Augur: Alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Hoewel de toekomst onzeker is, omdat niemand weet wat er kan gebeuren, heeft het in de financiële wereld geprobeerd de toekomst te voorspellen. Augur volgt hetzelfde voorbeeld, aangezien deze cryptocurrency een uniek algoritme heeft ontwikkeld met een groot potentieel.

Daarom zien we dat steeds meer financiële instellingen moeite doen om inschattingen te maken van wat er gaat gebeuren. Hier zullen we u alles vertellen wat u moet weten over de digitale valuta die, zo wordt gezegd, de toekomst kan voorspellen.

➡Wat is Augur?

Als zodanig is Augur geen cryptocurrency maar de naam van het handelsplatform. Hier vinden we een gedecentraliseerd en open source platform dat is gebaseerd op de Blockchain die door Ethereum wordt gebruikt. Dit project is gebaseerd op de voorspelling van de toekomst in verschillende markten, evenementen, bedrijven, onder andere.

Volgens het concept na Augur ontvangt de gebruiker die de voorspelling correct heeft geraden een beloning. Deze beloning is een cryptocurrency van het Augur-netwerk, dat bekend staat als REP. Het doel is eenvoudig, de huidige problemen van speculatieve markten op te lossen, zoals hun beperking en monopoliecontrole ervan..

Het door Augur voorgestelde mechanisme is gebaseerd op de voorspelling die wordt gegenereerd door het concept van massawijsheid. Dit betekent dat elke gebruiker een onafhankelijke voorspellende markt op het platform kan creëren door zijn voorspelling te lanceren. Elke gebruiker kan aandelen van de voorspellingen kopen en als ze worden vervuld, een rendement of winst verdienen.

Door deze tool te gebruiken, slaagt Augur erin te profiteren van het concept van massawijsheid dat is gebaseerd op het feit dat, als je het aan veel mensen vraagt, het antwoord waarschijnlijker correct is. Hoewel dit "subjectief" lijkt, heeft het een wetenschappelijke basis.

makelaar

➡Verschillen tussen Augur en Bitcoin✨

 • Blockchain: Het belangrijkste kenmerk dat Augur en Bitcoin anders maakt, is de manier waarop de blockchain en informatieknooppunten werken. En het is dat de Blockchain waaruit augur bestaat, de enige is die zich richt op de voorspellende markt.
 • Exclusiviteit: Een van de meest opvallende kenmerken van Augur is dat het, vergeleken met andere cryptocurrencies, veel exclusiever in de markt blijkt te zijn. Dit komt omdat REP-eenheden of -munten beperkt zijn tot een maximumbedrag van 11 miljoen REP-cryptocurrencies van Augur.
 • Opdrachten collecties: De manier waarop commissies in rekening worden gebracht op dit platform is vergelijkbaar met die van een bookmaker. En is dat? hier wordt de aanklacht gemaakt op de voorspelling, dat wil zeggen, het wordt in rekening gebracht op het resultaat zelf. Meestal is de maximale commissie 2%.
 • Bug report: Om het platform te verbeteren en mogelijke fouten te verminderen, heeft Augur een programma ontwikkeld dat bekend staat als Bounty. Op deze manier worden gebruikers die erin slagen een bepaald type fout te detecteren beloond, wat ontwikkelaars helpt het platform effectief te verbeteren.
 • Er is geen mijnbouw: In tegenstelling tot Bitcoin, hier kun je geen virtuele munten minen omdat het maximale bedrag al is gegenereerd. Evenzo zijn tokens ondeelbaar, dus u kunt er geen fractie van kopen. Dit maakt Augur een unieke cryptocurrency.

➡Hoe werkt het?

Zoals de meeste cryptocurrencies, zo niet alle, zijn Augur en zijn REP gebaseerd op de Blockchain, alleen hier vinden we Ethereum als basis. Zo is het, zowel Augur als REP zijn gebaseerd op de keten van blokken die door deze cryptocurrency wordt gebruikt.

Aan de andere kant is de REP-valuta gebaseerd op de ERC-20-standaard, waardoor slimme contracten eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. Volgens experts, Augur is het grootste gedecentraliseerde applicatienetwerk, DApp, dat is gemaakt via het Ethereum Blockchain-netwerk. De code is ook gebaseerd op een peer-to-peer-netwerk en zonder gebruik te maken van een gedecentraliseerde server.

De operatie is als een weddenschap. De gebruiker lanceert een vraag met twee mogelijke antwoorden, deze weddenschap krijgt een basiswaarde toegewezen, evenals een extra volgens de risicoverhouding. De waarde van de weddenschap zal toenemen naarmate het risico toeneemt.

augur

➡Voorbeeld van hoe het werkt✨

Een gebruiker stelt bijvoorbeeld een vraag om te proberen te raden wie het WK 2022 in Qatar gaat winnen (ja, er kunnen allerlei voorspellingen worden gedaan). De opties zijn twee: win Frankrijk of win Argentinië, zo simpel is het. 60% van de gebruikers zegt dat Frankrijk zal winnen en 40% dat Argentinië zal winnen en de voorspellingswaarde is 1 REP.

Als Frankrijk wint, is de buit 1.4 REP, terwijl als Argentinië wint, het resultaat 1.6 REP is, want hoe groter het risico dat je loopt, hoe meer voordelen je ontvangt.

➡Waar kun je Augur kopen?

Een groot voordeel van Augur is dat, ondanks dat het een totaal ander netwerk heeft dan conventionele cryptocurrencies, het kopen van REP's makkelijker is dan je denkt. U kunt het doen via de belangrijkste wisselkantoren of makelaars zonder uw leven ingewikkeld te maken.

Hiermee krijgt u toegang tot het Augur-netwerk om uw voorspellingen te doen en die van andere gebruikers te raden. Onthoud dat het voor het beheer van uw REP noodzakelijk is om een ​​Wallet te hebben die compatibel is met dit type cryptocurrency om uw saldo te kennen.

Is het het waard?

Het antwoord zal in het algemeen van iedereen afhangen, hoewel experts het erover eens zijn dat de werking ervan het enige is dat echt de aandacht trekt. En dit platform is uniek, omdat je er voorspellingen mee kunt doen, iets wat je met geen enkele andere virtuele valuta kunt doen.

ja, U dient er rekening mee te houden dat Augur als zodanig geen reële waarde heeft, althans niet als betaalmiddel kan worden gebruikt. Dit komt omdat REP's alleen kunnen worden gebruikt voor het uitvoeren van enquêtes of voorspellingen, niet als een conventionele betalingsmethode.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Augur: Alles wat je moet weten»

 1. Thiago Lima antwoord

  Dit bedrijf is oplichterij. Ik verzeker je, ze lieten me niet terugtrekken, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Thiago Lima, bedankt voor je reactie op Augur: Alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.