Dragonchain: alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Cryptocurrencies zoals Dragonchain veranderden de manier waarop we geld kennen, ermee omgaan en zelfs geld creëren. Dit heeft ertoe geleid dat een groot aantal bedrijven zich tot cryptocurrencies hebben gewend als een manier om te investeren voor de toekomst en vooruitgang.

Een perfect voorbeeld is te zien in The Walt Disney Company, een bedrijf dat, ondanks dat het een gigant is in entertainment, ook zijn ogen heeft gericht op een nieuw bedrijf, cryptocurrencies. Dat klopt, we zullen je alles vertellen wat je moet weten over de cryptocurrency gemaakt door Walt Disney.

▶ Wat is Dragonchain?

Dragonchain is een cryptocurrency die is geboren uit de hand van Disney, die opvalt door zijn gerichtheid op zowel het grote publiek als de particuliere sector. Geboren onder Blockchain-technologie, exploiteert deze digitale valuta een token die is gemaakt via het ERC20-systeem van Ethereum.

Het doel van Dragonchain, of DRGN, is niet alleen om een ​​virtuele valuta te zijn als investering voor de toekomst, maar het is om te werken als een manier om Blockchain op te nemen en te creëren op een snelle, flexibele en veilige manier naar de systemen van het bedrijf. Kortom, een voet in de toekomst zetten door te innoveren in de manier waarop je transacties verwerkt.

Een van de belangrijkste kenmerken van DRGN is het gebruik van schaalbare technologie die volledig vrij is van servers. Daarnaast vinden we dat: Verschillende eenvoudige programmeertalen zoals Java, Node of Python werden geïntegreerd, wat de ontwikkeling ervan vergemakkelijkt.

Om het als technologische oplossing voor bedrijven aan te bieden, heeft Dragonchain bovendien zakelijke gegevensbescherming. Ook de functie toegevoegd om elke 5 seconden vaste blokken te maken, evenals interoperabiliteitsfuncties. Dit om het een veel concurrerendere optie te maken in zakelijke omgevingen.

DRAGONchain

▶ Verschillen tussen Dragonchain en andere cryptocurrencies✨

 • integratie: Een van de punten in het voordeel van deze virtuele valuta en dat het verschil met anderen de manier is waarop het is geïntegreerd. Dit vanwege Het heeft een ontwerp dat helpt dat ze kunnen worden gekoppeld aan BaaS ("Blockchain-as-a-Service") binnen hun Blockchain.
 • Eenvoudige structuur: Door een deel van de Ethereum Blockchain te gebruiken in de constructie, evenals een nieuwe ontwikkeling gemaakt van een eenvoudige programmeertaal, wordt de structuur veel lichter en vereenvoudigd. Dit maakt integratie en verbetering gemakkelijker.
 • Ontwikkeling en incubatie: Vergeleken met cryptocurrencies zoals Ethereum dat zich richt op het lanceren van platforms via ICOS, onderscheidt Dragonchain zich door een ander concept. En is dat dit platform? heeft programma's gelanceerd om een ​​incubatieomgeving te creëren waarmee andere bedrijven hun eigen Blockchain kunnen creëren.
 • Serverloze structuur: In plaats van servers te hebben waar alle informatie en gegevens van de cryptocurrency zijn ondergebracht, vinden we in DRGN een structuur zonder servers of Serverless. Hier, in plaats van servers te gebruiken, de codes worden uitgevoerd binnen een runtime-omgeving die wordt beheerd door IBM en Amazon.
 • gedolven: Een ander verschil met valuta's zoals Bitcoin is dat Dragonchain niet kan worden gedolven. Dat klopt, deze munt heeft niet de mogelijkheid om te minado, aangezien alle toegestane valuta's zijn uitgegeven. Daarom is er voor miners geen mogelijkheid om deel te nemen aan blokvalidatie.
 • Terug: Ten slotte kunnen we vaststellen dat Disney ongetwijfeld een zeer goede goedkeuring biedt op deze munt. En het is dat het hebben van zo'n groot en belangrijk bedrijf ervoor zorgt dat investeerders en gebruikers meer vertrouwen hebben bij het kopen van deze cryptocurrency dan anderen.

▶ Technologie achter✨

De cryptocurrency Dragonchain werkt via een keten van blokken die is ontwikkeld onder zeer eenvoudige programmeertalen. Dit maakt het voor ontwikkelaars mogelijk om applicaties te koppelen en hun werking te verbeteren zonder al te veel gedoe. Bovendien onderscheidt deze cryptocurrency zich door de volgende kenmerken van zijn technologie:

 • platform: Het platform dat achter Dragonchain is ontwikkeld, heeft ervoor gezorgd dat deze cryptocurrency een ontwikkelaarsvriendelijke omgeving is geworden. Hier vinden we bijvoorbeeld ruimtes om slimme contracten op te slaan, daarnaast heb je toegang tot Amazon AWS-diensten. Dit maakt een betere integratie van data in één ontwikkelomgeving mogelijk.
 • Broedmachine: Zoals we je al vertelden, is een van de doelstellingen van Dragonchain om een ​​ontwikkel- en incubatieomgeving voor Blockchain-projecten te worden. Als dit platform eenmaal is ontwikkeld, vinden de meest ervaren ontwikkelaars hier toegang en kunnen bedrijven projecten ontwikkelen. Het zal eigenlijk een soort Startup-nest zijn.
 • Marktplaats: Door een omgeving te ontwikkelen voor de incubatie van al dan niet op Blockchain gebaseerde projecten, onderscheidt Dragonchain zich door het initiatief dat zijn makers op tafel hebben gelegd. En het is dat naast de incubatieomgeving Het is de bedoeling om een ​​Marketplace te creëren waar allerlei op bedrijven gerichte diensten worden aangeboden.
 • Munten: Een ander opvallend kenmerk is dat Dragonchain als zodanig zonder virtuele valuta kan werken, dit staat bekend als valuta-agnostisch. Hoewel het ook de mogelijkheid heeft om meerdere token te maken, waardoor de draak wordt benadrukt die werkt als een soort interne cryptocurrency.

Het is vermeldenswaard dat mining niet beschikbaar is in deze cryptocurrency. Dit komt omdat alle mogelijke cryptocurrencies al zijn gegenereerd. Hoewel er wordt gezegd dat de mogelijkheid om een ​​zijketen te creëren openstaat, zodat er een optie wordt ontwikkeld om deze digitale valuta's te minen.

▶ Hoe kan ik Dragonchain krijgen?

Een van de belangrijkste nadelen van deze Disney Virtual Token is het feit dat je er niet zo gemakkelijk toegang toe hebt. In de eerste plaats kun je het niet minen dus de enige optie, of kopen of ruilen met een particulier of een Exchange.

Wat betreft de verkoop, het is beperkt tot een paar wisselkantoren omdat het niet als een cryptocurrency als zodanig werkt, maar eerder een platform en omgeving. De beurzen waar je Dragonchain kunt vinden zijn Kucoin, Tidex of Gate.io, de beste optie om het te kopen is via Ethereum-munten vanwege de compatibiliteit.

DRAGONchain

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Dragonchain: alles wat je moet weten»

 1. Saints antwoord

  Ze willen dat ik met hen investeer, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me afzetten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Santi, bedankt voor je reactie op Dragonchain: alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.