Electroneum: alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Cryptocurrencies zoals Electroneum verschenen als een natuurlijke reactie op wat we allemaal al weten, de digitalisering van de wereld. En het is dat de komst van internet alles heeft veranderd, zelfs de manier waarop we leven, kopen of omgaan met ons geld. Cryptocurrencies zijn geld dat digitaal wordt gemaakt.

Binnen het digitaliseringsproces vinden we ook een deelproces waarin de digitalisering nog meer gefocust is, alleen dan gericht op mobieltjes. Dat is de reden waarom Electroneum verscheen, als een manier om een ​​cryptocurrency te creëren die 100% gericht is op de omgeving van mobiele apparaten.

Wat is Electroneum?

Electroneum, ook bekend als ETN, vanwege zijn acroniem, is een cryptocurrency die wordt geleverd met een uniek en innovatief voorstel, om de eerste cryptocurrency te zijn die 100% voor mobiele omgevingen is gemaakt. Dit betekent dat ze van mijnbouw tot verwerking via uw mobiel worden gedaan, wat het gebruik ervan gemakkelijker maakt.

Het doel is eenvoudig, om het hele proces achter de mijnbouw, opslag, aankoop en beheer van cryptocurrencies te vereenvoudigen. Door te ontwikkelen op een mobiele applicatie vind je alles wat je nodig hebt in dezelfde omgeving. Dat wil zeggen, je hebt de mijn, de portemonnee en zelfs toegang tot de blockchain op één plek.

Dit is ook bedoeld om Electroneum veel toegankelijker te maken voor mensen, omdat iedereen een mobiele app kan downloaden. Een ander pluspunt is dat het de bedoeling is dat deze applicatie compatibel is met zowel Android als IOS in de meest gebruikte versies.

Als zodanig ontstond ETN in het jaar 2017 en kreeg het zijn financiering via een ICO die 40 miljoen dollar bereikte. Hoewel ETN een cyberaanval kreeg door middel van een DDoS, kon het zich herstellen, omdat het voldoende was om de operaties op te schorten om de beveiligingsinbreuk te verhelpen.

electroneum

✨Verschil tussen Electroneum en andere valuta

 • Veel meer privacy: Er zijn cryptocurrencies zoals Bitcoin of Ethereum die de informatie van hun gebruikers niet volledig verbergen. In ETN wordt een systeem gebruikt waarmee gebruikers zowel openbare als privé-informatie privé kunnen houden, waardoor meer privacy wordt geboden.
 • operatie: De meeste cryptocurrencies, zo niet 100%, zijn ontworpen om te werken op zowel mobiele telefoons als computers, waarbij computers de belangrijkste manier zijn om ze te gebruiken. Electroneum is ontworpen om 100% op mobiele telefoons te werken, dus de mijnbouw en het hele beheerproces worden op deze apparaten uitgevoerd.
 • Incentives voor mijnbouw: Naast het feit dat het via mobiele telefoons kan worden gebruikt, moedigt Electroneum het delven van zijn cryptocurrency aan, alleen dat het dit doet via de CPU. Dus door geen ASIC-apparatuur nodig te hebben, worden de kosten van het delven van deze munt veel lager, zowel in apparatuur als in elektriciteit.
 • Maximaal aantal Bitcoins: Een ander significant verschil is te vinden in het aantal token of virtuele valuta dat ETN kan genereren. En het is dat, in tegenstelling tot Bitcoin, hier de limiet veel hoger is.Het exacte aantal? Het maximale aantal Bitcoin vermenigvuldigd met 1000.

✨Technologie achter 

De constructie van ETN gebeurde via de code die bekend staat als Monero, deze code heeft zijn eigen Blockchain, dus de Electroneum-cryptocurrency werd geboren. De gebruikte programmeertaal is exclusief ontworpen om op mobiele telefoons te werken, dus je zou kunnen zeggen dat het ontwerp anders is.

Dankzij de voor mobiel geoptimaliseerde architectuur, ETN ontstond als een cryptocurrency-platform in de vorm van een app. Het enige wat u hoeft te doen is uw applicatiewinkel binnen te gaan, de app te selecteren en deze te downloaden zoals elke andere. Binnen volg je gewoon het registratieproces dat nodig is om te beginnen met handelen.

Om de informatie van zijn gebruikers te beschermen, Electroneum gebruikt een technologie genaamd Stealth Adress. Dit is in feite een openbare sleutel voor eenmalig gebruik die voorkomt dat persoonlijke, transactie- en fondsgegevens worden vermeld en gerelateerd aan Wallets.

Ook zijn er verbeteringen aan de blockchain toegevoegd zodat je binnen je eigen app kunt minen, zij het iets langzamer. Bovendien, Er werd een dynamisch systeem gecreëerd dat zowel de snelheid van de transacties als de commissies aanpast op basis van het geregistreerde volume in de Blockchain.

✨Mijnbouw 

Het conventionele mijnbouwproces van Electroneum is gebaseerd op het gebruik van conventionele CPU's, waardoor het toegankelijker is. Als u een van degenen bent die thuis van mijnbouw houdt, moet u weten dat de kosten van apparatuur en energieverbruik in ETN veel lager zijn.

Hoewel van alles, wat het meest opvalt, is het creëren van een systeem voor mobiele mijnbouw. Hoewel dit op zich niet van mij is, is het eerder een soort simulatie, het levert wel beloningen of voordelen op. Het is op deze manier ontworpen om oververhitting van de apparatuur te voorkomen.

✨ Waar kan ik mijn ETN's opslaan?

Electroneum

Elke digitale munt heeft een portemonnee of elektronische portemonnee nodig om cryptocurrencies op te slaan en te kunnen beheren. Omdat het is ontwikkeld in een omgeving en architectuur die 100% op mobiele telefoons is gericht, heeft Electroneum zijn eigen portemonnee voor zijn ecosysteem, wat compatibiliteitsproblemen vermindert.

U kunt rechtstreeks vanuit de app naar binnen gaan, voorlopig alleen beschikbaar op Android, evenals de websiteversie. Evenzo zijn er enkele portefeuilles van derden op de markt die compatibel zijn met Electroneum. Zo kunt u gemakkelijker de Wallet van uw voorkeur vinden.

✨ Hoe kan ik Electroneum krijgen?

De eerste optie om je eigen Electroneum te hebben, is mijnbouw. Voorlopig is het alleen beschikbaar voor CPU, aangezien de mobiele versie in bèta is. U kunt beide opties proberen om degene te vinden die het beste past bij uw behoeften en uw kennis van mijnbouw.

Bovendien je kunt virtuele valuta kopen bij ETN, hoewel deze optie een beetje beperkt is. Dit komt omdat, omdat het niet een van de meest populaire cryptocurrencies is, slechts enkele beurzen het beschikbaar hebben. Om ze te kopen, raden we aan om eerst te zoeken naar wisselkantoren die deze virtuele valuta beschikbaar hebben.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Electroneum: alles wat je moet weten»

 1. John antwoord

  Dit bedrijf is oplichterij. Ik zeg je uit eigen ervaring, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Juan, bedankt voor je reactie op Electroneum: Alles wat je moet weten🙌💰. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.