Bots om te verhandelen: Auto Trading📲

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

Cryptocurrencies zijn het toevluchtsoord geworden voor veel beleggers die hebben besloten te wedden op wat zij de toekomst noemen. En het is dat de revolutie van bots beetje bij beetje alles heeft doordrongen, van de manier waarop we communiceren tot het geld zelf.

Vandaag zullen we het hebben over een van de meest interessante handelsmethoden die we kunnen vinden. Wij vertellen u alles wat u moet weten over deze technologische tool die erop is gericht u nog veel meer voordelen te bieden met meer comfort. Wil je meer weten? Dan moet je dit artikel gewoon blijven lezen.

✨ Wat is automatisch handelen in cryptocurrencies?

Zoals de naam al aangeeft, Autohandel is opereren of investeren zonder dat u aanwezig hoeft te zijn. In feite is het een software die verantwoordelijk is voor het plannen van de investeringen zodat ze automatisch worden gedaan.

Deze optie is ontstaan ​​als reactie op een van de duidelijkste beperkingen van investeringen, mensen. Hoewel we 24 uur per dag, 7 dagen per week willen werken, moeten we niet vergeten dat we mensen zijn. Dit betekent dat onze activiteiten beperkt kunnen zijn omdat we moeten eten, slapen en werken.

✨De werking van de Bots✨

Een Bot is de naam die wordt gegeven aan de software die verantwoordelijk is voor het automatisch uitvoeren van cryptocurrencies . Deze programma's gebruiken een reeks gegevens zoals trends en financiële indicatoren om automatisch te kunnen werken wanneer aan de voorwaarden wordt voldaan.

Als gebruiker ben je verantwoordelijk voor het instellen van de parameters waarin de bot moet werken, zodat deze die lijn moet volgen. De bots zijn verantwoordelijk voor het analyseren van de markt en het nemen van beslissingen volgens wat u als instructies in hun algoritme instelt.

✨Hoe kies je een bot om automatisch te handelen?

Voordat u een bot gebruikt, raden we u aan naar deze punten te kijken:

 • betrouwbaarheid: Bots hebben geen regels zoals makelaars , Daarom moet je goed opletten of het echte bots zijn, of ze fysieke kantoren hebben, manieren om contact op te nemen met de ondersteuning, enz.
 • Bedrijf: Een ander punt dat we aanbevelen om rekening mee te houden, is de voettekst van het bedrijf, dat wil zeggen of het de overeenkomstige registratie voor de wet heeft. Dit komt omdat, net als bij het vorige punt, lbotbedrijven hebben geen actueel wettelijk kader.
 • Geldstortingen: Als het platform je vraagt ​​​​om geld te storten, is het beter om vanaf daar te rennen. Dit vanwege bots vragen nooit om stortingen , alleen de makelaars.
 • Aanpassingsopties: We raden je aan om je te verdiepen in punten zoals aanpassingsopties, de parameters die je kunt aanpassen, evenals de vooraf geladen functies om een ​​ad hoc Bot te vinden voor wat je nodig hebt.
 • Testen en meer testen: De beste manier om te weten of een Bot iets voor jou is of niet, is door het te proberen. Hiervoor kunt u gebruik maken van demo-accounts waarmee u met virtueel geld en zonder risico kunt werken.

bots

✨Operatiestrategieën met Bots✨

Er zijn twee soorten strategieën om een ​​Bot te verhandelen. De eerste staat bekend als De arbitrage en het mechanisme is heel eenvoudig , Het gaat om een ​​analyse van de markt om de beste optie in de prijs te vinden en zo de aankoop uit te voeren.

Aan de andere kant vinden we de oproep Market Making die verantwoordelijk is voor het behalen van maximale winst door op een interne markt te opereren. De robots zullen verantwoordelijk zijn voor het kopen of verkopen van de activa en profiteren van punten zoals de zogenaamde Spread of prijsverschil.

✨Hoe gebruik je een Bot?

Volg deze stappen om een ​​Bot te kunnen gebruiken:

 • Eerst moet u uw Broker verbinden met de robot zodat deze binnen de Exchange kan werken.
 • Sommige brokerplatforms hebben de mogelijkheid om de Bot . te activeren vanaf hetzelfde platform met slechts één klik.
 • Nu hoeft u alleen nog de parameters aan te passen waarmee de Bot zal werken, dat wil zeggen, de maximale aankoopprijzen, de activa en de markten waarin deze zal werken instellen.

We raden aan om enkele tests uit te voeren om te evalueren of de prestaties van de Bot optimaal zijn en zo fouten uit te sluiten.

✨Voor- en nadelen van Bots✨✨

Voors:

 • Met bots kunt u uw strategie configureren zoals u dat wilt en parameters en indicatoren naar believen wijzigen.
 • een bot kan tot 50 bewerkingen uitvoeren tegelijkertijd in dezelfde periode. U kunt er maar één handmatig doen.
 • De bots zijn volledig analytisch, dat wil zeggen, ze hebben geen impulsen of gevoelens waardoor hun beslissingen veel succesvoller en nauwkeuriger zijn.
 • Bovendien hebben ze de mogelijkheid om een ​​grote hoeveelheid gegevens tegelijkertijd te verwerken, waardoor hun leervermogen en efficiëntie veel groter zijn.

nadelen:

 • Een van de belangrijkste nadelen is dat er een groot aantal bots is die eigenlijk oplichting zijn en die tot doel hebben uw geld te stelen.
 • Bots zijn onderhevig aan een storing van zowel hun algoritme als de plaats waar ze worden gehost . Dat is de reden waarom ze mislukkingen kunnen presenteren.

bots

✨Beste bots op de markt✨

Ten slotte is het beter dat u weet dat de resultaten de beste Bot op de markt zijn om een ​​betrouwbare operator te kiezen.

 • bitpanda: Beschouwd als de beste beurs in Europa wat digitale activa betreft. Dit platform werkt sinds 2014 als een van de beste opties met een aanwezigheid in meer dan 50 landen en met een miljoen actieve gebruikers.
 • 3Komma's: Een van de belangrijkste kenmerken van dit in Estland gevestigde Bot-platform is de optimalisatie ervan. Dankzij de alliantie met verschillende makelaars kunt u rechtstreeks met hen werken, bovendien is het niet nodig om software te downloaden, omdat het in de cloud werkt.
 • HaasOnline: Voor degenen die experts zijn in het segment, is dit zonder twijfel een van de beste platforms die je kunt vinden. Hier zelf u kunt uw eigen HaasScript of C # Bot ontwikkelen volgens uw eigen strategieën.
DEEL!
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Bots om te verhandelen: Auto Trading📲»

 1. Lorenzo antwoord

  Dit bedrijf zet je op het verkeerde been. Ik verzeker je, ik probeer me nog steeds terug te trekken en ik kan het niet, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Lorenzo, bedankt voor je reactie op Trading Bots: Auto Trading📲. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *