Crypto-makelaar: Top 10 van de beste

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juni 2024 door Pedro Martínez González

We kunnen een makelaar definiëren als een soort retailer die verantwoordelijk is voor het toegankelijker maken van de wereld van beleggen, in dit geval zullen we u vertellen over de crypto-makelaar. Er zijn allerlei soorten makelaars op de markt, van makelaars die zich richten op financiële of fysieke activa tot die van onroerend goed.

Hier zullen we het hebben over een specifiek type makelaar, degene die zich voornamelijk richt op de wereld van cryptocurrencies. En we moeten niet vergeten dat de groei hiervan praktisch exponentieel is, omdat ze niet alleen in waarde zijn gestegen, maar ook in gebruik.

➡Wat is een crypto-makelaar?

crypto-makelaar

overwegen. Hier vertellen we u de 5 belangrijkste om te overwegen, die uw ervaring met het gebruik van het platform en de gegenereerde resultaten direct zullen beïnvloeden.

Zoals we je al vertelden, Een broker is een instelling waarmee u in verschillende activa kunt beleggen. In het geval van cryptobrokers bieden zij de mogelijkheid om via hun platform te investeren in digitale valuta zoals Bitcoin of Ethereum.

In een paar woorden, het is een makelaar waarmee u kunt beleggen en handelen met digitale valuta, dat wil zeggen, cryptocurrencies. Natuurlijk moet u weten dat sommige concepten hier veranderen, zoals hefboomwerking in vergelijking met bijvoorbeeld Forex. Dit komt omdat valuta's veel volatieler en onstabieler zijn.

➡Punten die u moet nemen bij het zoeken naar een makelaar✨

Als u overweegt een makelaar voor cryptocurrencies te zoeken, moet u weten dat er punten zijn die u moet nemen

 

 • Regelgeving: Regelgeving is een heel belangrijk punt bij het zoeken naar een crypto-makelaar, dit om twee redenen. Eerst, lHet reglement bepaalt de te volgen spelregels. ten tweede, Ze zijn verantwoordelijk voor het bieden van bescherming en beveiliging door de makelaar volgens de wet te laten opereren.
 • Verscheidenheid aan cryptocurrencies: Tegenwoordig zijn er een groot aantal valuta's, we hebben bijvoorbeeld Bitcoin en Ethereum, die de meeste activiteiten concentreren. Ten tweede, we hebben kleinere virtuele valuta met minder dan 1% van de transacties. Rekening houden met variatie is erg belangrijk.
 • Operatie kosten: Bedrijfskosten verwijzen naar de commissies en spreads die in rekening worden gebracht bij het uitvoeren van een transactie. Ideaal is om platforms te vinden die qua kosten betaalbaar zijn. Al moeten we ook rekening houden met de kosten-batenverhouding.
 • Demo-account: Een hulpmiddel dat tegenwoordig essentieel zou moeten zijn bij het beleggen, zijn demo-accounts. Hiermee kunnen we oefenen zonder ons geld in gevaar te brengen, aangezien het zijn in feite proefaccounts met virtueel geld.
  Als u een goede makelaar wilt, moet deze een demo-account hebben.
 • Diensten: Tenslotte U dient rekening te houden met de diensten die de Makelaar aanbiedt, omdat deze per platform kunnen verschillen. U zoekt niet alleen naar makelaars met een goede klantenservice in uw taal, maar zoekt ook naar hen die veel handelshulpmiddelen aanbieden, evenals extra opties om te beleggen.

➡Hoe evalueren we de crypto-makelaars in deze ranglijst?

Cripto

Rangschikken klinkt misschien eenvoudig, maar er komt veel onderzoek en vergelijkingswerk bij kijken. Om de 10 beste makelaars te vinden, gebruiken we de volgende evaluatiecriteria die we u één voor één zullen uitleggen.

➡Operationele en platformkenmerken

 • Aantal aangeboden cryptocurrencies: Het eerste waar we rekening mee hielden, was het aantal cryptocurrencies dat door het platform werd aangeboden. Hoe meer hoe beter, zoals ze in de volksmond zeggen.
 • Hefboom: Hoewel de hefboomwerking in deze categorie veel lager is, werd deze ook als criterium in aanmerking genomen. We houden rekening met het marktgemiddelde en wat de platforms bieden.
 • Demo-account: Bovendien heeft We evalueren of de makelaar een demo-account aanbiedt om gemakkelijk te kunnen handelen.

➡Veiligheid en ernst van de makelaar

 • Regulatie: Het is van groot belang om rekening te houden met de regelgeving en of de makelaar wettelijk is ingeschreven, dit geeft zekerheid en zekerheid.
 • Servicio al cliente: Houd er rekening mee of de makelaar ondersteuning heeft in uw taal, evenals de ervaring van andere gebruikers in klantenservice.
 • Soort makelaar: Vergeet niet het type makelaar te verifiëren, want er zijn allerlei soorten platforms, zoals Market Maker, ECN, STP of Non Dealing Desk.

➡Tarieven

 • onderhoud: De meeste, zo niet alle makelaars brengen deze commissie niet in rekening, omdat deze wordt verrekend met de spreadkosten.
 • Spreads: Het is de commissie die op een transactie in rekening wordt gebracht, het wordt berekend op het verschil tussen de aan- en verkoopprijs van de cryptocurrency, dat wil zeggen van de winst die door de transactie wordt gegenereerd.
 • Andere commissies: Let hier op, want er zijn makelaars die verborgen commissies op opnames afhandelen, bijvoorbeeld om u te veel in rekening te brengen. We raden u aan om de commissies grondig door te nemen om verborgen verrassingen in het contract te voorkomen.

➡Aanbevelingen voor makelaars

 • XTB: Deze broker biedt je de mogelijkheid om te investeren in Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, EOS, Dash, Miota, Ripple en Litcoin. Je hebt 25 paar crypto's om te investeren, xStation + MT4-platform, en het wordt gereguleerd door de CNMV. De jaarlijkse kosten zijn bovendien 0 euro.
 • Plus500: Net als XTB heb je hier de mogelijkheid om te investeren in Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, EOS, Dash, IOTA, Ripple en Litcoin via een zeer gebruiksvriendelijk platform. Naast het hebben van een demo-account, de mogelijkheid om te handelen met hefboomwerking, lage spreads plus nul commissies en een jaarlijkse kost van 0 euro wordt aangeboden.
 • eTorus: Dit nieuwe platform, met relatief weinig tijd op de markt, kwam met de mogelijkheid om te investeren in 16 cryptocurrencies plus paren. Het geeft je de mogelijkheid om kopieën te maken voor handelaren, maar ook voor portfolio's Het heeft toegankelijke commissies en wordt beschouwd als een van de beste sociale handelsplatforms.
DEEL!
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Crypto-makelaar: Top 10 van de beste»

 1. Victor antwoord

  Dit bedrijf zet je op het verkeerde been. Ik word nog niet betaald, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Victor, bedankt voor je reactie op Crypto Broker: Top 10 van de beste. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *