Dash: alles wat je moet weten💲

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in november 2023 door Pedro Martínez González

Tegenwoordig zijn er een groot aantal verschillende cryptocurrencies zoals Dash, elk met zijn eigen kenmerken, sterke en zwakke punten en bedieningsmechanismen. Dit betekent dat we een breed scala aan digitale valuta kunnen vinden om te beleggen en om transacties uit te voeren.

Hier zullen we het hebben over een van de meest populaire cryptocurrencies op de markt en welke jaar na jaar de TOP 10 van de munten met de beste waarde of meest gebruikte munten inneemt. Dat klopt, we zullen u alles vertellen wat u moet weten, van de eenvoudigste punten tot de achterliggende technologie.

✨Wat is Dash?

Zoals we je al verwachtten, Dash is een cryptocurrency die is gebaseerd op de P2P- of Peer to Peer-code. Deze cryptocurrency, ook bekend als XCO, is ontstaan ​​onder de naam Darkcoin, hoewel het in 2015 werd omgedoopt tot Dash, de naam die het vandaag de dag nog heeft.

Deze valuta was in het begin ontworpen om rechtstreeks, face-to-face, te concurreren met Bitcoin op het gebied van netwerksnelheid en transacties, evenals privacy. Daarom is het concept van zijn Blockchain gebaseerd op een gedecentraliseerd systeem dat alles efficiënter maakt.

scheutje

✨ Streepjeswaarde✨

Een ander punt dat u moet weten, is dat de prijs of de waarde ervan in de loop van de tijd stabiel is gebleven. Dat klopt, ondanks dat de markt voor cryptocurrency erg volatiel is, Dash heeft gemiddeld tussen de 90 en 70 euro weten te handhaven.

Hoewel we zowel dalende als waardepieken hebben, met hun bijbehorende kleine curven, is hun waarde eigenlijk iets stabieler dan andere valuta's. Houd er rekening mee dat, net als andere cryptocurrencies, de neerwaartse trend hier regeert.

✨Verschil tussen Dash en andere cryptocurrencies✨

 • Privacy: Het eerste dat u moet weten, is dat er een aanzienlijk verschil is op het gebied van privacy. Dash gebruikt een X11-algoritme samen met een PrivateSend-functie die verantwoordelijk is voor het creëren van volledig anonieme transacties.
 • Rood: Een ander van de meest opvallende verschillen tussen Dash en Bitcoin is bijvoorbeeld dat Dash een two-tier netwerk gebruikt. De knooppunten van het eerste niveau (gedecentraliseerd) zijn verantwoordelijk voor het delven van deze munten, terwijl het tweede niveau van het netwerk de anonimiteitsfuncties afhandelt, dat wil zeggen PrivateSend en InstantSend.
 • snelheid: Een van de belangrijkste nadelen van Bitcoin is het feit dat de blockchain erg lange transactietijden heeft. In plaats daarvan, Dash bevat de InstantSend-functie met geoptimaliseerde Blockchain-technologie. Hierdoor worden transacties vrijwel onmiddellijk uitgevoerd, waardoor de werksnelheid wordt verhoogd.
 • Commissie: Ten slotte moet u weten dat dankzij de architectuur de werking van dit codeblok sneller is. De bedrijfskosten zijn dus veel lager, daarom vinden we zeer lage commissies. Dash-commissiekosten zijn 0.01 terwijl die van Bitcoin 2 zijn.

✨Technologie achter✨

Zoals we al hadden verwacht, werkt het onder een verbeterde Blockchain die een 2P2- of peer-to-peer-code bevat. Dit zorgt ervoor dat sommige functies worden gedeeld met Bitcoin, hoewel er ook andere, veel geavanceerdere functies zijn toegevoegd.

Het algoritme dat bekend staat als X11 bevat functies zoals directe, privétransacties en gedecentraliseerd DGBB-beheer. Een ander opvallend kenmerk is dat het gebruikt een architectuur met twee niveaus waardoor elk van de niveaus zich op een specifiek proces kan concentreren, waardoor de werking efficiënter wordt.

Op het eerste niveau van de Dash-architectuur vinden we de mijnwerkers die verantwoordelijk zijn voor het valideren en registreren van de transacties in de Blockchain, wat helpt bij het bouwen van de keten van blokken. Als je deel wilde uitmaken van Dash-mining, zou je op dit niveau of deze laag opereren.

Aan de andere kant hebben we in de tweede laag of niveau de Masternodes of masternodes die verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning van Dash-applicaties. Op deze manier is het mogelijk om enkele problemen van het originele Bitcoin-algoritme te verminderen, zoals de traagheid bij het registreren van transacties.

Dash

✨Mijnbouw✨ 

Het minen van deze cryptocurrency lijkt erg op dat van andere cryptocurrencies, omdat het gebaseerd is op Blockchain-technologie. Het mining-mechanisme dat in deze munt wordt gebruikt, is de PoW of Proof of Work die werkt met de Blockchain en de PrivateSend-functie.

De mijnwerker is verantwoordelijk voor het oplossen van enkele wiskundige problemen of complexe puzzels van de keten. Als de informatie waar is en de ontwikkelaar de oplossing bevestigt, wordt een nieuw blok aan de keten toegevoegd. Vervolgens de mijnwerker ontvangt een Dash-munt als compensatie voor het oplossen van de puzzel of het rekenprobleem.

✨Hoe kan ik het gebruiken?

Een van de nadelen van veel cryptocurrencies is dat ze nog niet zo geaccepteerd zijn als betaalmiddel omdat hun reikwijdte veel beperkter is. Hetzelfde gebeurt met Dash dat hoewel beetje bij beetje meer bedrijven de leiding hebben om het te accepteren, het nog lang niet zo wordt gebruikt als een kaart.

PayPal is het belangrijkste platform waarmee u Dash als betaalmiddel kunt gebruiken Zo kunt u goederen en diensten kopen met uw Dash Coins. Dit is een groot voordeel, aangezien PayPal wereldwijd op veel sites wordt gebruikt.

✨Hoe kan ik mijn Dash Coins krijgen?

Zoals we je al vertelden, is de eerste optie om je Dash Coins te krijgen door ze te minen. Hiervoor moet je kennis hebben van coinmining en adequate apparatuur. Als je een Blockchain-puzzel oplost, verdien je een Dash-token.

Aan de andere kant kun je Dash Coins kopen in sommige ruil- of ruilhuizen, en je kunt ze ook van particulieren kopen en ze vervolgens in je portemonnee of portemonnee bewaren. Ook al U kunt investeren in Dash Online, een optie die snel aan relevantie wint als een manier om uw eigen cryptocurrencies te verkrijgen.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Dash: alles wat je moet weten💲»

 1. Kevin R antwoord

  Dit bedrijf is niet te vertrouwen. Mijn man is opgelicht, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Kevin R, bedankt voor je reactie op Dash: Alles wat je moet weten💲. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.