Digibyte: alles wat je moet weten🙌

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

De werking van een cryptocurrency zoals Digibyte is enigszins complex, omdat het zijn waarde niet vindt in activa of in valuta of valuta, maar in gegevens. Achter cryptocurrencies hebben we een set of keten van datablokken die bekend staat als Blockchain. Deze keten is verantwoordelijk voor de waarde van virtuele valuta, vandaar hun volatiliteit.

Binnen de valutawereld vinden we verschillende cryptocurrencies die werken met verschillende soorten technologieën of variaties van genoemde ketens. Hier zullen we u meer vertellen over een belangrijke virtuele valuta die bekend staat als Digibyte en die zich heeft gericht op het wijzigen van deze gegevensketen.

✨ Wat is Digibyte?

Deze cryptocurrency is een unieke virtuele valuta, omdat deze werkt via een UTXO Blockchain gedecentraliseerd die werkt via een basis van digitale activa of digitale activa. Deze activa staan ​​bekend als Digibyte, die niet alleen cryptocurrencies kunnen bezitten.

Dat klopt, Digibyte is niet alleen een cryptocurrency, maar ook een reeks digitale activa die allerlei eigenschappen en gegevens kunnen bevatten. Vanwege het systeem dat verantwoordelijk is voor het beschermen van deze gegevens, zoals in een cryptocurrency, kunnen deze activa en gegevens niet worden gehackt, wat de beveiliging en bescherming hoog maakt.

Het gebruik van deze cryptocurrencies of transactievehikels biedt een groot voordeel, omdat u hiermee transacties of bewegingen kunt uitvoeren met zeer lage of zelfs nul commissies. Allemaal ondersteund door een gemeenschap die verantwoordelijk is voor het ondersteunen van transacties en het geven van waarde aan de werking van de Blockchain.

Deze cryptocurrency wordt niet gecentraliseerd of beheerd door een particuliere partij, omdat een van de waarden ervan is om het gratis en universeel te maken, gecontroleerd door dezelfde gemeenschap. Tegenwoordig is dit een van de oudste cryptocurrencies en ook het best bekend omdat het in de top 50 van de meest populaire virtuele valuta's staat vanwege het handelsvolume.

✨Verschillen tussen Digibyte en Bitcoin

 • Verbeterde structuur: Digibyte heeft een structuur gebaseerd op de gebruikte Bitcoin Blockchain, een van de meest populaire cryptocurrencies op de markt. In tegenstelling tot de Bitcoin-blockchain heeft de DGB aanzienlijke verbeteringen, zoals het verminderen van de volatiliteit.
 • Digi-schild: Om de volatiliteit te verminderen, Digibyte bevat een anti-volatiliteitssysteem dat het mijnbouwproces ingewikkelder maakt. Op deze manier wordt overmatige mijnbouw verminderd, wat de waarde ervan kan beïnvloeden.
 • Mijnbouw tijd: Ondanks het beheersen van cryptocurrency-mining met een asymmetrisch algoritme, heeft DGB een veel snellere mining-tijd dan andere valuta's. We kunnen bijvoorbeeld zien dat we in DGB elke 15 seconden een blok hebben gedolven versus de 10 minuten van Bitcoin.
 • Verwerkingssnelheid: Een ander pluspunt is dat in vergelijking met Bitcoin de snelheid waarmee transacties worden verwerkt veel sneller is. Hier worden tot 560 transacties per seconde verwerkt versus de 7 Bitcoin-transacties die u per seconde doet.

digibyte

✨Technologie achter 

De technologie achter Digibyte is eenvoudig, zoals: deze virtuele valuta is gebaseerd op Blockchain-technologie. Hier vinden we een gedecentraliseerd systeem met meer dan 200 duizend servers in ongeveer 80 landen met veel knooppunten en apparatuur die op het netwerk is aangesloten.

Met dit gedecentraliseerde netwerk kunt u verschillende transacties uitvoeren, zowel via de Digibyte-cryptocurrency als via andere soorten activa of eigendommen. Ervoor, De architectuur van DGB wordt ondersteund door een meerlagig systeem dat de informatieverwerking veel efficiënter en sneller maakt en aanpast aan veranderingen.

De 3 lagen waaruit de Blockchain bestaat, hebben verschillende taken. Laag 1 richt zich op het draaien van alle Digibyte-applicaties. In de middelste laag hebben we de administratie en beveiliging van digitale activa, dit is ook waar mijnbouw en het openbare boekhoudboek bekend als Public Ledger elkaar ontmoeten. In de laatste laag hebben we het neurale deel, het besturingssysteem.

Vermeldenswaard is ook dat DigiShield-technologie misschien wel het belangrijkste voordeel van dit systeem is. Dit vanwege Met DigiShield kunt u ten volle profiteren van de voordelen van mijnbouw en tegelijkertijd de volatiliteit van cryptocurrencies efficiënt compenseren.

Andere technologische factoren die we in deze cryptocurrency hebben, is het gebruik van MultiSchield, een systeem dat de risico's van hacking door krachtige beveiligingssystemen vermindert. Ten slotte hebben we de UTXO-technologie die de Blockchain veel sneller en efficiënter maakt.

✨Mijnbouw 

Digibyte-mining kan wat complexer zijn, omdat dit proces afhankelijk is van 5 verschillende algoritmen: SHA256, Scrypt, Groestl, Skein en Qubit. Om deze cryptocurrencies te minen is het noodzakelijk om voldoende apparatuur te hebben voor de snelheid en verwerkingscapaciteit van deze Blockchain.

U moet weten dat het totale aantal cryptocurrencies beperkt is tot 21.000.000.000, dus zodra dat aantal is bereikt, wordt het mijnbouwproces gesloten. Vandaag staat het aantal Digibyte op 9.850.000.000 en naar schatting zal in 2035 deze limiet van virtuele valuta worden bereikt.

Als we kijken naar de snelheid van het genereren van blokken en het aantal gegenereerde transacties, dan zal mining waarschijnlijk erg aantrekkelijk blijken te zijn. We raden aan dat als je van plan bent om dit type cryptocurrency te minen

 

begin nu om te profiteren van alle voordelen die het efficiënte proces en de lage volatiliteit voor u hebben.

Hoe het te krijgen?

Digibyte

 

Er zijn twee opties om dit type cryptocurrency in uw virtuele Wallet te hebben. De eerste optie is om de virtuele valuta te minen volgens een van de 5 hiervoor beschikbare algoritmen. Dit proces kan een beetje ingewikkeld zijn, maar ook een van de meest efficiënte.

Bovendien u kunt enkele belangrijke wisselkantoren vinden die de mogelijkheid bieden om met deze valuta's te handelen. In deze uitwisselingen kunt u deze digitale valuta gemakkelijk omwisselen of gebruiken, in ieder geval veel gemakkelijker en sneller dan een mijnwerker nodig heeft om het te doen. Deze optie is zonder twijfel een van de meest gebruikte.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Digibyte: alles wat je moet weten🙌»

 1. Agus antwoord

  Ik heb goede dingen over ze gehoord, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Agus, bedankt voor je commentaar op Digibyte: Alles wat je moet weten🙌. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.