✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in mei 2024 door Pedro Martínez González

In deze sectie zullen we u vertellen waarom U mag NIET in Oriental Fortune Futures beleggen. We analyseren de website, we observeren elk detail en we onderzoeken de belangrijkste kenmerken waarmee rekening wordt gehouden bij het kiezen van een goede makelaar, zoals de locatie, het bedrijf waartoe het behoort, de regelgeving, zijn reputatie ...

In het kort WIJ RADEN HET NIET AAN. Hier is wat essentiële informatie over Oriental Fortune Futures en waarom we tot die conclusie zijn gekomen:

Basisinformatie

🌐 Websiteeastmoneyfutures.com
🏠 vennootschap*Shanghai Oriental Wealth Futures Co., Ltd
verordeningNiet gereguleerd
???? E-mail[e-mail beveiligd]
📈 platformeigen platform
📌 AdresKamer 1500A, Noordblok, 12e verdieping, nr. 902 Century Avenue, China

⚠️ Oriental Fortune Futures is eigendom van Shanghai Oriental Wealth Futures Co., Ltd, het bedrijf bevindt zich in China, potentieel gevaarlijk voor zijn klanten vanwege het gebrek aan regelgeving en het gebrek aan ernst. Klanten zijn onbeschermd. Het bedrijf bevindt zich op een zeer onveilige plaats, wees voorzichtig. ⚠️

Accounttypen

We gaan nu verder met het analyseren van de accounttypen die worden aangeboden door Oriental Fortune Futures. In dit geval merken we op dat er geen accounttypen worden aangeboden.

Informatie op internet

Oriental Fortune Futures-website

Oriental Fortune Futures biedt een basisuitleg over de financiële producten die het aanbiedt, live grafieken, niet echt veel meer dan dit.

Lijst met telefoonnummers

400-980-1818

???? Definitieve waardering van Oriental Fortune Futures ????

Eindelijk, en in een paar woorden, onze aanbeveling is: INVESTEER NIET IN Oriental Fortune Futures.

Zoals we eerder vermeldden, is het een financiële onderneming die is gevestigd op een plaats waar u geen wettelijke bescherming geniet in geval van schade, dat wil zeggen dat u niemand kunt claimen als zich een ongelukkige gebeurtenis voordoet, zoals het plotselinge verlies van uw geld of de sluiting van het bedrijf.

Bij problemen is de kans groot dat de autoriteiten van uw land niets kunnen doen. Als klant van dit bedrijf bent u onbeschermd!

Beleggen bij niet-gereguleerde makelaars of makelaars die in dergelijke landen zijn gevestigd, is zeer riskant. Het is het beste om te beleggen bij een gereguleerde makelaar, gevestigd in een serieus land.

updates

Nieuws over Oriental Fortune Futures:

Datum Update nieuws
Augustus 2023We ontvangen een groot aantal berichten van Oriental Fortune Futures-klanten die beweren dat ze hun kapitaal niet kunnen opnemen.

Opiniones de los usuarios

[democratie id=”8396″]

Wat is jouw mening? Wij nodigen u uit om met ons samen te werken en te stemmen. U kunt ook een reactie achterlaten over uw ervaring met Oriental Fortune Futures.

Aan het einde van de review vindt u opmerkingen van klanten.


Hoe u geld kunt claimen dat is opgelicht door Oriental Fortune Futures

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt claimen, als u bent opgelicht, kunt u verderop in de FAQ-sectie ons advies vinden.

Hoe u Oriental Fortune Futures rapporteert

Als u ontevreden bent over de service van het bedrijf en u wilt dit om de een of andere reden melden, vindt u hieronder in de sectie Veelgestelde vragen de beste manier om dit bedrijf te melden.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik Oriental Fortune Futures rapporteren?

Dit hangt af van waar u zich bevindt, u moet naar de financiële toezichthouder in uw land gaan. Schrijf ons een reactie op deze recensie en we zullen je helpen.

Is Oriental Fortune Futures een oplichterij – is het een oplichterij?

Ja, wij zijn van mening dat Oriental Fortune Futures oplichting is. We hebben berichten ontvangen van klanten die zeiden dat ze hun kapitaal niet konden opnemen, wat bijdroeg aan andere zeer negatieve kenmerken van het bedrijf.

Zijn Oriental Fortune Futures betrouwbaar?

Nee. Oriental Fortune Futures is niet betrouwbaar, het is een zeer onveilig bedrijf: 1) is gevestigd in onveilige landen, 2) heeft een zeer slechte reputatie 3) heeft veel klachten 4) Het is een relatief nieuwe makelaar zonder anciënniteit. Deze kenmerken maken het bedrijf erg onbetrouwbaar.

Hoe kunt u geld terugkrijgen van Oriental Fortune Futures?

Als u wilt weten hoe u uw kapitaal kunt recupereren, kunt u het zien hier. We leggen in detail het proces van het terugvorderen van geld van een zwendelbedrijf stap voor stap uit.

Zijn er alternatieven (aanbevolen) voor Oriental Fortune Futures?

Ja, natuurlijk zijn er betere en veiligere opties! U kunt hier de makelaars zien die wij aanbevelen: rangschikking van de beste makelaars.

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Is Oriental Fortune Futures oplichterij? Meningen»

 1. Genesis antwoord

  Dit bedrijf is een hoax. Ik zeg je uit eigen ervaring, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Genesis, bedankt voor het schrijven over Oriental Fortune Futures. Momenteel wordt deze makelaar beschouwd als een SCAM.

   Als u een klant bent, doe dan niet meer bijdragen, hun enige doel is om van u te stelen, ze manipuleren operaties handmatig, ze houden het geld achter wanneer het hun rekeningen bereikt, het komt niet op de markt, alles is voor u klaar om verliezen of ervoor zorgen dat u uw geld verliest om het excuus te hebben om het te houden.

   Als u besluit om u terug te trekken en zij om losgeld vragen in de vorm van commissies, belastingen, vergoedingen, legalisaties, enz. Betaal het nooit!Dat is de waarschuwing, vanaf dat moment moet je weten dat je een klant bent van een oplichter en hoeveel je ook betaalt, je zult nooit je geld zien.

   Om andere gebruikers of klanten te helpen, geef zoveel mogelijk informatie, leg uit hoe alles is gebeurd, waar je de advertenties hebt gezien, wie je heeft gebeld, nummers waarmee je bent gebeld, e-mails en alles wat in je opkomt.

   Als je je geld wilt terugkrijgen, ga dan naar onze chat of bekijk het formulier in deze link: CLAIM JE GELD

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *