Gratis brokerdemo's 2023💻💻

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juli 2024 door Pedro Martínez González

Als u overweegt een makelaar te gebruiken om uw geld te beleggen en zo winst te genereren waarmee u uw vermogen kunt laten groeien, moet u eerst weten hoe een 100% makelaar werkt. Om dit te doen, is een van de beste tools om de demoversies van een makelaar te gebruiken.

Tegenwoordig zijn er veel gratis demo-opties, dus het lijkt misschien eenvoudig om een ​​makelaar te vinden die deze tool aanbiedt. Om het proces veel eenvoudiger te maken, zullen we u hier vertellen wat de 10 beste gratis brokerdemo's zijn.

✨Plus500

Voor velen, dit is een van de beste gratis demo-platforms voor makelaars, vanwege de volledigheid ervan. Je hebt niet alleen een onbeperkt demo-account, je hebt ook de mogelijkheid om het zowel in je webbrowser als op je mobiel te gebruiken dankzij de app voor Android en IOS.

Voor dit demo-account is uw registratie vereist, hiervoor kunt u een gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken of u kunt inloggen via Google of Facebook. Hier kun je niet alleen een oefengeldbonus van 50 duizend euro ontvangen, je kunt ook de verschillende tools gebruiken met totale vrijheid, zonder beperkingen.

Demos

✨XTB

Nog een van de belangrijkste demo's op de Spaanstalige markt, XTB heeft een eigen demo-account voor beginners die willen leren handelen in deze markt. Het demoplatform staat bekend als xStation 5 en is beschikbaar voor alle apparaten via MT4.

Om binnen te komen is het noodzakelijk om een ​​account aan te maken waarvoor u een e-mail, wachtwoord en andere gegevens of persoonlijke informatie wilt. Dit platform geeft je toegang tot alle tools van je echte platform, evenals een speelgeldbonus van 20 duizend euro die 4 weken beschikbaar zal zijn.

eToro

Een andere van de beste demo-accounts om te leren werken met een makelaar is eToro. Dit platform onderscheidt zich door toegang te bieden zowel via website als via mobiele applicatie. Bovendien kunt u hun platform betreden en meer te weten komen zonder dat u een account hoeft te openen, dat wil zeggen, neem gewoon een kijkje.

Een account aanmaken op dit platform is heel eenvoudig, u kunt dit doen via gebruikersnaam en wachtwoord of via een sociaal netwerk. eToro biedt u toegang tot al zijn traditionele platformtools en 10 euro op de demo-account om fictief te werken.

Naga

Om uw investeringen te oefenen, biedt Naga u een demo-account waarmee u kunt leren werken op zijn platform. Op deze manier kunt u vertrouwd raken met alle tools die ze bieden zonder dat u uw geld op het spel hoeft te zetten. Dit is erg handig als u een beginner bent in beleggen.

Dankzij het feit dat Naga een speelgeldbonus toekent aan haar gebruikers, kun je investeringen doen op een gesimuleerde, maar zeer realistische manier. Een ander groot voordeel dat dit platform biedt, is het feit dat je er toegang toe hebt vanaf je computer, via zijn website, of je kunt deze demo in zijn app gebruiken.

FXCM

De demo van deze makelaar is beperkt tot slechts 30 dagen gratis gebruik, inclusief een bonus van 5 euro, zodat u fictieve investeringen kunt doen zonder uw geld te investeren. Om binnen te komen, kunt u dit doen via de desktop-, mobiele en websiteversie.

Wat u moet weten bij het openen van een account, het is dat u hier om veel meer informatie wordt gevraagd dan op andere platforms. Ze zullen u bijvoorbeeld vragen om uw land van verblijf te bevestigen, het platform te kiezen waarop u gaat werken, persoonlijke informatie, contactgegevens en zelfs werk.

XM

Als u een complete demo wilt, is deze makelaar zonder twijfel een van de beste. Allereerst heb je de mogelijkheid om deze demo te gebruiken op platforms zoals: MT4 en MT5 voor pc, MAC en de XM Webtrader, ook voor iPhone, iPad en Android mobiele tablet.

Wat betreft de functies, u beschikt over alle tools die beschikbaar zijn op het echte makelaarsplatform. Een fictief saldo van 100 euro is inbegrepen, evenals de mogelijkheid om toegang te krijgen tot relevante informatie en gegevens om investeringsbeslissingen te nemen.

Libertex

Libertex is een van de meest populaire handelaren. Een van de belangrijkste functies is het demo-account waarmee u het kunt gebruiken zonder dat u zich hoeft te registreren. Dat klopt, je kunt afscheid nemen van het gedoe van het aanmaken van een account, tenzij je wilt oefenen, want om geschiedenis te genereren moet je je registreren.

De tools die door dit platform worden aangeboden, zijn talrijk, u kunt bijvoorbeeld de tool gebruiken van degenen die het meest stijgen en die het meest dalen om financiële producten en activa te controleren. AdBovendien kunt u verschillende analyses van trends en grafieken uitvoeren die door de makelaar worden aangeboden.

Demos

✨.com

Dit platform is beschikbaar voor de mobiele app voor Android en iOS, Metatrader 4 en voor browsers en is een goede optie als u een makelaar wilt leren gebruiken. Om toegang te krijgen tot uw demo is het noodzakelijk om een ​​account aan te maken met e-mail en wachtwoord in de broker.

Zodat u in alle vrijheid uw investeringssimulaties kunt uitvoeren, Trade.com geeft je een bonus van 100 euro aan speelgeld. Bovendien heb je volledige toegang tot alle tools die het platform biedt, zodat je aan het eind van de dag niet het gevoel hebt dat het een demo-account is.

Fortrade

Als je in de Fortrade-demo wilt werken, heb je eerst een e-mail en een wachtwoord nodig. Dan kunt u er op verschillende manieren toegang toe krijgen, zoals de browser op uw computer, uw mobiel of via zowel de applicatie voor Android en IOS, als MT4.

Wat betreft de voordelen die Fortrade biedt, vinden we een bonus van 10 euro waarmee u gemakkelijk en zonder uw geld kunt werken, aangezien het fictief geld is. Bovendien geven ze je toegang tot alle tools om de simulatie realistischer te maken.

DEEL!
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Gratis brokerdemo's 2023💻💻»

 1. Camila Gold antwoord

  Dit bedrijf is een hoax. Ik zeg je uit eigen ervaring, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Camila Oro, bedankt voor het reageren op Free Broker Demo's 2022💻. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *