Wat is de beste broker om mijn investeringen te doen?

Amerikaanse crypto-uitwisseling Bittrex heeft 300 miljoen verzekering afgesloten voor koude opslag

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Bekend als makelaar, Deze instellingen zijn verantwoordelijk voor het toegankelijk maken van investeringen voor mensen door de toegang tot verschillende financiële instrumenten te vergemakkelijken. Deze worden ook wel retailers genoemd en maken het voor mensen gemakkelijk om activa zoals aandelen, aandelen in beleggingsfondsen en meer te kopen.

Het is in feite de instelling via welke u uw investering doet en die verantwoordelijk is voor het beheer van alles, van het openen van contracten of hefboomwerking tot het opnemen van uw inkomsten. Daarom blijkt het kiezen van een goede broker erg belangrijk te zijn voordat je gaat beleggen.

✨ Het belang van een goede makelaar

Het is erg belangrijk om een ​​kwaliteitsmakelaar te hebben die aan onze verwachtingen voldoet en ons ook veel voordelen biedt. Dit komt omdat een slechte of onbetrouwbare ervaring ons niet alleen een slechte ervaring zal bezorgen, het kan ons ook veel, veel geld doen verliezen.

Om ervoor te zorgen dat uw beleggingen veilig zijn en om het beleggingsproces veel gemakkelijker te maken, moet u leren hoe u een goede makelaar kiest. Het belang van de makelaar zit in de betrouwbaarheid en veiligheid die ze bieden, de tools om te investeren, de gebruikservaring en ook het uiteindelijke rendement.

makelaar

✨Vijf basispunten om rekening mee te houden

 • Onderhandelingsaanbod

Een van de belangrijkste punten om rekening mee te houden is het handels- of investeringsaanbod van de makelaar. Om de beste te kiezen, moet u zich eerst afvragen in welke soorten activa u wilt beleggen en in welke markten u wilt opereren.

Met deze informatie kunt u verder gaan met het onderzoeken van aanbiedingen van makelaars, dat wil zeggen de beschikbare opties voor zowel instrumenten als activa en markten. De beste optie is degene die aan uw behoeften voldoet, of in dit geval, u de mogelijkheid geven om te beleggen waar u wilt beleggen.

 • Plaats waar het werkt 

Het is meer dan een plaats, het is het middel waarmee het werkt. In dit geval moet u weten dat er twee verschillende soorten zijn, degenen die persoonlijk werken met filialen zoals banken en makelaars die digitaal zijn.

De meest voorkomende is het gebruik van een online of internetmakelaar. Deze bieden een groot aantal voordelen, zoals overal kunnen beleggen zolang je maar toegang hebt tot een internetnetwerk. Bovendien werken veel online brokers zowel met webpagina's als met apps voor mobiele apparaten.

 • Realtime toegang tot de aandelenmarkt

Als u heeft besloten dat u op de aandelenmarkt gaat beleggen, moet u weten dat de tijd hierin totaal anders is. Hier kan een simpele minuut het verschil maken tussen een goede koop en dat de acties veel waarde hebben verloren of onbetaalbaar zijn geworden.

Dat is waarom We raden u aan om te controleren of de makelaar gemakkelijk toegang heeft tot de beurs, evenals tools in realtime aanbieden. Zonder dit kan handelen op de aandelenmarkt erg moeilijk zijn, omdat zelfs een verschil van een paar minuten het verloop van een investering kan veranderen.

 • Commissies

De zaken van de makelaar zijn niet het doen van investeringen, maar in het beheren van uw beleggingsportefeuille en het aanbieden van toegang tot zowel markten als instrumenten en activa. In een notendop, geld verdienen door u een commissie in rekening te brengen voor het beheren van uw account en het doen van investeringen.

