Cardano: Alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

Ontworpen om waarde te bieden en financiële ondersteuning te bieden dankzij het gebruik van een reeks datablokken, winnen cryptocurrencies elke dag aan relevanter zoals Cardano. Er zijn mensen die geloven dat deze munten binnenkort het goud of geld van de toekomst zullen worden.

Met zoveel opties op de markt, is het erg belangrijk om elk van hen te evalueren om ze grondig te kennen en beter te begrijpen hoe ze werken. Daarom zullen we het hier hebben over Cardano, een cryptocurrency die opvalt door vaak in de top van de meest gekapitaliseerde virtuele valuta te staan.

✨Wat is Cardano?

SAls we kunnen zeggen dat Cardano een cryptocurrency is, is dit in werkelijkheid een unieke virtuele valuta. En het is dat het een Blockchain-platform en -protocol is dat als cryptocurrency op de markt is gelanceerd. Dit werd gedaan door Exchange Bittrex, een leverancier van Blockchain-technologie.

Geboren als een project van een groep Japanse investeerders in 2015, Cardano wordt beschouwd als een van de meest realistische pogingen om de meest geavanceerde Blockchain van allemaal te vinden en te creëren. Dat is de reden waarom veel experts deze munt classificeren als een op onderzoek gerichte cryptocurrency.

Naast een geavanceerde blockchain-technologie, heeft Cardano ook een programmeertaal genaamd Haskell, die hielp om de code volledig te herschrijven. Dit om de gebruiker veel meer zekerheid te bieden en zo een veilige en hackervrije werking te garanderen.

Een ander van de meest opvallende kenmerken van Cardano is dat deze munt is verdeeld over drie bedrijven: Cardano-Foundation, de IOHK-bedrijven en Emurgo. Elk van hen is verantwoordelijk voor het bijdragen aan een veel grotere financiële stabiliteit en veiligheid aan het project. Bovendien biedt dit een groter bereik met een betere capaciteit en ook toekomstige innovaties.

✨Verschillen tussen Bitcoin en Cardano✨

Cardano

 • architectuur: Een van de meest opvallende kenmerken van de constructie van Cardano is de meerlagige architectuur. Dit biedt veel meer veiligheid bij het doen van transacties. Ook zorgt de blockchain voor snellere codeverificatie.
 • productie: Een ander punt om rekening mee te houden is het feit dat: Cardano genereert naar schatting veel meer cryptocurrencies of munten dan andere valuta's. Volgens schattingen van gebruikers zullen er ongeveer 45 miljard ADA's worden geproduceerd versus de 21 miljoen Bitcoin die momenteel bestaat.
 • bewerkingen: Cardano-ontwikkelaars werken momenteel aan de ontwikkeling van een platform voor operaties van cryptocurrency-protocollen en de financiële gemeenschap. Deze met als doel het werken en onderhandelen met de ADA veel gemakkelijker te maken, dit zonder de noodzaak van fiat geld in het proces.
 • Beter toegankelijke bedrijfskosten: Bovendien gebruikt Cardano Epochs (Time Divisions) in zijn Proof of Stake-systeem, dat opvalt omdat het veel goedkoper is. Als we ze vergelijken met het beroemde Ethereum- of Bitcoin-gas, zijn de kosten veel lager, wat de operaties toegankelijker maakt.

✨Technologie achter✨

Zoals bij een groot aantal cryptocurrencies, Cardano heeft als basis een Blockchain van een andere valuta. En het is dat in zijn ontwikkeling de Bitcoin Blockchain werd gebruikt als basis voor de creatie van de Ada Blockchain.

Natuurlijk kunnen we hier belangrijke verbeteringen vinden, zoals een evolutie van het Blockchain-algoritme, evenals de opname van een systeem met een veel grotere capaciteit. De ADA-architectuur is bedacht in meerdere lagen, elk met een specifieke functie die de werking van het systeem sneller maakt.

De eerste laag bevat bijvoorbeeld de ADA Coins, in een andere laag worden de slimme contracten uitgevoerd en in een andere laag worden rekenfuncties uitgevoerd. Hierdoor kan de structuur van de Blockchain snel worden bijgewerkt en kunnen fouten worden hersteld. Dit alles zonder de werking en waarde van de ADA-munten te beïnvloeden.

Hoewel we voor nu een aantal lagen hebben, één gericht op computerprocessen en andere op valuta's, is de hoop dat dit kan veranderen. En als de Cardano-ontwikkelaars één ding in gedachten hebben, is het dat het algoritme en de blockchain voortdurend in ontwikkeling zijn.

✨Is het mogelijk om ADA Coins te minen?

Dit is een van de meest voorkomende vragen die we kunnen vinden en het antwoord is dat ja, het kan worden gedolven, hoewel het proces is veranderd. Hier wordt een uniek mijnalgoritme genaamd Ouroboros gebruikt dat is gebaseerd op het Proof of Stake-systeem dat het Proof of Work vervangt.

De mijnwerker wordt dus willekeurig gekozen om de bijbehorende wiskundige puzzel op te lossen. Door niet het hele netwerk te gebruiken maar slechts één miner, worden de bedrijfskosten en het energieverbruik verlaagd. Dit betekent dat de benodigde apparatuur ook niet zo veeleisend hoeft te zijn.

✨Hoe kan ik Cardano-cryptocurrencies hebben?

Er zijn twee opties om uw eigen Coin ADA-munten te hebben. De eerste optie is om Cardano-munten te vergelijken, hoewel deze optie alleen beperkt is tot enkele ruilhuizen, aangezien ze niet allemaal ADA hebben. De tweede optie is om ze van een particulier te kopen, hoewel dit erg duur kan zijn.

De tweede optie om een ​​Cardano-cryptocurrency te krijgen, is door ze te minen. Mijnbouw kan eenvoudig zijn dankzij de lage bedrijfskosten die het algoritme u kan geven, evenals het lagere energieverbruik. Natuurlijk moet je er rekening mee houden dat de selectie van de miner willekeurig kan zijn.

cardano

✨Is het de moeite waard om te gokken?

Een van de dingen die je moet weten, is dat er veel verwachtingen zijn rond Cardano. En de experts zijn het erover eens dat het project een groot succes kan worden. Al mogen we niet vergeten dat dit een project in ontwikkeling is.

Dankzij de innovatieve technologie en lage bedrijfs- en mijnkosten, Cardano wordt beschouwd als een van de 10 meest gewaardeerde digitale valuta's. Daarom zal Cardano de komende jaren ongetwijfeld een van de belangrijkste cryptocurrency-opties worden.

DEEL!
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Cardano: Alles wat je moet weten»

 1. Saints antwoord

  Dit bedrijf is oplichterij. Mijn man is opgelicht, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Santi, bedankt voor je commentaar op Cardano: Alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *