EOS: Alles wat je moet weten📲

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Hoewel het woord EOS misschien doet denken aan de beroemde bolvormige lippenbalsems, hebben we het hier over iets heel anders. En is dat EOS een van de vele cryptocurrencies is die je vandaag op de markt kunt vinden.

Daarom hebben we besloten om deze recensie voor je te maken met alles wat je moet weten over EOS. We zullen je vertellen hoe deze cryptocurrency werkt, welke verschillen ze hebben met anderen, evenals enkele punten die belangrijk zijn bij het kopen van deze valuta.

➡Wat is EOS?

Zoals we je al verwachtten, EOS is een cryptocurrency, dat wil zeggen een virtuele valuta die werkt via een ander mechanisme dan conventioneel geld. EOS is gebouwd op de Ethereum-blockchain en heeft een blockchain-architectuur die interessante functies en nieuwe verbeteringen eraan toevoegt.

Het doel van EOS is heel eenvoudig: een platform creëren dat de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties aanmoedigt en mogelijk maakt met een interface die niet alleen eenvoudiger, maar ook commercieel is. Dit door de integratie van accounts, databases, asynchrone communicatiepaden, evenals andere betere.

Een van de meest voorkomende problemen bij cryptocurrencies is hun schaalbaarheid, dat wil zeggen dat u in de loop van de tijd meer bewerkingen verwerkt. Dit gebeurt niet in EOS, omdat dit platform erin is geslaagd verbeteringen aan zijn Blockchain te integreren die het een nooit eerder geziene verwerkingscapaciteit en schaalbaarheid hebben gegeven.

Dit betekent dat EOS binnen enkele seconden miljoenen transacties kan verwerken, waardoor het veel beter presteert dan andere valuta's. De EOS ICO heeft een grote impact op de markt gehad, omdat veel investeerders het als de beste oplossing voor marktdecentralisatie zijn gaan zien.

EOS

➡Waarde in de tijd✨

Volatiliteit is een van de meest voorkomende problemen bij valuta's. En het is dat de stijgingen en dalingen van prijzen uiteindelijk de prestaties en waarde ervan kunnen beïnvloeden. EOS is erin geslaagd om ondanks marktschommelingen een stabiele waarde te behouden.

Sinds de lancering is EOS goed gegroeid, bereikte eind november zijn maximale waarde en vestigde zich vervolgens in het bereik van $ 10. Experts schatten dat, na de laatste piek, waardoor het $ 16 kon bereiken, de waarde van EOS nog meer zou kunnen stijgen.

➡Verschillen tussen EOS en Bitcoin✨

Ongetwijfeld is het vergelijken van deze valuta met andere valuta iets dat we ja of ja moeten doen, omdat de vergelijking een goed hulpmiddel is om de beste opties te vinden. Dat is de reden waarom we verschillende kunnen vinden in vergelijking met Bitcoin, zoals:

 • innovatie: Hoewel Bitcoin kan worden beschouwd als de pionier in de Blockchain en cryptocurrencies, lijkt de innovatie tot stilstand te zijn gekomen. Echter, EOS heeft programma's gelanceerd zoals de ontwikkeling van een bekend Single-Thread Application Testnet (STAT) platform voor het testen van DApps en Software.
 • Hoofdlettergebruik: Hoewel tokens als zodanig geen eigen waarde hebben en niet direct concurreren met cryptocurrencies, maakt het feit dat ze gebaseerd zijn op Ethereum ERC-20 EOS-munten gemakkelijk te kapitaliseren. We vinden dus dat indirect de tokens van dit platform kapitaliseerbare waarde in de markt hebben.
 • Transactieverwerking: Een ander verschil is dat Met EOS kunnen miljoenen transacties snel en veilig worden verwerkt, zonder in te storten of de commissies op gegevensverwerking te verhogen. Zijn kracht is zodanig dat we dit zelfs in een enkele terminal en zonder snelheidsverlies kunnen bereiken.
 • Commissiebepaling: Applicaties gebouwd binnen het netwerk van EOS heeft geen commissiecontrole die ontwikkelaars veel meer vrijheid geeft. Zij zullen beslissen of hun app gratis zal zijn, of juist met commissies zal werken.
 • Mijnbouwlimiet: Met betrekking tot de mijnlimiet kunnen we vaststellen dat het maximale aantal EOS-tokens is vastgesteld op één miljard virtuele valuta. Zodra de grens van 900 miljoen is bereikt, het mijnbouwproces wordt bevroren om de waarde van deze virtuele valuta beter te beheersen.

➡Technologie✨

Werken, EOS gebruikt Blockchain-technologie geïmplementeerd door Ethereum, evenals het ERC-20-token dat de basis is van deze valuta. Op dezelfde manier wordt het slimme contractsysteem van Ethereum gebruikt, wat helpt om de snelheid van transacties te verbeteren.

Binnen smart contracts is er wel een verschil, hier wordt een DPoS algoritme gebruikt in plaats van het Ethereum PoS algoritme. Dit algoritme zorgt ervoor dat de blokken worden gevalideerd door een gebruiker die wordt gekozen via de consensus van het hele deelnemende netwerk binnen de Blockchain.. Daarnaast zijn er Rollback-acties ingebouwd om dit proces sneller te laten verlopen.

EOS

 ➡Gemined van EOS✨

Het mijnbouwproces was eenvoudig en vereiste geen complexe apparatuur, hoewel dit in 2018 werd stopgezet. Dit was te wijten aan het feit dat de limiet van virtuele valuta die was toegestaan ​​voor het mijnbouwproces was bereikt.

Om een ​​EOS-munt te minen, moet het door het netwerk worden gekozen, aangezien dit de enige is die het mijnbouwproces kan autoriseren. Het klinkt misschien een beetje ingewikkeld om consensus over het netwerk te krijgen, maar dit mechanisme is een van de redenen waarom EOS stabiel is gebleven.

➡Waar kun je EOS krijgen?

De meest populaire optie, vanwege het feit dat er geen mogelijkheid is om EOS openlijk te minen, om deze cryptocurrency te verkrijgen, is via een Exchange. Omdat het een zeer populaire cryptocurrency is, is het veel gemakkelijker om het bij de belangrijkste wisselkantoren te krijgen, dus je hebt veel opties om uit te kiezen.

Houd er rekening mee dat u deze valuta's vanwege hun aard en beperkingen zelden kunt omwisselen voor fiatgeld. Hoewel je de mogelijkheid hebt om deze cryptocurrencies in te wisselen voor andere virtuele valuta, raden we je natuurlijk aan voor welke je deze kunt inwisselen.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «EOS: Alles wat je moet weten📲»

 1. Jose Luis Zapata antwoord

  Ze willen dat ik met hen investeer, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me afzetten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo José Luis Zapata, bedankt voor je reactie op EOS: Alles wat je moet weten📲. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.