In feite is het een soort vergoeding of ticket dat wordt geheven op winsten of verliezen, afhankelijk van het instrument. We raden u aan rekening te houden met de commissies die de makelaar in rekening brengt om te beoordelen of het echt bij u past. De commissies zijn vaak hoog en kunnen uw rendement verminderen.

 • Kosten-baten

Ten slotte raden we aan rekening houden met de kosten-batenverhouding, omdat veel gebruikers denken dat lage commissies synoniem zijn met slechte kwaliteit. Dit is niet altijd het geval, aangezien er makelaars zijn die kortingen op hun commissies aanbieden als onderdeel van hun aanbod.

We raden aan om de kosten-batenverhouding te evalueren, dat wil zeggen: Als de makelaar u hoge commissies in rekening brengt, moet deze u goede rendementen, tools en extra voordelen bieden. U kunt dus een makelaar vinden die een goede verhouding biedt tussen wat zij u in rekening brengen en de hoeveelheid voordelen die zij u bieden.

✨Van makelaar wisselen? Kost het om van makelaar te veranderen?

Iets wat u moet weten, is dat de verandering van makelaar afhankelijk is van de huidige wetgeving in het land waar deze zich bevindt. In Duitsland is bijvoorbeeld bepaald dat deze wijziging niet in rekening mag worden gebracht, terwijl in Spanje commissies in rekening worden gebracht omdat er geen wetten zijn die dit verbieden.

Om van makelaar te veranderen, moet u eerst weten wat de kosten van die wijziging zijn, aangezien veel instellingen commissies in rekening brengen voor het hele proces. U kunt zich het beste goed informeren bij uw makelaar aanbieder zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

cardano

✨ Hoe lang duurt het proces om van makelaar te veranderen?

U moet weten dat de verandering van makelaar tijd kost, dus het is noodzakelijk om klaar te zijn voor de duur van dit proces. Als de makelaars in hetzelfde land actief zijn, kan de tijd tot 2 weken zijn, terwijl, als het internationaal is, de tijd kan worden verlengd.

Op dezelfde manier moet u weten dat terwijl het proces voor het wijzigen van de makelaar wordt uitgevoerd, uw account wordt bevroren. Namelijk, u kunt gedurende deze tijd niet werken of investeringen doen omdat de verandering aanpassingen en papierwerk vereist.

✨Hoe zit het met mijn oude account?

Hier zijn er twee opties, de eerste is om het account te behouden, hoewel velen deze optie niet als logisch zien omdat je voor iets bent veranderd. In dit geval, u hebt het recht om ontslag te nemen of de annulering van het account bij uw vorige makelaar aan te vragen; het wordt aanbevolen om dit te doen als ze u een jaarlijkse commissie in rekening brengen.

Zodra de annulering van het account is aangevraagd, is de vorige makelaar verplicht het te annuleren, dat wil zeggen, het op te schorten en vervolgens te verwijderen. Dit om gebruikers zekerheid en zekerheid te bieden. dat ze hun nieuwe makelaar zonder conflict kunnen verhandelen.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

4 reacties op «Wat is de beste broker om mijn investeringen te doen?»

 1. oscar zeballos antwoord

  Zeer goede dagen. Wat moet ik doen als een persoon mijn BINANCE-wachtwoorden en gebruikersnaam heeft en deze gebruikt en ik er geen toegang toe heb om ze te wijzigen??? Het is urgent!!!

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Oscar, misschien moet je proberen het wachtwoord te wijzigen, de registratie- of toegangsfase in te gaan en je e-mailadres te plaatsen en onder inloggen te klikken waar staat: Wachtwoord vergeten? en van daaruit begrijp ik dat ze je om gegevens zullen vragen zodat ze je een nieuw wachtwoord geven

   Groeten.

 2. ALFREDO APESTEGUI MARTINEZ antwoord

  ALS ZE ZO VRIENDELIJK WILLEN OM MIJ AAN TE GEVEN 2 AANBEVOLEN BROCKERS BEDANKT

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.