0x: Alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

Een van de grote voordelen van Ethereum, de op één na populairste cryptocurrency op het netwerk, is de Blockchain die werkt met veel geavanceerdere technologie dan Bitcoin. Dat is het geval met 0x, een protocol dat meer dan nuttig kan zijn voor een groot aantal gebruikers, ontwikkelaars en cryptocurrencies.

Hierdoor biedt Ethereum de mogelijkheid om een ​​groot aantal applicaties en cryptocurrencies op dezelfde blockchain te ontwikkelen. 0x is erop ontwikkeld en is een van de protocollen die u moet kennen als u een ontwikkelaar bent, een expert in cryptocurrencies, enz.

▶ Wat is 0x?

0x is een protocol dat is ontworpen om gedecentraliseerde uitwisseling en Token Off Chain-operaties mogelijk te maken op basis van ERC20, dit om het vereiste gas en ook de bedrijfskosten te verminderen. Hiervoor is 0x ontwikkeld en draait op de Ethereum Blockchain.

Door het gebruik van open source software en de bestaande Ethereum-blockchain kon 0x zijn eigen token, ZRX, maken. Dit project werd gefinancierd via een ICO waar het 0x-token te koop werd aangeboden, waardoor de fondsen voor dit project werden gegarandeerd.

Meer dan gericht op normale, gewone gebruikers, richt 0x zich op het aanbieden van oplossingen voor cryptocurrency-platforms. Om dit te doen, bieden ze het nodige protocol om de werking van gedecentraliseerde uitwisselingen te verbeteren. Dit maakt de exploitatie van de platforms efficiënter, waardoor gas en kosten worden verminderd.

Ondanks de felle kritiek die het project heeft gekregen, vooral voor de manier waarop het zijn algoritme en zijn gedecentraliseerde werking heeft geïmplementeerd, blijft 0x successen boeken. Zo zeggen de ontwikkelaars het tenminste, die vertrouwen hebben in het project.

▶ Verschillen tussen 0x en Bitcoin

 • Kettingbediening: Dit is een van de meest opvallende en opvallende punten van 0x. Dit komt omdat hier de bestellingen buiten de keten gaan, wat bekend staat als Offchain, dit is totaal anders dan de werking van andere cryptocurrencies.
 • beveiliging: U moet weten dat een van de zwaarste kritieken op 0x het feit is dat het verwijderen van transacties van de blockchain de beveiliging schendt. Dat is de reden waarom de maker bepaalde aanwijzingen heeft getoond voor het implementeren van enkele gecentraliseerde oplossingen om beveiligingsproblemen te voorkomen.
 • Aantal munten: Een ander punt waar u rekening mee moet houden, is dat: het aantal 0x munten is beperkt tot 1,000,000,000 XNUMX. Hiervan zijn er momenteel in totaal 517,000,000 in omloop, de rest zal naar verwachting in de loop van de jaren worden vrijgegeven, waardoor hun waarde wordt gecontroleerd.
 • commissies: U moet weten dat, omdat het een open source-platform is, 0x lagere commissies heeft die voornamelijk gericht zijn op kleine stortingen. Het doel van deze verlaagde commissies is om voldoende geld te hebben om het platform actief te houden en om nieuwe updates en verbeteringen door te voeren.

0x

▶ Wat is de technologie achter 0x?

Om te werken, maakt dit protocol gebruik van de Ethereum-blockchain, wat een groot voordeel is, aangezien dit u toegang geeft tot voordelen zoals de snelheid van transacties. Aan de andere kant wordt het token ondersteund door het Ethereum-token, ERC20, dat compatibiliteitsproblemen oplost.

Door unieke software te gebruiken en om echt gedecentraliseerde operaties aan te bieden, gebruikt 0x een proces dat Off-chain wordt genoemd. Het Off chain proces houdt in dat transacties niet binnen de keten of Blockchain plaatsvinden, daarom is 0x volledig decentraal.

Bij het gebruik van de Ethereum Blockchain hebben we dat elk van de leden of gebruikers een knooppunt in de keten is, maar, Door het Off-Chain-proces te gebruiken, zijn voor transacties geen handtekeningen vereist. Dat klopt, wanneer het slimme contract wordt uitgevoerd, verlaat het de keten, wat betekent dat het geen handtekeningen nodig heeft om het te valideren.

Op deze manier blijven alleen essentiële gegevens binnen de blockchain, terwijl de rest van de informatie in externe mappen wordt bewaard. Dit verlaagt de gas- en commissiekosten door informatie in blokken te verminderen.

▶ Mijnbouw

U moet weten dat het ZRX Token-mijnproces niet als zodanig bestaat, hoewel het mogelijk is om beloningen te ontvangen voor deelname aan het 0x-proces. Elk van de relayers, knooppunten die verantwoordelijk zijn voor het aankondigen van de koop- en verkooporders, kan een commissie verdienen.

Om uw commissies te verdienen, moet u de Takers of kopers bedienen door hen de beste prijs voor de operatie te tonen. Een groot voordeel is dat elk van de Relayer of gebruikers de mogelijkheid hebben om hun eigen commissies in te stellen voor elke transactie, wat de concurrentiepositie van de Relayer verzekert.

 

▶ZRX-opslag

Als je je 0x coins wilt bewaren of een overboeking wilt doen, heb je eerst een virtuele portemonnee of Wallet nodig. Een voordeel van het werken onder de Ethereum Blockchain en zijn ERC20-token is dat het dezelfde index gebruikt en dezelfde compatibiliteit heeft als Ethereum.

Dit betekent dat je elke Wallet die compatibel is met Ethereum kunt gebruiken om je ZRX Coins op te slaan, wat een groot voordeel is. U kunt allerlei opties vinden, van klassieke Wallets tot die welke werken op mobiele Android- en IOS-apparaten.

0x

Hoe te verkrijgen?

Er zijn twee manieren om 0x te krijgen, De eerste is om deel uit te maken van de aankondiging van de aan- en verkoop van transacties, dat wil zeggen om een ​​Relayer te zijn. U kunt dus commissies verdienen voor het uitvoeren van dit soort bewerkingen, die u in uw Wallet kunt opslaan om later in te wisselen of te gebruiken.

Bovendien je kunt munten krijgen door ze in ruil of huizen te kopen. Omdat de populariteit van 0x elke dag toeneemt, hebben steeds meer wisselkantoren deze valuta beschikbaar. De beschikbare paren zijn veel met de nadruk op BTC, ETH, USDt, evenals de optie om USD te gebruiken op Ethfinex of Livecoin.

DEEL!
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «0x: Alles wat je moet weten»

 1. Caesar antwoord

  Ze zetten me onder druk om hier te investeren, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo César, bedankt voor je reactie op 0x: Alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *