Binance Coin: alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

Hoewel veel gebruikers misschien op hun hoede zijn voor cryptocurrencies, hebben ze hun belang en waarde als Binance Coin bewezen. En het is dat ze beetje bij beetje een plaats hebben veroverd in de geschiedenis van financiën met steeds meer cryptocurrencies op de markt.

Hier zullen we het hebben over de cryptocurrency die bekend staat als BNB of Binance Coin. We hebben een handleiding opgesteld waarmee we je alles vertellen wat je moet weten over deze optie. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken omdat u niets weet over cryptocurrencies wanneer u op zoek bent naar waar u uw geld kunt beleggen.

✨Wat is BNB?

Bekend als BNB door de afkorting van Binance Coin, dit is de officiële cryptocurrency van CriptoExchange, ook wel bekend als Binance exchange house. Binance Coin, voornamelijk gelanceerd voor de Aziatische markt, is een van de eerste digitale munten die 100% gericht is op deze belangrijke markt.

De belangrijkste reden waarom Binance besloot om zijn eigen cryptocurrency te lanceren, is het feit dat ze de activiteiten binnen dit platform wilden vergemakkelijken. Zo is BNB ontstaan, met als doel het proces van beleggen, ruilen en transacties op de Aziatische markt veel gemakkelijker en eenvoudiger te maken.

Onder de voordelen die BNB biedt, vinden we het feit dat deze cryptocurrency handel met een groot aantal cryptocurrencies accepteert. Daarnaast biedt het gebruikers die hun eigen Token gebruiken voordelen als korting gedurende de eerste 4 jaar van gebruik.

Anders, Binance Coin verschijnt als een manier om transacties binnen hetzelfde Binance-platform te ondersteunen. Om de waarde en het belang van deze cryptocurrency te vergroten, hebben dezelfde ontwikkelaars verschillende projecten gelanceerd met betrekking tot Blockchange, op deze manier worden ze gebruikt als een soort gas om het systeem zelf te voeden.

binance

✨Verschillen tussen Binance Coin en Bitcoin✨

 • Tokenbedrag: Een van de belangrijkste voordelen van BNB ten opzichte van Bitcoin is het feit dat: Met deze cryptocurrency kun je met veel meer token werken dan met Bitcoin. Dit komt omdat BNB 200 miljoen cryptocurrencies bezit.
 • Gecertificeerde motor: Om dit platform aan te drijven, heeft Binance een compatibele gecertificeerde engine ontwikkeld waarmee transacties veel sneller kunnen worden uitgevoerd. Vergeleken kegel na cryptocurrencies, dit is een van de snelste op de markt waardoor transacties bijna onmiddellijk plaatsvinden, wat sneller is dan Bitcoin.
 • Transactievolume: Een ander voordeel is dat Binance Coin dankzij de gecertificeerde engine een groter transactievolume kan genereren. En het is dat, door een motor met grotere capaciteit en snelheid te hebben, meer transacties in dezelfde periode kunnen worden gegenereerd in vergelijking met bijvoorbeeld Bitcoin.
 • Handelen met andere valuta: Eindelijk kunnen we die Binance Coin vinden, dankzij het gebruik van het Binance-platform, slaagt erin om compatibel te zijn met andere soorten cryptocurrencies. Hierdoor kun je verschillende transacties met andere cryptocurrencies uitvoeren, waardoor het gebruik ervan veel veelzijdiger is in vergelijking met bijvoorbeeld Bitcoin of Ethereum.

✨Technologie achter Binance Coin✨

Net als andere cryptocurrencies, Binance Coin is gebaseerd op het Ethereum ERC 20-token dat zijn token aanvult met de Bitcoin Blockchain-technologie. Bovendien heeft het om te werken open source- of open source-software die een clustersysteem gebruikt.

De structuur heeft een gegevensdrager door middel van structuur met verschillende schijftoewijzingen wat de veiligheid van het systeem vergroot. Dit, bovendien versnelt de snelheid van transacties waardoor operaties veel sneller gaan, zoals we u in het vorige punt vertelden.

Een ander kenmerk dat we kunnen vinden, is dat Binance Coin kosten gebruikt voor elke transactie die wordt gegenereerd met kortingen tot 50% tijdens de eerste jaren dat ze worden gebruikt. Dat is de reden Binance kondigde aan dat het de munten zou terugkopen om ze te devalueren en hun waarde te laten stijgen.

Wat betreft mijnbouw, u moet weten dat deze cryptocurrency niet kan worden gedolven, dus u kunt deze niet verkrijgen door complexe algoritmen op te lossen. Om virtuele munten te krijgen van Binance kan alleen worden bereikt via uitwisselingen of transacties. Gebruikers met hoge transactievolumes ontvangen bonussen die bekend staan ​​als Airdrops.

binantie munt

✨Binance-voordelen✨

 • Operatie snelheid: Als jij een van die gebruikers bent die wanhopen omdat transactieprocessen traag zijn, dan is Binance iets voor jou. Deze cryptovaluta biedt u de mogelijkheid om in korte tijd te werken met snelle resultaten en lagere bedrijfskosten door snelheid te compenseren met volume.
 • Kortingen: Voor degenen die besluiten om via Binance Coin te werken, kunnen ze voordelen ontvangen zoals 50% korting gedurende de eerste 4 jaar dat u deze munt gebruikt. Deze korting is exclusief voor Binance, aangezien deze promotie is gelanceerd met als doel het gebruik ervan als uitwisselingstoken voor het platform aan te moedigen.
 • Veiligheid en vertrouwen: Dankzij het feit dat dit platform zowel het Ethereum Token-systeem als de Bitcoin Blockchain gebruikt, hebben we de zekerheid dat het proces veilig en efficiënt zal verlopen. De technologie die wordt gebruikt in deze cryptocurrency ook Het maakt het mogelijk om een ​​compatibele engine te hebben met een hoger transactievolume.
 • Terug: Ten slotte hebben we de ondersteuning die Binance kan geven aan de cryptocurrency, iets dat maar weinig valuta's hebben. Op de Aziatische en Chinese financiële markten Binance geniet groot aanzien die hand in hand gaat met de allianties die het heeft, waardoor deze munt betrouwbaarder wordt.

Is het het waard?

Er zijn twee redenen waarom BNB het overwegen waard is als een vorm van cryptocurrency-investering. Dit vanwege Binance wordt beschouwd als een van de belangrijkste ruilhuizen of Exchange, niet alleen op de Aziatische markt, maar ook in de wereld.

De tweede reden waar je rekening mee moet houden is dat experts het erover eens zijn dat dit platform de komende jaren veel relevanter zal worden. Dit Omdat de kapitalisatie of waarde die deze munt aanrekent, een van de hoogste in de markt is, althans in voorspellingen.

DEEL!
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Binance Coin: alles wat je moet weten»

 1. VICTOR RAUL GARCIA CALDERON antwoord

  Het is geweldig dat we een solide en veilig bedrijf hebben en investeringen doen met zekerheid en rendement

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo VICTOR, bedankt voor het reageren op de Binance Coin, alle informatie is een grote hulp voor onze gebruikers.

   Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen die bij dit bedrijf beleggen.

   Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *