Uitwisselingen van Latijns-Amerika: de beste

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Wisselkantoren zijn een fundamenteel onderdeel van het proces van kopen, verkopen en gebruiken van cryptocurrencies. Dit komt omdat, net als een traditioneel wisselkantoor, de Exchange zich richt op het omwisselen van een cryptocurrency voor een andere valuta, of deze nu digitaal of conventioneel is, zoals fiatgeld.

Latijns-Amerika is niet achtergebleven in de wereld van cryptocurrencies, daarom vinden we steeds meer uitwisselingen die erop gericht zijn de wereld van munten naar deze regio te brengen. Daarom zullen we u hier vertellen welke de meest populaire Exchange in Latijns-Amerika zijn.

✨Wissel een: Bitso

Bitso, gevestigd in Mexico, staat bekend als het eerste Latijns-Amerikaanse uitwisselingsplatform dat in Europa is gecertificeerd dankzij de Gibraltar-verordening (GFSC). Hierdoor kunnen gebruikers met een gerust hart werken, wetende dat de uitwisseling transparant en veilig is.

In Bitso kunnen we een groot aantal functies vinden die de meest populaire, de uitwisseling, aankoop en verkoop van valuta's benadrukken. U vindt er ook de mogelijkheid om de markt te raadplegen via Bitso Alpha. Wat betreft de paren, hier worden BTC, ETH, XRP, BCH, LTC, BAT, GNT, TUSD, MANA, DAI verhandeld, evenals Mexicaanse, Argentijnse peso's en dollars.

✨Verruil twee: Grind

Ripio, gelegen in Argentinië, wordt beschouwd als een van de belangrijkste Latijns-Amerikaanse beurzen en is zelfs door het World Economic Forum gekozen als een van de technologische pioniers op dit gebied. Wat cryptocurrencies betreft, hiermee kunt u BTC, ETH, ZEC, USDC, BCH, DAI, RCN, LTC kopen en verkopen, evenals Argentijnse peso, Mexicaanse peso, Braziliaanse real en dollar gebruiken.

Wat betreft de betalings- / opnamemethoden, in Argentinië staat het het gebruik van bankoverschrijvingen, Mercado Pago of contant geld toe, in andere landen ondersteunt het alleen Mercado Pago en het gebruik van contant geld. De commissies variëren afhankelijk van de transactie en de gebruikte cryptocurrencies of valuta.

✨Drie: Boeddha

Dit Huis van Uitwisseling in Chili heeft een unieke aanpak om ervoor te zorgen dat de volwassenen van Zuid-Amerika toegang hebben tot de digitale economie. Tools worden hier aangeboden voor zowel hobbyisten als professionele investeerders.

Ondersteund door de regering van Chili via CORFO en MINTIC (Colombia), Met deze Exchange kunt u werken met de volgende cryptocurrencies: BTC, BCH, ETH, LTC. In fiduciair geld accepteert het alleen obligaties in Fiat, het is compatibel met verschillende valuta's (Chileense, Argentijnse, Colombiaanse peso's en soles), bovendien zijn de basiscommissies laag, gemiddeld 1.2%.

uitwisseling

✨Vier: cryptomarkt

Crypto Market is gericht op de wereld van beveiliging en biedt u de mogelijkheid toegang te krijgen tot meer concurrerende financiële diensten. Deze Exchange is geregistreerd in landen als Argentinië, Chili, Brazilië en Estland, wat de toegang tot de Europese markt en de veiligheid van gebruikers garandeert.

Wat cryptocurrencies betreft, kunt u met dit Exchange House werken met de volgende cryptocurrencies: BTC, ETH, XLM, EOS, in termen van fiatgeld, het heeft Chileense, Argentijnse, Braziliaanse real en euro's. Bovendien, pHet maakt het mogelijk om stortingen en opnames te doen via bankoverschrijving (afhankelijk van het land), Mercado Pago en creditcards en betaalpassen.

✨Verwissel vijf: BitInka

Peru loopt niet ver achter, want Dit Exchange House heeft twee diensten, zowel de Broker als de Exchange. Een van de voordelen van BitInka ten opzichte van andere lokale concurrenten is het feit dat het 64 paar heeft om te verhandelen.

Ook hier we vinden voordelen zoals veilige transacties, vaste commissies en ook lage gebruikskosten. Volgens dezelfde site vinden we hier de laagste commissies op de continentale markt, ongeveer 0.5% per transactie. Enkele van de cryptocurrencies die in deze Exchange worden gebruikt, zijn: BTC, ETH, DASH, XRP, LTC, USD, PEN, ARS, BRL, COP, CLP, EUR, BOB.

✨Zes: Volabit

Mexico maakt weer zijn opwachting, dit keer met de Exchange Volabit die wordt geleverd met een uniek voorstel, een eenvoudig platform, gemakkelijk te begrijpen en vriendelijk voor beginnende gebruikers. Dit maakt het een geweldig alternatief, vooral voor nieuwe gebruikers.

Een van de diensten die het biedt, is de mogelijkheid om tegen vaste prijzen te kopen, evenals het gebruik van de Vexbi-service waarmee u via een orderboek kunt kopen of verkopen. Wat betreft cryptocurrencies vinden we het volgende: USDC, BTC, LTC, BCH, XRP. Het enige geaccepteerde fiatgeld is de Mexicaanse peso.

✨Zeven: Bitex

Dit Exchange-platform, gevestigd in Argentinië, onderscheidt zich door een groot aantal functies voor gebruikers. Hier vinden we onder andere concierge, Exchange, Boutique, Payments, API. Een van de redenen waarom Bitex zo opvalt, is dat ze samen met Alto Viaje een prepaidkaart voor het openbaar vervoer hebben ontwikkeld die Bitcoin accepteert.

Hier vinden we een beperkt aanbod in cryptocurrencies, BTC en BCH, evenals de mogelijkheid om fiatgeld zoals dollars, Argentijnse en Chileense peso's te gebruiken. Wat de commissies betreft, deze gaan volgens elke transactie.

✨Acht: Panda

Dit is de eerste Casa de Cambio die we in Colombia hebben gevonden. Panda Exchange is een huis ontwikkeld door de Panda Blockchain dat de operatie tussen beide platforms eenvoudiger maakt. Het belangrijkste doel is om de uitwisseling, aankoop en verkoop van cryptocurrencies gemakkelijker en veiliger te maken.

Wat betreft cryptocurrencies, hier kunnen we alleen werken met BTC, BCH, ETH, DAI, TUSD, terwijl het alleen dollars, euro's en Colombiaanse peso's accepteert als fiatgeld. Commissies variëren afhankelijk van de transactieservice. De vormen van storting / opname zijn via interbancaire overschrijvingen en Cobru (betaalplatform).

✨Exchange negen: Bitcoin Market

Ten slotte hebben we een Exchange House gevestigd in Brazilië dat werkt via het gebruik van 3 soorten accounts: normaal, VIP en Gold. Om zich te onderscheiden van de markt, heeft deze Exchange drie waarden, vrijheid, veiligheid en overdracht als belangrijkste waarden.

De geaccepteerde virtuele valuta zijn: BTC, BCH, CHZ, ETH, LTC, USDC, WBX, XRP terwijl het in fiatgeld alleen toestaat om met Braziliaanse reals te werken. De kosten van de commissies zijn afhankelijk van de uitgevoerde transactie, terwijl we in vormen van geldopname het gebruik van bankoverschrijvingen en een eigen betalingsplatform hebben.

Latijns-Amerika uitwisselen

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Uitwisselingen van Latijns-Amerika: de beste»

 1. George G. antwoord

  Dit bedrijf is een hoax. Mijn man is opgelicht, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Jorge G., bedankt voor je reactie op Exchanges in Latin America: The best. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.