Bitcoin Gold: alles wat u moet weten💰

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

De impact en relevantie van Bitcoin Gold is zo groot dat we kunnen zien dat verschillende cryptocurrencies het als basis of inspiratie hebben gebruikt. En het is dat ondanks het hebben van een oude Blockchain, aangezien het de eerste was die werd ontwikkeld, Bitcoin een solide basis heeft om meer cryptocurrencies te ontwikkelen.

Hier zullen we met je praten over een van de cryptocurrencies waarvan wordt gezegd dat het de dochter is van Bitcoin, wat we niet alleen in de naam kunnen zien. Dat klopt, hier zullen we het hebben over Bitcoin Gold, we zullen je alles vertellen wat je moet weten om er het beste uit te halen.

▶ Wat is Bitcoin Gold?

Bekend als BTG, Bitcoin Gold is voortgekomen uit Bitcoin met behulp van Blockchain-technologie voor zijn ontwikkeling. Kortom, de Bitcoin-bedieningsregels werden gebruikt als uitgangspunt om Bitcoin Gold te creëren, wat de creatie ervan vergemakkelijkte.

Het concept waar BTG zich op heeft gericht is decentralisatie en daarom heeft het het PoW- of Proof to Work-algoritme geïmplementeerd. Hierdoor kunnen meer gebruikers deze munt ontginnen, waardoor de productie van munten veel breder wordt in het gebruikersnetwerk.

bitcoin goud

▶ Voordelen van Bitcoin Gold

Ondanks dat het wordt beschouwd als een dochter van Bitcoin, heeft Bitcoin Gold duidelijke voordelen ten opzichte van andere cryptocurrencies. Hier zullen we u vertellen wat de belangrijkste voordelen zijn van deze virtuele cryptocurrency waarvan wordt gezegd dat deze binnenkort hetzelfde gewicht in goud waard zal zijn, althans in virtueel goud.

 • gedolven: Zoals we je al vertelden, is het mijnbouwproces veel toegankelijker, omdat Met het PoW-algoritme kunnen meer mensen mijnen. Op deze manier wordt het netwerk veel breder, wat de hoeveelheid gegenereerde munten verbetert en op een bepaalde manier de kosten van het minen van virtuele valuta verlaagt.
 • beveiliging: Verder is de opname van het algoritme PoW zorgt ervoor dat het netwerk veel robuuster is, wat zich vertaalt in veel meer veiligheid. Op deze manier kunnen we vaststellen dat beide transacties veiliger worden gehouden en dat het Blockchain-netwerk veel moeilijker te schenden wordt.
 • stabiliteit: Terwijl Bitcoin Gold dezelfde volatiliteitsproblemen heeft als elke andere online valuta, in zekere zin is het stabiel geweest. De waarde heeft een aantal stijgende en dalende pieken gekend, maar is over het algemeen altijd onder dezelfde prijslijn gebleven.

▶ Verschillen tussen Bitcoin Gold en Bitcoin

 • beveiliging: Een van de belangrijkste verschillen die we kunnen vinden tussen Bitcoin Gold en traditionele Bitcoin is de beveiliging. Dit vanwege BTG gokt erop dat het een van de veiligste cryptocurrencies ter wereld is. Hiervoor wordt een uniek adresformaat gebruikt, waardoor hacks en aanvallen worden vermeden.
 • Nieuwe functie: Een ander kenmerk dat we de functie kunnen vinden Replay Protection die verantwoordelijk is voor het beschermen van gebruikersdeposito's. Deze functie, die niet beschikbaar is in Bitcoin, stelt BTG-gebruikers in staat om hun uitgaven veel nauwkeuriger te controleren.
 • Valutalimiet: Meer dan een verschil, hier vinden we een gemeenschappelijk punt. En is dat? zowel Bitcoin als Bitcoin Gold hebben een productielimiet voor cryptocurrency. Deze limiet zal 21 miljoen munten zijn, eenmaal bereikt, kan er geen BTG-cryptocurrency meer worden gegenereerd zoals in Bitcoin.
 • gedecentraliseerd: Een ander nadeel van Bitcoin ten opzichte van BTG is het feit dat de eerste munt een gecentraliseerde mijnbouw heeft. In plaats daarvan, BTG maakt gebruik van een PoW-algoritme dat de toegang tot mijnen gemakkelijker maakt voor gebruikers met een krachtige grafische processor.

▶ Technologie achter 

Hoewel Bitcoin Gold was gebaseerd op Bitcoin, een cryptocurrency die opvalt door zijn baanbrekende Blockchain in de digitale wereld. Hoewel de basis ervan de pioniersmunt in het segment is, hebben de ontwikkelaars het op zich genomen om veel concepten achter deze valuta te verbeteren.

Met andere woorden, het gebruikte algoritme heeft dezelfde constructie, hoewel het verschil is dat de Blockchain nieuw is, gemaakt op basis van een divisie van de hoofdblockchain. Dit kwam, met zijn eigen transactiegeschiedenis die anders was dan die van Bitcoin op zijn blockchain.

Wat betreft het algoritme dat we vinden achter het transactie- en mijnproces, we hebben een algoritme van het PoW-type, de Equihash. Een ander kenmerk is dat de code van deze cryptocurrency open source is, wat mensen helpt om toegang te krijgen tot dit netwerk.

▶ Mijnbouw

Een van de grote voordelen die Bitcoin Gold biedt, is het feit dat deze cryptocurrency het mogelijk maakt om te worden gedolven. Om mijnbouw veel toegankelijker te maken, BTG gebruikt een gedecentraliseerd systeem dat werkt zonder ASICS (gespecialiseerde CPU), waardoor mensen kunnen minen met grafische kaarten met een niet zo hoog vermogen.

Om een ​​flink aantal miners op het netwerk te hebben, kun je met Bitcoin Gold minen met een krachtige grafische processor, maar niet op het niveau van een ASIC. Evenzo is alles wat je nodig hebt een relatief elementaire programmeertaalkennis, wat mijnbouw eenvoudiger maakt.

De beste manier om Bitcoin Gold-mining te definiëren, is dat: Deze virtuele valuta zijn in blokken van 50 bij 50. Deze blokken bevinden zich in een mijn, mijnbouw breekt elk blok om munten te verkrijgen. De keerzijde is dat de blokken steeds dieper in de mijn komen.

bitcoin goud

Hoe het te gebruiken?

Een van de nadelen van Bitcoin Gold is het feit dat deze valuta nog niet wordt geaccepteerd als betaalmiddel of betaalmiddel. Hoewel als Bitcoin al als betaalmiddel wordt gebruikt, binnenkort ook BTG wordt gebruikt.

▶ Is het mogelijk om het te kopen?

Naast het minen van BTG is het ook mogelijk om eenvoudig Bitcoin Gold te kopen, aangezien deze cryptocurrency populair en gemakkelijk te verkrijgen is. Er zijn winkels en wisselkantoren waar dit type cryptocurrency gemakkelijk wordt verhandeld om ze naar uw Wallet te sturen en ze later te gebruiken.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Bitcoin Gold: alles wat u moet weten💰»

 1. Ian antwoord

  Ik heb goede dingen over ze gehoord, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ian, bedankt voor je reactie op Bitcoin Gold: alles wat je moet weten💰. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.