Decred: Alles wat je moet weten🙌💰

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in november 2023 door Pedro Martínez González

Voor veel experts kunnen cryptocurrencies zoals Decred om twee redenen worden gezien als de toekomst van geld. De eerste is het feit dat deze valuta virtueel zijn, hun hele bestaan ​​bevindt zich in de digitale wereld. De tweede is het mechanisme dat verantwoordelijk is voor het geven van waarde en het kapitaliseren ervan.

Onder alle cryptocurrency-opties op de markt kunnen we verschillende soorten vinden die afkomstig kunnen zijn van bedrijven, uitwisselingshuizen, onafhankelijke ontwikkelaars, enz. Hier vertellen we je alles wat je moet weten over Decred, een uniek platform dat ook als cryptocurrency wordt ondersteund.

▶ Wat is Decred precies?

We zouden Decred op een technische manier kunnen definiëren als: een gedecentraliseerd platform dat is gestructureerd op Blockchain. Dit platform, met zijn respectievelijke DCR-cryptocurrency, is gericht op de gebruiker, dus hun mening en deelname zijn essentieel voor de ontwikkeling ervan.

Dit platform Het wordt verplaatst door een "inwendig gas" dat bekend staat als het Decred DCR-token. Dit wordt gebruikt voor het kopen van stemmen en om mijnwerkers en ontwikkelaars in de gemeenschap te belonen. Elk blok verdeelt 60% aan miners, 30% aan muntwinkels en 10% aan ontwikkelaars.

Beslissingen in Decred zijn bij wijze van spreken democratisch, aangezien ze onder de gebruikers worden gestemd. Daarom wordt het concept van stemmen kopen zo belangrijk, omdat op deze manier de beslissingen van gebruikers en de toekomst van het netwerk kunnen worden beïnvloed.

Een van de meest opvallende kenmerken, en waarin we op een ander punt zullen ingaan, is de technologie achter deze cryptocurrency. En is dat? Decred combineert twee algoritmen, dat klopt, zowel het PoS-algoritme of proof of stake, als het PoW-algoritme dat bekend staat als proof of work.

decred

▶ Verschillen tussen Decred en andere cryptocurrencies✨

 • Oplossingen: De reden waarom hij werd geboren Decred was als een antwoord op alle problemen en obstakels die Bitcoin na de lancering moest overwinnen. Je zou kunnen zeggen dat het een poging was om deze problemen te overwinnen door beter op te treden met innovatie en verandering.
 • gemeenschap: Een ander kenmerk dat het overwegen waard is, is dat Decred gemeenschapsgericht is. Via het stemmechanisme worden bedrijfsbeslissingen geëlimineerd en krijgen gebruikers meer bevoegdheden. Dit om hen in staat te stellen het verloop van deze virtuele valuta te kiezen.
 • Veiligheids maatregelen: Met het doel om de risico's van een valuta die op internet opereert te verminderen en om een ​​oplossing te bieden voor de problemen die Bitcoin heeft, heeft Decred nieuwe veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd. We kunnen dit zien in het Blake-256-algoritme.
 • Hybride algoritmesysteem: Hoewel er virtuele valuta zijn die ook een stem- of consensussysteem gebruiken, is de manier waarop Decred dit doet anders. Dit vanwege we vonden een systeem van hybride algoritmen, zowel PoW als PoS, waardoor het proces anders is dan zijn concurrenten.

▶ Technologie achter✨

De technologie achter Decred is zeer in het oog springend. Allereerst vinden we het hybride algoritme dat voor veel experts erg aantrekkelijk blijkt te zijn. En het is dat beide algoritmen kunnen worden gezien in andere valuta's, maar nooit samen, waarbij elementen van beide worden vermengd.

Door deze virtuele valuta met twee algoritmen te laten werken, wordt het nemen van beslissingen voor gebruikers eenvoudiger. Hierdoor kunnen dezelfde mensen de richting van Decred bepalen. Bovendien, helpt deze munt stabiliteit en veiligheid te geven.

Een ander kenmerk van deze hybride code is dat het de mogelijkheid biedt om de open source code van het netwerk te wijzigen met de consensus van de gemeenschap als ondersteuning. Op deze manier wordt voorkomen dat er een Fork wordt gegenereerd, wat de wijzigingen van de codes in de cryptocurrencies complexer maakt.

Bovendien We kunnen vinden dat een deel van de werking van deze cryptocurrency als basis wordt gevonden in de beroemde Blockchain. Deze blockchain heeft de eigenschap geïnspireerd te zijn door de ketting die door Bitcoin wordt gebruikt, al vinden we hier verbeteringen aan de code en de werking ervan.

▶ Mijnbouw✨

Ondanks dat het een cryptocurrency is die werkt met een hybride algoritmesysteem, is het mogelijk om Decred te minen. Hiervoor is het noodzakelijk om over voldoende computerapparatuur te beschikken, evenals: vereist het gebruik van speciale software die bekend staat als Claymore-Dual-Miner.

Met deze software kunnen zowel Ethereum als Decred samen worden gedolven, wat het gebruik ervan efficiënter maakt.. Het proces is relatief eenvoudig en volgens experts is de gemiddelde hoeveelheid die wordt gedolven ongeveer één blok per 5 minuten, waardoor het een efficiënt mijnproces is.

▶ Waar bewaren jullie mijn munten? ✨

 

Dat moet je weten om uw valuta's te kunnen beheren en uw saldo te controleren, is het noodzakelijk om een ​​portemonnee te hebben, een soort elektronische portemonnee. Een groot voordeel is dat dezelfde Decred-ontwikkelaar zijn eigen Wallet heeft gemaakt die compatibiliteitsproblemen oplost.

Als u het meeste uit uw virtuele valuta wilt halen, dan U moet beginnen met het openen van een Wallet om uw munten te kunnen bewaren. Dit is makkelijker dan je denkt, naast het feit dat cryptocurrency wallets je veel functies geven zoals het wisselen van valuta of het uitvoeren van allerlei transacties.

Decred

 

▶ Hoe kan ik mijn eigen Decred hebben? ✨

Er zijn twee opties om uw eigen Decred-cryptocurrencies te kunnen hebben. De eerste is om de blockchain te minen om een ​​munt te ontvangen als compensatie bij het maken van Decred-blokken. Dit is een van de meest gebruikte opties vanwege de beperkingen van de volgende optie.

En hoewel je bij Decred enkele virtuele munten kunt kopen, is dit een beetje ingewikkeld, omdat niet alle wisselkantoren ze aanbieden. Dat zou je ook moeten weten Decred kan niet worden ingewisseld voor fiduciair geld, wat de vindbaarheid in deze wisselkantoren beperkt.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

3 reacties op «Decred: Alles wat je moet weten🙌💰»

 1. CarrièreItalië_2022 antwoord

  Dash is gemaakt in januari 2014. Het token werd geboren in de vorm van Litecoin. Ma da allora, heeft een reeks van negen funzionalita aangenomen. Cio onder meer een uitdaging om te zorgen voor livelli, nota van stimulans met nodi master en gedecentraliseerd beheer van het project. Cio verhoogt met name de gli insediamenti di pagomento. Ook heeft een PrivateSend-functie privacy-opties toegevoegd. Deze status werd in februari 2016 afgekondigd om de interactie van de gemeenschap, het bestuur en de praktijk van duurzame financiering te vergemakkelijken. Tutto questo e all insegna di een volledig transparante en open operatie. De gemeenschap die het omringt, handhaaft de praktijk van een DAO aan het einde van de garantie dat een centrale figuur er controle over kan krijgen.

 2. Mari R. antwoord

  Ze nodigen me uit om te investeren, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Mari R., bedankt voor je reactie op Decred: Alles wat je moet weten🙌💰. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.