Bitshares: alles wat u moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

De wereld van cryptocurrencies is met grote sprongen vooruitgegaan omdat we tegenwoordig een enorme verscheidenheid aan cryptocurrencies op de markt kunnen vinden, zoals Bitshares. En de veranderingen houden daar niet op, beetje bij beetje hebben we gezien hoe technologie een revolutie begint teweeg te brengen.

Hier zullen we het hebben over Bishares, een digitale valuta die verder gaat dan de conventionele voorschriften van cryptocurrencies, omdat het unieke functies heeft. Dus als je meer wilt weten over BTS, is het beter dat je dit blijft lezen dat we voor je voorbereiden met als doel dat je betere financiële beslissingen kunt nemen.

➡Wat is Bitshares?

Op een eenvoudige manier is Bitshares een cryptocurrency die verder gaat met verschillende functies. Eigenlijk Het is een gedecentraliseerd uitwisselings- of uitwisselingshuis dat is gebaseerd op Blockchain-technologie. Hierdoor kunnen gebruikers transacties en effecten en activa verhandelen.

Een van de kenmerken die Bitshare biedt, is de manier waarop ze een einde maken aan de centralisatie van traditionele wisselkantoren. En het is dat wanneer u digitale valuta inwisselt in een normale Exchange, de operatie door hen wordt beheerd, waarbij alle informatie op hun servers wordt gehost.

Bitshares is verantwoordelijk voor het elimineren van deze centralisatie door Blockchain-technologie op te nemen in het uitwisselingshuis. De knooppunten zullen dus verantwoordelijk zijn voor het beheer van alle transacties, wat hun kosten verlaagt. Bovendien blijft de informatie hierdoor als blokken in de keten en niet in het uitwisselingshuis.

Een ander kenmerk dat opvalt in Bitshares, is de manier waarop dit cryptocurrency- en wisselkantoor zich heeft gericht op het wijzigen van de volatiliteit van zijn digitale valuta. Dit is bereikt door twee technologische oplossingen die het bekijken waard zijn:

 • Gesteund door dollars: Het eerste dat u moet weten, is dat Bitshares een 1 op 1 back-up heeft met Smart coin Bit USD lof dat betekent dat de munt wordt gedekt door 1 dollar. Dit maakt de stabiliteit veel hoger in vergelijking met andere meer volatiele cryptocurrencies.
 • Gebruik van BitAssets: Naast de dollar heeft Bishare zich gericht op het creëren van nieuwe digitale activa die worden ondersteund door echte activa. Dus We kunnen activa vinden zoals dollars met zijn digitale tegenhanger Bit USD of goud met zijn online versie genaamd Bit Gold.

bitshares

➡Bitshare-voordelen✨

 • stabiliteit: Een van de belangrijkste voordelen van BTS is het feit dat deze cryptocurrency veel stabieler is dan andere soorten online valuta. Dit komt omdat de asset-backing betekent dat de valuta niet de gemarkeerde ups en downs heeft die deze valuta's gewoonlijk hebben.
 • Aandelenbeurs: Een ander groot voordeel is dat de Blockchain-technologie die in dit uitwisselingshuis wordt gebruikt, de manieren van transacties verandert. Uw informatie is al gecentraliseerd, zo niet nu wordt deze beheerd door de knooppunten. Bovendien, U heeft de mogelijkheid om uw cryptocurrency zonder complicaties in te wisselen voor andere soorten activa.
 • snelheid: Evenzo is het proces door het gebruik van blockchain-technologie voor transacties veel efficiënter. Dit betekent dat de tijd die nodig is om de transactie te verwerken veel korter zal zijn dan de tijd die nodig is in een conventionele makelaardij. Zo wordt het proces veel efficiënter.
 • Back-up voor echt geld: Alsof dat nog niet genoeg is, moet u weten dat de activa die door BTS worden aangeboden, samen met zijn digitale valuta, in de echte wereld worden ondersteund. Dat wil zeggen, ze hebben een 1 op 1 relatie met een ander actief, een digitale valuta heeft een dollar erachter.

