✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in april 2024 door Pedro Martínez González

Opmerkingen over Daxkapital.com

In deze sectie we zullen de makelaar analyseren daxkapital. com, is een Forex- en CFD-makelaar. Is Daxkapital.com echt een aanrader om te investeren? Of is het beter om niet bij dit bedrijf te investeren? ⛔ Is het een veilige makelaar? Is een gotcha? Wij helpen u het te bepalen. ✅

Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom we een review hebben gedaan op Daxkapital.com. Het is omdat we enkele berichten hebben ontvangen van klanten met vragen over het bedrijf, en we denken graag dat onze recensiepagina beleggers helpt, door belangrijke informatie over het bedrijf te verstrekken, we informatie vrijgeven die elke belegger zou moeten weten voordat hij leunt of niet, voor Invest met een investeringsmaatschappij.

We voeren deze review en beoordeling uit, omdat we verschillende berichten en opmerkingen krijgen over de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. ¿U bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? Laat een reactie achter als reactie op zorgen van klanten.

Krijg je geld terug - wij helpen je

We voeren deze review en beoordeling uit, omdat we verschillende berichten en opmerkingen krijgen over de betrouwbaarheid van het bedrijf in kwestie. ¿U bent een vertegenwoordiger van dit bedrijf? Laat een reactie achter als reactie op zorgen van klanten.

Essentiële informatie: Van wie is het? Waar ben jij? Bent u een gereguleerde makelaar?

✅De makelaar vermeldt deel uit te maken van: niet genoemd.

✅ Met betrekking tot uw ubicación, de makelaar vermeldt dat hij in Luxemburg is gevestigd, maar vermeldt geen registratiegegevens, deze informatie is onjuist.

✅ Als we analyseren de regulering van de makelaar: ze vermelden niets over het zijn van een gereguleerde makelaar, waardoor we denken dat het een niet-gereguleerde makelaar is.

📌 onthouden: de beste optie (en de veiligste) zijn de gereguleerde makelaarsomdat ze aan zeer strenge eisen moeten voldoen. Werken met een niet-gereguleerde makelaar, het is zeer riskant, neem dat risico niet. 📌

Als we nu verder gaan met analyseren accounttypes aangeboden door Daxkapital.com, merken we op dat het 2 . biedt verschillende soorten accounts / abonnementen: één MAM-account (meerdere tellingen) en a PAMM-account (beheerd account).

La platform om te werken dat Daxkapital.com biedt is: eigen platform.

We zullen nu de verschillende bronnen en hulpmiddelen voor handelaren analyseren die Daxkapital.com op haar website biedt. Wij zijn van mening dat de bronnen en hulp die op de website worden geboden, een goed punt kunnen zijn in het voordeel van de makelaar.

Daxkapital.com website
Daxkapital.com website

Daxkapital.com biedt de volgende hulpmiddelen of bronnen aan handelaren of geïnteresseerden: informatie over de diensten die het aanbiedt, economische kalender, eigenlijk niet veel meer dan dit.

Krijg je geld terug - wij helpen je

| Overige informatie over daxkapital. com |

We zullen wat meer informatie voor u achterlaten voor het geval u contact wilt opnemen met het bedrijf of de website zelf wilt bekijken.

Website: daxkapital.com

Número de Telefono: + 49 331879 05821

Email: s[e-mail beveiligd] | [e-mail beveiligd]

>>> Beoordeling aan daxkapital. com <<

Eindigend met deze sectie, naar onze mening Geloven wij dat het bedrijf daxkapital. com is betrouwbaar? Moet u uw geld bij het bedrijf beleggen?

Na analyse raden we aan voorzichtig te zijn, aangezien het een onwettige makelaar is, het is niet geregistreerd of gereguleerd, ook bij het zoeken naar beoordelingen over daxkapital. com we hebben er veel gevonden die negatief zijn en die waarschuwen voor deze makelaar. We raden aan om voorzichtig te zijn.

⛔ Let op ⛔ : in maart 2021 CSSF (Luxemburg) toegevoegd daxkapital. com op uw lijst van frauduleuze financiële bedrijven, voor handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN EXTREEM VOORZICHTIG VOOR ⛔

➡️ Link naar de ⚠️waarschuwing voor maart 2021 van CSSF

⛔ Let op ⛔ : in mei 2021 AMF (Frankrijk) toegevoegd daxkapital. com op uw lijst van frauduleuze financiële bedrijven, voor handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN EXTREEM VOORZICHTIG VOOR ⛔

➡️ Link naar AMF mei 2021 waarschuwing ⚠️

⛔ Let op ⛔ : in juni 2021 CNMV toegevoegd daxkapital. com op uw lijst van frauduleuze financiële bedrijven, voor handelen zonder toestemming. WIJ STELLEN EXTREEM VOORZICHTIG VOOR ⛔

➡️ Link naar de ⚠️ CNMV juni 2021 waarschuwing

⛔ Let op ⛔ : daxkapital. com onderhoudt een nauwe relatie met Net Kapitaal AB een bedrijf met veel beschuldigingen en klachten.  WIJ STELLEN EXTREEM VOORZICHTIG VOOR ⛔

We raden altijd aan om alleen samen te werken met goed gereguleerde bedrijven, is het niet beter om de bescherming van een goede toezichthouder te hebben? Is het het risico waard als er veel veiligere opties zijn om te beleggen?

U moet begrijpen dat een van de weinige maatregelen die het geld van de klant echt waarborgen, de regulering van de makelaar is, dat wil zeggen, het is waarschijnlijk het belangrijkste bij elke makelaar; DAT HET EEN GOEDE REGELGEVING HEEFT, LAAT JE NIET VOOR DE Dwaas. Goede regelgeving houdt in dat er een instantie is waar klanten bij misverstanden of problemen terecht kunnen.

Wat is jouw mening? Heeft u met deze makelaar gehandeld? Bent u klant? Vindt u onze mening niet correct? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen, u kunt ook een reactie op onze website achterlaten met uw ervaring als u klant bent van de makelaar.

We laten een stem open zodat handelaren, klanten en gebruikers van de makelaar kunnen stemmen.

[democratie id=”881″]
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

16 reacties op «Daxkapital.com: Beoordeling en opmerkingen»

 1. anoniem antwoord

  Hallo, allereerst bedankt voor je aanwezigheid en het geven van informatie.

  Ik heb problemen met drie makelaars, uiteraard door mijn onwetendheid.

  spmarket24
  unitex.co
  daxcapital. com

  Dit laatste bedrijf Daxcapital.com heeft me een bericht gestuurd dat ik 34000 euro heb verdiend, waarvan 15000 om te blijven werken en 19000 worden betaald maar dat het geld wordt geblokkeerd door Blockchain omdat er geen inkomen in de portemonnee zit en dat ik verschuldigd ben zet 3000 euro om toestemming te geven om de operatie te ontgrendelen.

  Het lijkt mij dat er een kat opgesloten zit en daarom vraag ik hen om advies en hulp.

  De andere twee bedrijven hebben lange tijd niets gezegd of geantwoord, maar aan de andere kant geloof ik dat daxcapital misschien niet de fraude is die het lijkt.

  maar je hebt informatie die me zal helpen niet opgelicht te worden

  Bedankt voor je hulp en medewerking.

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo anoniem, ze houden altijd alles, het is een opzet om van alle investeerders te stelen. Bedankt voor uw vraag over Daxkapital.com. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het. Ze proberen je altijd te manipuleren, ze zullen je geld niet teruggeven, noch de eerste, noch als je ze later verzendt, zie je het niet meer, probeer het te claimen via onze chat.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?
   Als je hun recensie en gebruikerscommentaren wilt zien, klik dan hier: https://brokersrecomendados.com/daxkapital-com-comentarios/
   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

 2. jaja antwoord

  Bonsoir
  Nous avons eu une mauvaise expérience avec daxkapital. Ils ne veulent nous rembourser que si nous déposons un somme d'argent sur coinbase mais ce n'est pas légal. Nous devons pouvoir récupérer notre argent sans devoir en avancer d'autre. Nous allons tout perdre. Grote arnaque!
  ----------------
  Goodnight
  We hadden een slechte ervaring met daxkapital. Ze willen ons alleen terugbetalen als we geld storten in coinbase, maar dat is niet legaal. We moeten ons geld terug kunnen krijgen zonder meer te hoeven betalen. We zullen alles verliezen. Grote fraude!

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo, ze houden altijd alles, het is een opzet om van alle investeerders te stelen. Bedankt voor uw vraag over Daxkapital.com. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het. Ze proberen je altijd te manipuleren, ze zullen je geld niet teruggeven, noch de eerste, noch als je ze later verzendt, zie je het niet meer, probeer het te claimen via onze chat.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?
   Als je hun recensie en gebruikerscommentaren wilt zien, klik dan hier: https://brokersrecomendados.com/daxkapital-com-comentarios/
   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten
   ---------------
   Bonjour, ils gardent toujours tout, c'est une configuration à voler à all les investisseurs. Merci d'avoir posé des Questions sur Daxkapital.com. Ce courtier est un arnaque. Ne leur envoyez pas d'argent, ils veulent om de meest d'argent mogelijke te verkrijgen avec des mensonges, les operations ne sont pas réelles, ils ne mettent pas l'argent sur le marché, ils ne font que le le montrer et à la fin ils Je bent het er niet mee eens dat je hebt verloren en ils le gardent. Ils essaient toujours de vous manipuler, ils ne vous rendront pas votre argent, noch le montant initial, noch als je ze later verzendt vous ne le verrez plus, essayez de réclamer via notre chat.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, eist u van de partijen bij het bedrijf, als u meer informatie heeft dan het bedrijf, bent u een leider van de andere mensen die in het bedrijf investeren.

   Avez-vous des noms de conseillers, des nummers, e-mails van waaruit u wordt gecontacteerd? Vous rappelez-vous commentaar vous avez trouvé ce courtier en premier lieu?
   Als je voir leur avis et les commentaires des utilisateurs, klik hier: https://brokersrecomendados.com/daxkapital-com-comentarios/
   Pour récupérer votre argent, essayez nore chat ou ce lien: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   de begroetingen

 3. Victor cañizares antwoord

  Hallo,
  Hier kom ik met de zwendel die mij is overkomen. Het gaat over het bedrijf DAXKAPITAL. Net als iedereen begin je met € 250, wat je snel verdubbelt. Later drongen ze veel op me aan, en ik investeerde € 1400 meer, met degenen die zogenaamd in hun platform ze ook (fictief) wisten te verdubbelen.

  Op dat moment zetten ze me onder druk om te blijven investeren op basis van de inkomsten die ze me lieten zien, maar gezien mijn twijfels besloot ik het geld op te nemen. Op dat moment vroegen ze me om € 1000 op een rekening om de rest terug te kunnen storten, en in die tijd heb ik nooit meer iets van mijn adviseur gehoord. Geblokkeerd op WhatsApp en niemand antwoordt aan de telefoon.

  EEN SCAM EN EEN DIEFSTAL IN ALLE REGEL!!!

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Victor, ze houden altijd alles, het is een opzet om van alle investeerders te stelen. Bedankt voor uw vraag over Daxkapital.com. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het. Ze proberen je altijd te manipuleren, ze zullen je geld niet teruggeven, noch de eerste, noch als je ze later verzendt, zie je het niet meer, probeer het te claimen via onze chat.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?
   Als je hun recensie en gebruikerscommentaren wilt zien, klik dan hier: https://brokersrecomendados.com/daxkapital-com-comentarios/
   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Oscar, bedankt voor je vraag over Daxkapital.com. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het. Ze proberen je altijd te manipuleren, ze zullen je geld niet teruggeven, noch de eerste, noch als je ze later verzendt, zie je het niet meer, probeer het te claimen via onze chat.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?
   Als je hun recensie en gebruikerscommentaren wilt zien, klik dan hier: https://brokersrecomendados.com/daxkapital-com-comentarios/
   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

 4. Adrian antwoord

  goedemorgen deze daxkapital zijn niet veilig vertrouw ze niet. Het zijn professionele oplichters is wat ze zijn. INBREKERS

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Adrian, bedankt voor het delen van je ervaring met Daxkapital.com. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het. Ze proberen je altijd te manipuleren, ze zullen je geld niet teruggeven, noch de eerste, noch als je ze later verzendt, zie je het niet meer, probeer het te claimen via onze chat.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

 5. A antwoord

  Is een gotcha
  Ze willen het geld niet aan mij teruggeven als het niet via een portemonnee is k denk ik k Dan kunnen ze je rekening manipuleren.
  Nu reageren ze niet en hebben ze me wstsap geblokkeerd

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo A, ze kunnen alles doen en alles manipuleren, praat met onze chat om je geld terug te krijgen. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Daxkapital.com. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het. Ze proberen je altijd te manipuleren, ze zullen je geld niet teruggeven, noch de eerste, noch als je ze later verzendt, zie je het niet meer, probeer het te claimen via onze chat.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

 6. S antwoord

  DAXCAPITAL IKER-makelaar vertelt me ​​​​dat ik een storting van meer dan 250 euro in een portemonnee moet doen zodat ik de 250 kan overboeken die ik in de eerste dagen van MAART heb gestort. IK WEET NIET wat ik moet doen Ik verlies nog eens 250 om de die van vroeger

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo S, precies, als je 250 verzendt, ontvang je de andere 250 initialen niet en hebben ze je 500 opgelicht, maak die verzending niet, je bent het geld weer kwijt. Bedankt voor het delen van uw ervaring met Daxkapital.com. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het. Ze proberen je altijd te manipuleren, ze zullen je geld niet teruggeven, noch de eerste, noch als je ze later verzendt, zie je het niet meer, probeer het te claimen via onze chat.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

 7. Ariel antwoord

  Het is mijn slechtste ervaring geweest, ik heb nog geen cent gezien van alles wat ik erin heb gestopt, ik hoop het terug te krijgen

  • Aanbevolen Brokers antwoord

   Hallo Ariel, bedankt voor het delen van je ervaring met Daxkapital.com. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je hebt verloren en ze houden het. Ze proberen je altijd te manipuleren, ze zullen je geld niet teruggeven, noch de eerste, noch als je ze later verzendt, zie je het niet meer, probeer het te claimen via onze chat.
   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *