dat het oplichters zijn. Ik heb zelfs geprobeerd mijn eerste storting plus de vermeende winst op te nemen en ik bevestig dat het oplichters zijn. Ze laten mij niet terugtrekken. Maar ik kan niet genoeg schrijven om je te bedanken.

  Ze hebben me net gered van het verlies van 15.000.

  MIJN GROOTSTE ZEGENINGEN EN GROETEN VOOR JOU!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo blij, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 2. Jacinto Derbes antwoord

  Het zijn ratten, ze stelen van je en geven niets terug, verdomde dieven!!!!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jacinto, bedankt voor het schrijven over Cort Shared technology Ltd. Deze makelaar wordt momenteel beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 3. Marcos antwoord

  Het is weer een piramidezwendel, zo simpel is het. Ze stelen alles van je. Alles.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Marcos, bedankt voor het schrijven over Cort Shared technology Ltd. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 4. Ivana Corda antwoord

  Hallo, ik wil delen dat ik dankzij deze analyse mijn kapitaal heb teruggevonden. Zegeningen!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ivana, FANTASTISCH!!!, wat blij dat je ons geeft, nog iemand die het heeft bereikt, als je besluit te investeren, onderzoek dan vanaf nu de makelaars voordat je met je kaart betaalt, op onze website vind je ze allemaal, lees de beoordeling en de opmerkingen die u tegenkomt.

   Als u door dezelfde zwendel bent getroffen, weet u de weg naar herstel al, neem dan contact op met CHAT of klik hier: CLAIM JE GELD

   Als u op zoek bent naar onze aanbevelingen, klik dan op HIER

   Groeten en veel geluk.

 5. Diego antwoord

  Bedankt vrienden voor jullie berichten, ik stond op het punt ermee te beginnen, maar ik zie dat het dieven zijn. Bedankt voor de fraudealarmen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Diego, het is een genoegen om je te hebben geholpen. Controleer dit altijd zorgvuldig voordat je investeert.

   Groeten.

 6. Brian antwoord

  HET IS FRAUDE, ZE ZULLEN EINDELIJK AL HUN GELD VERLIEZEN, ZE MANIPULEREN HET PLATFORM OM ALLES VAN JE TE STELEN. —SCAM-ALERT—

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Brian, bedankt voor het schrijven over Cort Shared technology Ltd. Deze makelaar wordt momenteel beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 7. DAVID MARCOS antwoord

  ZE ZIJN EEN GROTE SCAM ALS HUISHOUDEN! OP HET MOMENT VAN INTREKKING HEBBEN ZE ALLES GESTOLEN, TEOOOOD.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo DAVID, bedankt voor het schrijven over Cort Shared technology Ltd. Deze makelaar wordt momenteel beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

 8. LUIS antwoord

  Hallo, als je je winst wilt opnemen, laten ze je dat niet toe. Het zijn professionele oplichters. WEES ZEER VOORZICHTIG MET HEN. Het zijn professionele dieven.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo LUIS, bedankt voor het schrijven over Cort Shared technology Ltd. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

  • Julian antwoord

   Het zijn echte dieven

 9. WELLINGTON antwoord

  GOEDE MIDDAG, KUN JE ME INFORMEREN WAAR CSLT OVER GAAT, HOE DIT BEDRIJF INKOMSTEN GENEREERT EN WAAROM HET EEN SCAM IS BEDANKT VOORAF

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo WELLINGTON, We hebben al veel klachten ontvangen van mensen die hun geld niet terug kunnen krijgen.

   Groeten.

 10. juli antwoord

  Ze nodigen me uit om te investeren, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Julio, bedankt voor het schrijven over Cort Shared technology Ltd. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.