➡Verschillen tussen Bitshares en Bitcoin✨

 • Een van de duidelijkste verschillen tussen beide cryptocurrencies zit in de structuur. Bitcoin heeft een enkele structuur die een unitaire structuur wordt genoemd, terwijl Bitshares heeft een dubbele structuur, die is onderverdeeld in BTS Coins en Bit Assets, de activa van Bitshares.
 • Bitshares zijn, in tegenstelling tot andere virtuele valuta, als een vorm van back-up gekoppeld aan de waarde van andere activa. Door dekking te hebben in Smart Coins de stabiliteit van de digitale valuta is gewaarborgd, waardoor de volatiliteit wordt vermeden die de meeste cryptocurrencies kenmerkt zoals Bitcoin, Ethereum, enz.
 • Het maximale aantal cryptocurrencies is een van de verschillen die we tussen beide valuta's vinden. Bitcoin heeft bijvoorbeeld een maximumbedrag van 21.000 miljoen terwijl Litecoin 84.000 miljoen munten heeft. In plaats daarvan heeft BTS slechts 3.600 miljard virtuele munten.
 • Een ander belangrijk verschil is het feit dat de Blockchain-technologie van BTS de snelheid en capaciteit van transacties heeft verbeterd in vergelijking met zijn concurrenten. Hierdoor kan het NASDAQ in transactiesnelheid en verwerkingskracht evenaren met zowel Visa als MasterCard, wat echt verrassend is gezien het de capaciteit heeft van industriereuzen.

➡Technologie achter BTS✨

Een wisselkantoor zijn, met een eigen cryptocurrency, gebaseerd op een verbeterde Blockchain, Bitshares werkt via een uniek algoritme, Delegated Proof of Stake. In feite is dit een verbeterd Proof of Work-algoritme dat door Bitcoin wordt gebruikt in zijn transacties.

Het gebruik van het DPoS-algoritme maakt de validatiesnelheid van de objecten veel hoger, sneller en efficiënter. Bovendien maakt dit het mogelijk om de gelijkheid tussen de miners ook te verbeteren. Op deze manier is het mogelijk om de verwerkingscapaciteit van uw blockchain en de knooppunten waaruit deze bestaat te vergroten.

KUCOIN

➡ Mijnbouwproces✨

Het is bekend dat landen met lagere elektriciteitskosten meer cryptocurrency-mining concentreren. Daarom heeft BTS zich gericht op het creëren van een mijnbouwproces waarbij concurrentie wordt geëlimineerd en een rol of verschuiving wordt toegewezen aan elk lid van de keten.

Aldus de miner zal alleen mijnen en zijn betaling ontvangen wanneer het zijn beurt is om de blokken van de keten te valideren. Om dit te bereiken, was het noodzakelijk om het algoritme aan te passen, waardoor de speciale DPoS voor deze taak werd gecreëerd. Het maakt het proces niet alleen eerlijker, maar ook toegankelijker.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

3 reacties op «Bitshares: alles wat u moet weten»

 1. GidsJobs_2022 antwoord

  Dash is gemaakt in januari 2014. Het token werd geboren in de vorm van Litecoin. Ma da allora, heeft een reeks van negen funzionalita aangenomen. Cio onder meer een uitdaging om te zorgen voor livelli, nota van stimulans met nodi master en gedecentraliseerd beheer van het project. Cio verhoogt met name de gli insediamenti di pagomento. Ook heeft een PrivateSend-functie privacy-opties toegevoegd. Deze status werd in februari 2016 afgekondigd om de interactie van de gemeenschap, het bestuur en de praktijk van duurzame financiering te vergemakkelijken. Tutto questo e all insegna di een volledig transparante en open operatie. De gemeenschap die het omringt, handhaaft de praktijk van een DAO aan het einde van de garantie dat een centrale figuur er controle over kan krijgen.

 2. Santiago antwoord

  Ik heb een kennis die investeert, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of mij oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Santiago, bedankt voor je reactie op Bitshares: alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.