Exchange om cryptocurrencies te kopen 📲💰

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Exchange is een van de meest populaire investeringsmodaliteiten in virtuele valuta of cryptocurrencies. En het is dat deze nieuwe vorm van geld snel volgers heeft gekregen vanwege de waarde die het aanrekent en de winstgevendheid die ze beloven te bieden.

Om rechtstreeks toegang te krijgen tot deze markt en uw eigen munten, digitale valuta's te kunnen krijgen, is het noodzakelijk om via een uitwisseling te werken. Daarom vertellen we je hier alles wat je moet weten om de beste optie te vinden. We zullen u ook onze aanbevelingen geven over wie de beste is.

✨ Wat is een uitwisseling?

Een uitwisseling is de naam van een wisselkantoor, alleen in het Engels. In de context van cryptocurrencies zijn dit digitale of online platforms die als een soort bank dienen. Hier kunt u uw cryptocurrencies kopen, verkopen of omwisselen voor andere cryptocurrencies of voor conventionele valuta zoals euro's of dollars.

En u moet weten dat niet alle landen en financiële entiteiten cryptocurrencies als echt geld accepteren, maar dat ze het als virtueel behandelen. Daarom is het in deze huizen toegestaan ​​om deze in te wisselen voor traditioneel geld.

uitwisseling

✨ Wisseltypes

 • Makelaar: De beste manier om dit Broker-ruilhuis uit te leggen, is door te verwijzen naar de wisselkantoren op de luchthaven. Hier koopt de makelaar cryptocurrencies tegen lage prijzen en verkoopt ze vervolgens tegen marktprijs door, waarbij een commissie wordt toegevoegd. Dit is een van de gemakkelijkste opties om te gebruiken, maar ook een van de duurste
 • Traditioneel: Aan de andere kant hebben we het traditionele wisselkantoor dat de meest populaire optie is onder beleggers. Deze huizen bieden platforms waar beleggers vrij valuta kunnen wisselen tegen marktprijzen. Kosten worden gemaakt via Spread en enkele kleine commissies.
 • P2P-uitwisselingen: Peer-to-peer-platforms verschenen als manieren om producten tussen persoonlijke gebruikers te verkopen en groeiden snel in populariteit, duidelijke voorbeelden zijn Amazon en MercadoLibre. In de wereld van cryptocurrencies laten deze platforms valutawissels toe tegen verschillende prijzen en met een kleine beheervergoeding.

✨ Commissies

Bovendien moet u de 3 belangrijkste soorten commissies kennen

 • Volgens de betaalmethode: Dit type commissie wordt in rekening gebracht door de uitgever van de betaling, niet door de Exchange. Normaal gesproken, deze commissies worden in rekening gebracht wanneer u een valuta koopt of verkoopt naast wanneer te converteren van cryptocurrency naar conventionele valuta.
 • Transactie: Daarentegen worden de transactiekosten in rekening gebracht wanneer u een transactie uitvoert, bijvoorbeeld bij het kopen of verkopen van munten. Deze kunnen variëren, hier vinden we Spread-commissies, vaste commissies en ook variabel volgens het tijdstip van de transactie.
 • Bij het opnemen van saldo: Een andere veel voorkomende commissie is degene die direct in rekening wordt gebracht bij het opnemen van het saldo. Hier zijn er twee verschillende commissies, de eerste is degene die in rekening wordt gebracht op het betaalmiddel en de tweede is degene die in rekening wordt gebracht voor omrekening naar traditionele valuta.

✨ Betaalmethoden geaccepteerd door Exchange

Het is belangrijk dat u rekening houdt met de betaalwijze, aangezien afhankelijk van dit is de tijd van de commissie. De belangrijkste methoden zijn:

 • Creditcards en debetkaarten: De commissie is ongeveer 3% voor alle kaarten, ongeacht de uitgever.
 • PayPal: Van de meest gebruikte is de commissie 3 tot 4%.
 • Bankoverschrijving: Dit is een van de meest populaire methoden en de commissiekosten zijn erg laag, namelijk 1%.
 • Cryptocurrency storting: Als u al cryptocurrencies heeft, kunt u deze als betaalmethode gebruiken. Sommige beurzen rekenen 0% commissie.

uitwisseling

✨5 punten om de beste te kiezen 

Als u niet weet hoe u de beste Exchange moet kiezen, moet u weten dat er punten zijn om rekening mee te houden. Hier zullen we u vertellen wat de 5 punten zijn die experts aanbevelen om rekening mee te houden bij het kiezen van een ruilhuis. Zo vind je de beste optie.

 • Beschikbare cryptocurrencies: Rekening houden met het type cryptocurrencies dat ze aanbieden om te werken, is erg belangrijk. Het ideaal is om een ​​uitwisseling te vinden die meerdere valuta's biedt.
 • Commissies en betaalmethoden: Het hebben van veel betalingsopties is een geweldige optie, omdat dit ons de vrijheid geeft om te kiezen waar we willen opnemen of hoe we willen storten. Commissies zijn ook belangrijk omdat ze de kosten van het werken in een Exchange bepalen.
 • Portemonnee: Het hebben van een wisselkantoor met uw eigen Wallet kan een geweldig idee zijn om papierwerk en processen te verminderen. Zo kunt u eenvoudig uw cryptocurrencies van uw Exchange naar uw Wallet overzetten zonder u op een ander platform te registreren.
 • beveiliging: Een goed wisselkantoor biedt de zekerheid dat het de steun en liquiditeit heeft om alle bestellingen van de gebruikers uit te voeren. Bovendien, beschikt over de nieuwste beveiligings- en beschermingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat uw informatie goed wordt beschermd.
 • Limieten voor opnames en stortingen: U mag ook niet missen om te controleren wat de limieten zijn voor opnames en stortingen van de platforms. Dit komt omdat ze, net als een geldautomaat, limieten kunnen stellen aan dagelijkse transacties voor gebruikers voor hun veiligheid.

✨De beste op de markt

 • Binance: Handel in Bitcoin, Bitcoin Exchange, Ethereum, Ethereum Classic, Iota, Ripple, Litecoin en Dash. Daarnaast accepteert het creditcards, debetkaarten, overschrijvingen, cryptocurrencies, PayPal, Skrillex en heeft het een eigen Wallet.
 • Coinbase: Accepteert dezelfde valuta als de vorige optie (Bitcoin, Bitcoin Exchange, Ethereum, Ethereum Classic, Iota, Ripple, Litecoin en Dash). Bij betalingsmethoden werkt het met creditcards, debetkaarten, overschrijvingen, cryptocurrencies en PayPal.
 • bitpand: Deze Exchange accepteert alle cryptocurrencies en werkt met betaalmethoden hierboven vermeld, alleen in plaats van PayPal te accepteren, gebruikt het Skrillex. Het heeft ook een eigen portemonnee.
 • Bitfinex: Net als de vorige opties werkt het met alle valuta's die al zijn genoemd. In betalingsmethoden accepteert het alleen creditcards, debetkaarten, overschrijvingen en cryptocurrencies.
 • Vloeistof: Deze optie lijkt erg op de vorige in betalingsmethoden, aangezien accepteert geen Skrillex of PayPal. Het beheert alle valuta's en heeft ook een eigen portemonnee.
DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Exchange om cryptocurrencies te kopen 📲💰»

 1. Santiago antwoord

  Dit bedrijf is oplichterij. Mijn man is opgelicht, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Santiago, bedankt voor je reactie op Exchange om cryptocurrencies te kopen 📲💰. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.