Bitcoin Cash: alles wat u moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Bitcoin Cash wordt beschouwd als de pionier cryptocurrency ter wereld, aangezien het de eerste was die verscheen. Dit heeft zijn relevantie en populariteit tot een van de grootste gemaakt vanwege het grote aantal gebruikers en de tijd op de markt die het verzamelt.

Binnen Bitcoin kunnen we een alternatief vinden dat hetzelfde concept heeft als de originele valuta, maar met belangrijke verbeteringen. Deze cryptocurrency staat bekend als Bitcoin Cash, en juist daarover gaan we het hier met je hebben. We vertellen je alles wat je moet weten over de oorsprong, technologie, enz.

✨Wat is Bitcoin Cash?

Bitcoin cash is een cryptocurrency ontwikkeld door dezelfde community, die naar voren kwam als een reactie op de schaalbaarheidsproblemen van Bitcoin. Bitcoin Cash is gebaseerd op een open en gedecentraliseerde bron gemaakt van de technologie van Bitcoin.

Deze wijziging in de code maakte het mogelijk om deze valuta aan te passen aan een wereldwijde omgeving, waardoor deze op grote schaal werd gebruikt, wat de schaalbaarheidsproblemen gedeeltelijk oploste. Deze munt loste de Blockchain-overbelasting op waarmee Bitcoin wordt geconfronteerd vanwege hoge transactievolumes die worden beperkt door het aantal blokken.

Het kan worden gezegd dat Bitcoin Cash werd geboren na de discussie en het zoeken naar oplossingen door de gemeenschap. Dit komt door het feit dat Bitcoin is gecentraliseerd, waardoor de kosten van commissies hoger zijn geworden, evenals de controle erover.

Bekend als FORK, besloten ontwikkelaars en gebruikers die geen overeenstemming bereikten over Bitcoin in 2017 om hun eigen cryptocurrency te creëren. Dit is hoe Bitcoin Cash verschijnt met zijn eigen onafhankelijke Blockchain voor Bitcoin, wat heeft hecho dat, hoewel ze een naam delen, ze totaal verschillend zijn in blockchains.

0x

✨Verschillen tussen Bitcoin Cash en Bitcoin✨

 1. Blokgrootte: Het belangrijkste verschil tussen Bitcoin Cash en Bitcoin zit in de grootte van de blokken die de keten vormen. De maximale blokgrootte voor Bitcoin is 1 MB, terwijl die van Bitcoin Cash 8 MB is.
 2. Transactiesnelheid: Een ander verschil dat we kunnen vinden, is dat de snelheid van transacties veel hoger is in Bitcoin Cash. Dit komt doordat, door blokken van grotere omvang en capaciteit te hebben, de uitwisseling van informatie sneller tot stand komt.
 3. Transactiekosten: Een van de belangrijkste nadelen is dat dit is gecentraliseerd waardoor de transactiekosten toenemen. Aan de andere kant zijn de commissiekosten in Bitcoin Cash veel lager, waardoor het een van de meest toegankelijke valuta is in termen van bedrijfskosten.
 4. beveiliging: Om gebruikers veel meer veiligheid te bieden, Bitcoin Cash heeft een SigHas-handtekeningsysteem ingebouwd. Dit systeem vervangt kwadratische hashing, waarmee wordt getracht de reikwijdte van beveiligingssystemen te vergroten. Op deze manier worden zowel transacties als virtuele portemonnees gedekt.
 5. Decentralisatie: Een van de huidige nadelen van Bitcoin is dat het gebruik ervan geleidelijk gecentraliseerd is geraakt. Dit heeft ertoe geleid dat hun werking en mijnbouw onderworpen zijn aan de controle van enkele gebruikers.. Bitcoin Cash kan opscheppen dat het echt een gedecentraliseerde cryptocurrency is.

✨Technologie achter✨

Het is ontwikkeld op Blockchain-technologie, hoewel er enkele aanpassingen zijn aangebracht. De blockchain is open source Peer to Peer, hoewel het volledig onafhankelijk is van Bitcoin. Op deze manier worden sommige Bitcoin-problemen opgelost vanwege de oude Blockchain.

Het belangrijkste kenmerk van Bitcoin Cash is dat het de schaalbaarheidsproblemen van Bitcoin heeft weten op te lossen. Hiervoor zijn grotere blokken ingebouwd, 8 MB, daarnaast is een nieuw algoritme gebruikt om de moeilijkheidsgraad van mining aan te passen, bekend als EDA. Dit is om BCH-mining aantrekkelijker en winstgevender te maken.

Dit algoritme werd later vervangen door een algoritme van veel hogere kwaliteit dat bekend staat als DAA. Daarnaast is een nieuw type virtuele handtekening toegevoegd, bekend als SigHas, dat zich richt op het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid van transacties.

✨Mijnbouw✨

Om mijnbouwproblemen op te lossen en de validatie van transacties te verbeteren, Bitcoin Cash bevat een Proof-of-Work-systeem en een SHA256-algoritme. Op deze manier is het mijnbouwproces veel efficiënter, evenals het gebruik ervan in verschillende digitale transacties.

En hoewel velen misschien denken dat je krachtige computers nodig hebt om Bitcoin Cash te minen, is dit in werkelijkheid niet het geval. Dankzij het gebruik van blokken van 8 MB, evenals een geoptimaliseerde Blockchain, blijkt mining veel gemakkelijker te zijn, wat helpt dat ze op minder krachtige computers kunnen worden gemined.

Wat de exploitatiekosten van de mijnbouw betreft, door een lager vermogen te vragen is het logisch dat deze worden verminderd, hoewel er in werkelijkheid niet veel informatie over is. Als het mogelijk is om met een gewone computer te minen, zoals sommige gebruikers opmerken, dan zal het energieverbruik veel lager zijn.

bitcoin cash

✨Hoe het te gebruiken?

Een van de voordelen van Bitcoin Cash is dat, Net als Bitcoin en andere cryptocurrencies heeft het snel aan waarde gewonnen als digitale valuta. Dit betekent dat we hiermee transacties kunnen betalen alsof het een dollar of een euro is, zij het digitaal.

Natuurlijk moet je er rekening mee houden dat niet alle winkels Bitcoin Cash accepteren omdat het gebruik ervan nog niet zo wijdverbreid is als een Visa-creditcard. Controleer daarom of je het als betaalmiddel in digitale of zelfs fysieke winkels kunt gebruiken.

✨Hoe krijg ik Bitcoin Cash?

Om Bitcoin Cash te krijgen, als je niet wilt minen, dan kun je het kopen via de belangrijkste wisselkantoren. En is dat? Omdat het een van de meest gebruikte cryptocurrencies is, is het zowel beschikbaar in kleine wisselkantoren als in andere grotere.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Bitcoin Cash: alles wat u moet weten»

 1. Ana Maria antwoord

  Dit bedrijf laat je niet terugtrekken. Ik verzeker je, ik probeer me nog steeds terug te trekken en ik kan het niet, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ana María, bedankt voor je reactie op Bitcoin Cash: alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.