Ethereum: alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in november 2023 door Pedro Martínez González

Beetje bij beetje wordt de wereld van cryptocurrencies competitiever met de lancering van steeds meer opties op de markt. Ethereum is een voorbeeld van hoe je een ongemakkelijke concurrent kunt worden door de industriegigant Bitcoin in ernstige problemen te brengen.

En het is dat met een gevecht dat ons veel doet denken aan het gevecht tussen Coca Cola en Pepsi, Ethereum de markt op de uitkijk heeft gezet met zijn waardeaanbieding en zijn aanzienlijke verbeteringen aan cryptocurrency-technologie. Daarom zullen we het hier hebben over deze virtuele valuta.

Wat is Ethereum?

Zoals we al hadden verwacht, is Ethereum een ​​virtuele valuta die is ontworpen onder nieuwe concepten. We kunnen stellen dat is een cryptocurrency die is ontworpen onder een gedecentraliseerd open source platform gebouwd in een geïntegreerde omgeving met behulp van de Turing-programmeertaal.

Het belangrijkste kenmerk van Ethereum is dat deze cryptocurrency verder gaat dan een cryptocurrency zijn. Dit komt door het feit dat het een ecosysteem heeft ontwikkeld waarin het de ontwikkeling van platforms en de opslag van gegevens mogelijk maakt zonder te worden gehost op een server, waardoor de impact van technische storingen wordt verminderd.

De keten waaronder Ethereum opereert, heeft aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van andere cryptocurrencies zoals Bitcoin. Dit komt omdat de integratie van de Blockchain het mogelijk heeft gemaakt om problemen op te lossen, zoals de snelheid van het maken van de blokken, de schaalbaarheid of het toegestane aantal transacties.

Verder is bekend dat Ethereum is een van de meest gebruikte bases voor de constructie van nieuwe cryptocurrencies. Het is voldoende om te zien hoeveel platforms zowel de Ethereum Blockchain als de ERC-20-token gebruiken voor de constructie van hun omgevingen. Dit toont de kwaliteit van het ontwerp van deze cryptocurrency.

ethereum

➡4 punten die je moet weten✨

 • Dapps of gedistribueerde applicaties: Ethereum werkt niet alleen als cryptocurrency, het heeft ook een omgeving gecreëerd voor het ontwikkelen van applicaties op basis van Blockchain. De beste manier om het te omschrijven is om Ethereum te zien als een app store, bijvoorbeeld de App Store, en de applicaties die hier ontwikkeld zijn als mainstream apps.
 • Slimme contracten: Slimme contracten maken het mogelijk om verschillende soorten contracten aan te maken waarbij de Blockchain opnieuw als back-up wordt gebruikt. Je zou kunnen zeggen dat deze contracten de sleutel zijn tot toegang tot de Blockchain, omdat ze dienen als mechanismen voor alle soorten betalingen en diensten.
 • De wereldcomputer: Om de Dapps geïntegreerd in de Blockchain te laten werken, wordt een systeem genaamd EVM of Ethereum Virtual Machine of The World Computer gebruikt. Met dit protocol kan Dapps correct werken op de blockchain door duizenden ongelijksoortige Dapps te maken in plaats van specifieke blokken te maken.
 • ether: Je zou kunnen zeggen dat Ether de brandstof is achter deze cryptocurrency. Dit is de officiële naam die deze Token of Coin ontvangt en die wordt gebruikt als betaling voor transacties en beloningen. Bij het minen van Ethereum ontvangt u bijvoorbeeld een Ether voor uw diensten.

➡Voordelen van Ethereum✨

 • Toegankelijkheid bij de ontwikkeling van Dapps: Een van de pluspunten van deze cryptocurrency is het feit dat het platform de ontwikkeling van Dapps gemakkelijk toestaat. En je hoeft geen ervaren programmeur te zijn om te kunnen profiteren van de tools voor de ontwikkeling van Apps die Ethereum biedt.
 • Slimme contracten: U kunt niet alleen slimme contracten maken voor verschillende categorieën of concepten. Deze worden automatisch uitgevoerd, zonder dat een derde partij in het spel hoeft te komen, wat hun werking niet alleen veel veiliger, maar ook veel anoniemer maakt.
 • Onbeperkte opties: In tegenstelling tot andere platforms die de parameters voor het maken van apps beperken, gebeurt het tegenovergestelde in Ethereum. AHier heeft de gebruiker de vrijheid om Dapps te ontwikkelen zoals zijn verbeelding het toelaat. Dit is een groot voordeel als je bijdraagt ​​aan het creëren of ontwikkelen van veel innovatievere omgevingen.
 • Transactiesnelheid: Een ander veelvoorkomend probleem bij veel virtuele valuta is de snelheid van transacties. In het geval van Ethereum, Er is een protocol geïmplementeerd dat bekend staat als Ghost en waarmee de verwerkingssnelheid kan worden verhoogd, waardoor transacties in slechts ongeveer 14 seconden worden uitgevoerd.
 • Beloningen voor mijnbouw: Ten slotte moet u weten dat de beloningen voor mijnbouw die Ethereum biedt, tot de meest aantrekkelijke behoren. Dit komt omdat de Ethereum POW, bekend als Ethash, vaak 5 Ethers beloont voor elk blok dat het heeft weten te ontcijferen en verifiëren. Dit maakt het ontginnen van Ethereum erg aantrekkelijk voor miners.

➡Verschillen tussen Ethereum en Bitcoin✨

Ethereum

 • Cantidad de Monedas: De meeste cryptocurrencies op de markt hebben een maximale limiet voor het genereren of delven van munten. In het geval van Ethereum, Deze limiet bestaat niet, dus je kunt zoveel munten creëren als de markt vraagt.
 • Mijnbouw: Meer dan mijnbouw, het Ethereum-proces is anders, omdat je hier beloningen ontvangt voor de ontwikkeling van Dapps. Dat klopt, mijnwerkers ontvangen hun Ethers voor het ontwikkelen en uitvoeren van Dapps, wat erop wijst dat, in tegenstelling tot Bitcoin, de beloningen niet dalen, maar hetzelfde blijven.
 • Transactiesnelheid: Een van de grootste problemen waarmee Bitcoin wordt geconfronteerd, is het feit dat de verificatiesnelheid van elk blok erg traag is, tot 10 minuten. In plaats daarvan, In Ethereum kunnen we zien dat de validatie van de transactie in slechts 12 seconden wordt gedaan, omdat het het Ghost-protocol gebruikt om het te versnellen.
 • Gebruikskosten: Om de bedrijfskosten te evalueren, gebruikt Bitcoin een methode waarin het toch evalueert, omdat het blok wordt beperkt door zijn grootte. Ethereum evalueert de kosten van de commissie afhankelijk van de bronnen die van het netwerk worden verbruikt.
 • Taal: In tegenstelling tot de rest van cryptocurrencies, Ethereum maakt de ontwikkeling van Dapps op slimme contracten en Blockchain-technologie mogelijk. Dit is mogelijk dankzij de integratie van de Turing-taal in de ontwikkeling en programmering van de Ethereum-omgeving of -platform. Dit maakt het creatie- en koppelingsproces van Dapps efficiënter.
DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Ethereum: alles wat je moet weten»

 1. Agus antwoord

  Dit bedrijf zet je op het verkeerde been. Mijn man is opgelicht, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Agus, bedankt voor je reactie op Ethereum: alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.