Cryptocurrencies: 10 betrouwbare websites💲📲

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Geld heeft al jaren dezelfde vorm, een munt van metaal of een bankbiljet van papier, dat van hand tot hand circuleert. Tot voor kort leek een andere vorm van fysiek of liquide geld enigszins onwerkelijk, althans totdat cryptocurrencies arriveerden.

Met een uniek systeem, digitale valuta's begonnen al snel grote relevantie te krijgen Het achterlaten van traditionele, door activa gedekte muntschema's. Dit was niet alleen een revolutie in de manier van geld verdienen, maar ook een totale verandering in de manier van kijken. Daarom horen we steeds vaker het woord cryptocurrency.

✨De Bitcoin-revolutie

Een van de eerste virtuele valuta die verscheen was Bitcoin, een cryptocurrency die werkt via een uniek mechanisme dat bekend staat als Blockchain . Deze enorme reeks enorme gegevens, codeketens, encrypties en meer veranderde wat goud was in reguliere valuta.

Steeds meer mensen besluiten hun fortuin te zoeken in deze wereld van cryptocurrencies, waardoor we ons afvragen waar we alle informatie kunnen vinden die we nodig hebben? Welnu, hier zullen we u de websites vertellen waarmee u rekening moet houden als u meer wilt weten over dit onderwerp.

cryptogeld

✨ Hoe weet je of een cryptocurrency-website betrouwbaar is?

Om de beste cryptocurrency-websites te vinden, was het noodzakelijk om uitgebreid op internet te zoeken. Om u alleen de meest betrouwbare te laten zien, hebben we 3 punten gemaakt waaraan de hele cryptocurrency-website moet voldoen om onze evaluatie te doorstaan.

 • Samenwerkingen: Het eerste dat je moet weten, is dat deze websites werken samen of hebben samenwerkingsverbanden met vertrouwde makelaars , dat wil zeggen, goedgekeurd, gereguleerd en met prestige op de markt. Die internetpagina's die allianties hebben met frauduleuze makelaars worden als potentieel gevaarlijke pagina's voor gebruikers beschouwd.
 • Nieuwe informatie: Continuïteit geven aan de publicaties en de gegenereerde inhoud is erg belangrijk, zodat de webpagina's als betrouwbaar en relevant worden beschouwd voor de gebruikers. Dit kunt u bevestigen, want een pagina die al 2 jaar geen inhoud heeft gepubliceerd, is helemaal niet relevant.
 • Gebruikersvriendelijk: Tot slot moet je weten dat Vertrouwde cryptocurrency-websites zijn gemakkelijk te navigeren en gebruiksvriendelijk. Hiermee bedoelen we dat ze een intuïtief ontwerp hebben, dat snel laadt en je in staat stelt om met een paar klikken je bestemming binnen de pagina te bereiken.

✨10 websites over cryptocurrencies die je moet kennen

 • Munt marktkapitalisatie: Geciteerd door tal van media-experts in het veld, zoals Bloomberg, CNBC en anderen, deze pagina Het wordt beschouwd als de heilige graal van cryptocurrencies. Het biedt een grote hoeveelheid informatie, evenals uitwisselingen met prijzen en wordt in realtime bijgewerkt.
 • Muntelegrafie: Als u op zoek bent naar informatie, nieuws en trends, dan is dit zonder twijfel een van de beste plaatsen om te bezoeken. Veel gebruikers die als de beste blog over cryptocurrencies op het hele internet , omdat het bijgewerkte en zeer relevante informatie voor gebruikers biedt.
 • Muntgekko: Opgericht in 2014, is dit een van de meest curieuze pagina's op de lijst, omdat het niet alleen gericht is op het aanbieden van informatie. Dit vanwege is verantwoordelijk voor het volgen van het sentiment en de betrokkenheid van gebruikers van crypto-gemeenschappen . Dus als u meer wilt weten over hoe gebruikers zich voelen, moet u deze website bezoeken.
 • Muntenbalie: Deze kleine website, opgericht in 2013 in New York, heeft het concept van minder is meer perfect toegepast. Hoewel het team klein is, is elk van de leden van dit nieuwsportaal een echte expert in het veld.
 • Deze website over cryptocurrencies is speciaal ontworpen voor diegenen die in dit segment willen investeren en is de betrouwbare bron van veel nieuws in het medium. Zijn geschriften, analisten en het hele team waaruit deze website bestaat, tonen de hoge kwaliteit en waarde ervan.
 • Blockonomie: Het belangrijkste voordeel van deze pagina ten opzichte van andere in het medium is dat: Het dekkingsgebied is niet alleen beperkt tot cryptocurrencies. U vindt hier namelijk informatie over alles wat met internet te maken heeft, bijvoorbeeld Fintech, Broker en nog veel meer.
 • crypto vergelijken: Perfect om de beste opties te vinden om te investeren, eDeze website heeft zeer handige tools voor gebruikers. Een perfect voorbeeld is hun vergelijkingsplatform dat cryptocurrencies en broker evalueert. Hier vinden we in realtime informatie over beurzen, portefeuilles en cryptocurrency-kaarten van elk van de makelaars of operators.
 • Crypto-trend: Als er één ding is waar alle financiële experts het over eens zijn, dan is het dat het bijhouden van markttrends erg belangrijk is. Tegenwoordig is het vinden van informatie over de belangrijkste trends niet langer ingewikkeld dankzij websites zoals deze.
 • Crypto-nieuws: Behalve op de hoogte zijn van trends, moet je ook op de hoogte zijn van het nieuws. En het is dat hij zich herinnert dat een gebeurtenis aan de andere kant van de wereld, zoals een nieuw virus, in het andere land een orkaan kan veroorzaken. Op deze website wordt u op de hoogte gehouden van het belangrijkste nieuws met betrekking tot de crypto bol.
 • Bitcoin-dagboek: Als je geen Engels spreekt, moet je deze website om een ​​eenvoudige reden een bladwijzer maken, ze vertalen alles in het Spaans. Hier vindt u alleen artikelen van gerenommeerde media zoals Bloomberg of CNBC, in plaats van deze in het Engels, zijn ze vertaald in het Spaans.

criptomonedas

✨Het belang van informatie over cryptocurrency

Ze zeggen dat een geïnformeerd persoon veel betere beslissingen neemt. Dit is ongetwijfeld meer dan echt, aangezien een persoon met voldoende informatie weet hoe hij correct moet handelen. Hetzelfde gebeurt met investeringen, aangezien Zonder de juiste informatie kunnen deze ingewikkeld worden.

Met deze websites kunt u alles weten over cryptocurrencies, van hun werking tot hun trends en de beste brokers. Zo kunt u meer en betere beslissingen nemen bij het beleggen in dit steeds groter wordende segment. Ook helpen ze u een visie te vormen en zo de trends voor te blijven.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

4 reacties op «Cryptocurrencies: 10 betrouwbare websites💲📲»

 1. Daniela antwoord

  Dit bedrijf is oplichterij. Ik zeg je uit eigen ervaring, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Daniela, bedankt voor je reactie op Cryptocurrencies: 10 betrouwbare websites💲📲. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

   • Lydia

    Hallo, weet u of dit bedrijf legitiem is of oplichterij? Ze vermelden dat ze actief zijn op de bitcoin-markt

    https://www. worldsharkscompany .com/?fbclid=IwAR2przBKtygzH-iCZg_tdjhfIhmU22lDX9wayWrKsecU3mIxCiqouhjtuEg

   • Aanbevolenbrokers.com

    Hallo Lydia, we schrijven momenteel verschillende beoordelingen, we zullen de jouwe als de belangrijkste beschouwen om deze makelaar te beoordelen. Als u internet heeft, zal dit een grote hulp zijn.

    Groeten.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.