Dentacoin: alles wat je moet weten🦷💰

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

De wereld van cryptocurrencies gaat met grote sprongen vooruit, zo groot dat we tegenwoordig een groot aantal soorten digitale valuta kunnen vinden, zoals Dentacoin. Dat klopt, van de meest conventionele zoals Bitcoin, digitaal goud, tot de meest innovatieve.

En juist over Dentacoin gaan we het hebben, aangezien deze cryptocurrency de bijzonderheid heeft dat deze munt een tandheelkundige insteek heeft. Dat klopt, je stelt je voor dat je de tandarts kunt betalen en je medische geschiedenis kunt beheren met een cryptocurrency. Daarom moet u meer weten over deze virtuele valuta.

▶ Wat is Dentacoin?

Deze cryptocurrency en platform hebben een constructie gemaakt op een keten van blokken of Blockchain. Het ontwerp is uitsluitend gericht op de tandheelkundige wereld, met een patiëntgerichte visie en ethiek. Dit maakt het compleet anders dan elk ander type valuta.

Achter dit platform schuilt een duidelijk doel, om tandheelkundige zorg over de hele wereld veel betaalbaarder te maken door te verbeteren door middel van een concept dat bekend staat als de kracht van de menigte. Het gebruik van Dentacoin is te vinden in het feit dat deze cryptocurrency wordt gebruikt om preventieve geneeskunde te bieden tegen lage kosten.

Volgens de oprichter, Dimitar Dimitrakiev, zou Dentacoin helpen om de kosten van zowel preventieve als palliatieve behandelingen veel lager te maken. Net als andere cryptocurrencies, Dentacoin is gebaseerd op de Ethereum-blockchain met behulp van een type technologie genaamd ERC 20.

Ondanks dat ze een innovatief ontwerp hebben, denken velen misschien dat deze cryptocurrency niet succesvol is geweest. Dit is totaal het tegenovergestelde, aangezien we tot nu toe meer dan 4 geregistreerde tandartsen kunnen vinden. Daarnaast zijn er verschillende echt aantrekkelijke functionaliteiten en tools ontwikkeld waardoor het gebruik van Dentacoin is toegenomen.

Dentacoin

 

▶ Verschillen tussen Dentacoin en Bitcoin?

Hoewel er een duidelijk verschil is in hoe Dentacoin en Bitcoin werken, evenals de markt waarop het is gericht, zijn er nog veel meer verschillen waar we ons in moeten verdiepen. Hier zullen we je vertellen wat de 5 belangrijkste verschillen zijn tussen Dentacoin en Bitcoin, zodat je deze cryptocurrency beter kunt leren kennen.

 • Gebruik in het echte leven: In tegenstelling tot andere cryptocurrencies die worden gebruikt als investering of uitwisseling, maar niet als betaalmethode, heeft deze cryptocurrency wel echte toepassingen. En er zijn tandartspraktijken in steden als Londen die Dentacoin als betaalmethode accepteren.
 • Concept: Een ander punt waar je rekening mee moet houden is het concept achter deze cryptocurrency. Munten zoals Bitcoin of Ethereum hebben een concept dat bijvoorbeeld is gericht op de wereld van valuta, terwijl de while Dentacoin heeft een focus op gezondheid, in dit geval tandheelkunde.
 • Het is niet zomaar een munt: Dentacoin is niet alleen gemaakt als een virtuele valuta om tandheelkundige behandelingen te betalen, het doel is om verder te gaan. En is dat? Dentacoin heeft een platform gebouwd voor het beheer en de relatie tussen artsen, patiënten, zorgverleners en andere deelnemers aan tandheelkundige gezondheid.
 • Medische verzekering: Volgens de maker en de ontwikkelaars is het waarschijnlijk dat we binnenkort de lancering van een tandartsverzekering zullen zien. Deze verzekering die in DCN wordt gepromoot, heeft het speciale kenmerk dat ze gebaseerd is op slimme contracten, evenals op een gedecentraliseerde database via Blockchain.
 • gedolven: Ten slotte moet u weten dat Dentacoin een valuta is die niet kan worden gedolven, dat wil zeggen, We kunnen geen Dentacoin verdienen door deel te nemen aan het Blockchain-proces. Dit komt omdat de maximaal beschikbare Dentacoin al is gecreëerd, wat overeenkomt met 2 biljoen DCN.

▶ Technologie achter 

Het eerste dat u moet weten, is dat Dentacoin werd geboren onder de technologie van Blockchain of keten van blokken. Hierdoor kon hij het een cryptocurrency-aanpak geven door volgens de regels ervan te werken. Hiervoor werd de Ethereum Blockchain als basis gebruikt, wat een van de beste, veiligste, meest efficiënte en geoptimaliseerde cryptocurrencies is.

Naast het werken via Blockchain-technologie, is het ook: Er is een ERC-20 Token geïmplementeerd om de werking van het DCN te verbeteren. Alsof dat niet genoeg is, moet u ook weten dat er gebruik is gemaakt van het concept van slimme contracten.

Hoewel de technologie opvallend is, is het meest bijzondere aan Dentacoin de manier waarop het platform is ontwikkeld. Hier hebben we een mobiele applicatie genaamd Dentacare om kinderen te helpen voor hun tandheelkundige gezondheid te zorgen. We hebben een valuta die is ontworpen om het betalen voor tandheelkundige behandelingen gemakkelijker te maken.

We hebben ook een platform gevonden waarop patiënten hun mening en beoordelingen kunnen delen over tandheelkundige behandelingen van tandartsen die deel uitmaken van het netwerk. Daarnaast hebben we een platform dat: helpt bij het uitvoeren van marktonderzoek om artsen en zorgverleners te helpen waardevolle informatie te verkrijgen.

Dentacoin

mijnbouw

Ondanks dat het gebaseerd is op Blockchain, volgt Dentacoin een andere operatie dan andere soorten cryptocurrencies. En is dat dit? het staat het delven ervan niet toe, dus je kunt je mijn niet opzetten en verkrijgen. Dit is een van de grote verschillen met andere cryptocurrencies.

Dentacoin werd vooraf gedolven voordat het op de markt werd gebracht via een ICO, waardoor het aantal Dentacoin werd beperkt tot degenen die in dat proces werden gecreëerd. Beetje bij beetje, en na verloop van tijd, zullen de reeds gecreëerde munten onder efficiënte controle op de markt worden vrijgegeven.

Waar kan ik mijn cryptocurrencies opslaan?

Het eerste dat u moet weten, is dat Dentacoin heeft een Inhouse Wallet of elektronische portemonnee om uw cryptocurrencies in op te slaan. Dit maakt het veel gemakkelijker om uw munten te sparen of te gebruiken dankzij het feit dat, omdat het inhouse is, compatibiliteitsproblemen worden vermeden.

Aan de andere kant kunnen we vinden dat Dentacoin heeft Ethereum-technologie waardoor het met elke portemonnee kan worden gebruikt. Dat klopt, de Wallet maakt niet uit, zolang het maar multi-valuta is, kunt u het gebruiken om uw cryptocurrencies op te slaan. Dit alles maakt het gebruik veel eenvoudiger en comfortabeler.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Dentacoin: alles wat je moet weten🦷💰»

 1. Mateo antwoord

  Dit bedrijf laat je niet terugtrekken. Mijn man is opgelicht, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Mateo, bedankt voor je reactie op Dentacoin: Alles wat je moet weten🦷💰. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.