ARK: de ultieme beginnershandleiding

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juli 2024 door Pedro Martínez González

De basis van cryptocurrencies is te vinden in Blockchain-technologie, een uniek systeem dat een reeks kettingknooppunten creëert om de beveiliging en controle van transacties zoals ARK te verbeteren. Uit deze technologie zijn innovaties en verbeteringen afgeleid die het mogelijk hebben gemaakt om de wereld van cryptocurrencies te versterken.

ARK, is een cryptocurrency die een grote verbetering heeft doorgevoerd in de wereld van Blockchain en een nieuwe optie biedt om het gebied van digitaal geld te betreden. We zullen u alles vertellen wat u moet weten, zodat u begrijpt wat er achter deze online valuta zit.

Wat is ARK?

ARK gaat verder dan het concept van een cryptocurrency. Hoewel het een digitale valuta is, is het ook een uniek ecosysteem met als doel gebruikers, startups en bedrijven dichter bij de wereld van Blockchain te brengen. Dit wordt bereikt door een van de snelste, meest efficiënte en meest schaalbare platforms op de markt te creëren.

Het geheim van ARK zit achter de technologie die het mogelijk maakt om honderden zijketens te creëren, parallelle ketens naar de Blockchain, en ze te koppelen via slimme bruggen of intelligente bruggen. Hierdoor kun je snel netwerken maken zonder dat je de software helemaal opnieuw hoeft te ontwikkelen.

✨Ark cryptocurrency-waarde

Hoewel de ARK-cryptocurrency een van de meest stabiele is, heeft deze ook zeer duidelijke pieken en dalen gekend. We kunnen dit bijvoorbeeld zien in de kerstbom van 2017 toen alle cryptocurrencies vielen en ARK de waarde van 10 dollar bereikte en een opwaartse trend bereikte.

Helaas verloren deze munten aanzienlijk in waarde en volgden ze de neerwaartse trend van de markt, zoals gebeurde met de meeste cryptocurrencies. Tegenwoordig behoort ARK tot de 100 cryptocurrencies met de hoogste waarde op de markt, of die de financiële relevantie ervan garandeert.

ARK

✨Verschillen tussen ARK en Bitcoin

 • Algoritme: Het belangrijkste verschil dat we kunnen vinden tussen ARK en Bitcoin zit in het algoritme waarin ze werken. Bitcoin werkt via het Proof of Work-algoritme, terwijl ARK werkt via een wijziging of variant van het Delegated Proof of Stake-algoritme.
 • efficiëntie: Een ander voordeel is dat, Dankzij het gebruik van Smart Bridge worden veel eenvoudigere en efficiëntere netwerken gecreëerd. Door de complexiteit van het ontwikkelen van zijketens te verminderen, is het bovendien mogelijk om het energieverbruik te verminderen. Dit vertaalt zich in minder energieverbruik en ook minder gelduitgaven.
 • Dividenduitkering: ARK betaalt stemgerechtigde deelnemers van de 51 afgevaardigden die zijn gekozen voor DPoS-dividenden gelijk aan 10% in cryptocurrencies. Deze dividenden stapelen zich op volgens bepaalde tijdsperioden, waardoor u uw tokens kunt laten groeien. Dit is een voordeel dat zelden wordt gezien in andere cryptocurrencies.
 • Verdeling van bevoegdheden: Een van de risico's in Blockchain-netwerken is dat gebruikers de controle over de stemmen overnemen en zo alle macht over het netwerk verwerven. In ARK wordt het gewicht van de stemmen verdeeld over de verschillende knooppunten, waardoor de controle wordt verdeeld en wordt voorkomen dat netwerken worden gekaapt..
 • beveiliging: Evenzo wordt de veiligheid verhoogd door honderden Sidechains met hun eigen knooppunten op te nemen, evenals slimme bruggen en de verdeling van het gewicht van de stemmen. Het is praktisch onmogelijk om ARK te hacken, wat het vertrouwen vergroot dat deze cryptocurrency zijn gebruikers biedt.
 • Uitbreiding en schaalbaarheid: Een van de meest voorkomende problemen die we tegenkomen met Bitcoin is de schaalbaarheid van het project en de Blockchain. In dit geval lost ARK dit probleem op door de ontwikkeling van honderden zijketens die zijn gekoppeld aan slimme bruggen toe te staan. Deze technologie lijkt erg op de zogenaamde chidchains gekoppeld aan de blockchain via ouder-kindnetwerken.

✨Technologie achter

ARK is een cryptocurrency met unieke technologie. De ontwikkeling ervan is gemaakt vanuit de Blockchain, evenals cryptocurrencies zoals Lisk, Crypti en BitShares als referentie. Het Delegated Proof of Stake-algoritme is overgenomen en verbeterd met als doel een efficiënter en robuuster algoritme te creëren.

Daarnaast werd de ontwikkeling van sidechains geïntegreerd, die vergelijkbaar zijn met childchains. Hiermee kunt u eenvoudig datanetwerken creëren, aangezien u de basis hebt om te ontwikkelen, ze worden niet vanaf nul opgebouwd.

Om de gecreëerde sidechains in de hoofdblockchain te integreren en een netwerk op te bouwen, werden intelligente bruggen ontwikkeld. Deze bruggen maken communicatie tussen de knooppunten mogelijk, wat het proces van transacties en gegevensuitwisseling veel efficiënter maakt. kosten en energieverbruik te verminderen.

Evenzo is er een verbetering ontwikkeld in de DPoS die een betere integratie van de code mogelijk maakt. Dit met als doel vereenvoudigde toekomstige interacties met het ARK-schema te implementeren. Ook zijn de voorwaarden geschapen voor ARK als ecosysteem om zonder boekhoudkundige problemen te interageren met andere cryptocurrencies.

✨Mijnbouw

In tegenstelling tot andere vergelijkbare cryptocurrencies zoals ARDOR, staat ARK toe dat ze worden gedolven. Natuurlijk is het mijnbouwproces anders dan digitale valuta zoals Bitcoin, omdat het algoritme verandert. Als je ARK miner wilt worden, moet je rekening houden met deze verschillen.

Je hebt een portemonnee nodig om je ARK's op te slaan, aangezien ARK-munten in realtime worden ontvangen na het maken van een nieuw blok, wat elke 8 seconden gebeurt in het ARK-ecosysteem. Dit alles gebeurt met een normale processor, wat het proces toegankelijker maakt.

Het is erg belangrijk om uw ARK's in uw grootboek op te slaan, omdat u hierdoor kunt deelnemen aan hun stemsysteem, dat wil zeggen dat u een van de 51 afgevaardigden kunt zijn die verantwoordelijk zijn voor het valideren van transacties; dit geeft je beloningen en bonussen. Volgens ARK, hoe meer token je hebt, hoe meer kansen om deel te nemen.

De Wallet die door ARK wordt gebruikt, is inhouse, dat wil zeggen, hij is zelf ontwikkeld, dus de integratie is eenvoudig. Het is beschikbaar in de app voor zowel IOS als Android, en is niet alleen downloadbaar voor Windows, Linux en Apple, maar ook compatibel met Ledger Nano S-hardware.

binance

 

DEEL!
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «ARK: de ultieme beginnershandleiding»

 1. Michelangelo antwoord

  Dit bedrijf betaalt niet. Ik word nog niet betaald, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Miguel Ángel, bedankt voor je commentaar op ARK: de beste gids voor beginners. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *