ICOON: Alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Voor veel mensen is de hoge volatiliteit van valuta een van de redenen waarom beleggen in valuta onaantrekkelijk is. Gelukkig bevatten steeds meer cryptocurrencies zoals ICON verschillende manieren om de volatiliteit te verminderen en hun waarde te verhogen.

Een voorbeeld is te vinden in ICON, een virtuele valuta die wordt gesteund door grote bedrijven en zelfs een overheid. Dit maakt het vertrouwen en de zekerheid voor gebruikers veel groter, wat zich vertaalt in meer stabiliteit, althans juridisch, en de mogelijkheid om snel waarde te verwerven.

✨Wat is ICON?

We kunnen ICON definiëren als een platform met zijn eigen cryptocurrency, ICX. Beide worden ondersteund door Blockchain-technologie van hun eigen creatie, evenals de steun van de regering van Zuid-Korea, evenals haar bondgenoot, Samsung.

Zelf gedefinieerd als een gedecentraliseerd netwerk bestaande uit Blockchain-gemeenschappen, is dit netwerk verantwoordelijk voor het creëren van zijn eigen keten van blokken met nieuwe takken. Dit maakt de technologie van Blockchein en ICON-cryptocurrency zelf aanpasbaar aan zowel de behoeften van bedrijven die dit platform gebruiken als de markt.

Een ander voordeel is dat ICON het mogelijk maakt om DApps te creëren, gedecentraliseerde applicaties die gebaseerd zijn op Blockchain, evenals ICO's. Het genereren van ICO's is bedoeld als oplossing voor bedrijven die zich voornamelijk op de dienstensector richten.

Je zou kunnen zeggen dat een van de doelstellingen van ICON is om gemeenschappen te bouwen op basis van de Blockchain waarbij elk knooppunt van de keten een individu is. Op deze manier zou de genoemde gemeenschap kunnen worden gebruikt om verschillende taken uit te voeren, zoals verkiezingen onder voorbehoud van de beslissingen van elke gemeenschap, dat wil zeggen een stemming.

ICON

 

✨Verschillen tussen ICON en andere virtuele valuta✨

 • Sluit je aan bij blockchains: Een van de functies die veel cryptocurrencies niet kunnen uitvoeren, is het koppelen van Blockchain-ketens. In ICON wordt een ander systeem gebruikt, een onderscheidend protocol dat het mogelijk maakt om oneindig met Blockchains te verbinden, waardoor enorme ketens met een groter datavolume kunnen worden gecreëerd.
 • Transactiesnelheid: Vergeleken met cryptocurrencies zoals Ethereum of Bitcoin zelf, is de snelheid van transacties in ICON veel hoger. Dit dankzij het gebruik van het LFT-consensusalgoritme (Loopchain Fault Tolerance) dat meer volume en snelheid mogelijk maakt bij het uitvoeren van transacties.
 • Meerkanaals: Evenzo, in plaats van een enkel kanaal te gebruiken zoals de meeste cryptocurrencies doen, wordt hier een meerkanaalsstructuur gebruikt. Dit maakt gelijktijdige transacties via verschillende kanalen mogelijk, waardoor elk kanaal onafhankelijk kan worden geconfigureerd. Zo kan de snelheid van transacties worden verhoogd.
 • Kunstmatige intelligentie: De cryptocurrencies die we al kennen, vereisen menselijke tussenkomst om transacties te valideren, bijvoorbeeld miners. In plaats daarvan, ICON werkt zonder de noodzaak om mensen in het proces te gebruiken, omdat het gebruik maakt van kunstmatige intelligentie-technologie. Dit maakt de operatie 100% technologisch.
 • Alledaags gebruik: Ten slotte kunnen we zien dat ICON een cryptocurrency is die voornamelijk is gericht op huishoudelijk en zakelijk gebruik, dus kan worden gezegd dat het een valuta is die is gericht op de realiteit. Dit door het gebruik van kunstmatige intelligentie-technologie bekend als DAVinCI, die is ontworpen om de werking van ICON te optimaliseren.
 • Blockchain: Het is ook vermeldenswaard dat ICON niet werkt met dezelfde Blockchain die andere cryptocurrencies gebruiken zoals het gebeurt met Ethereum en zijn basis. Hier is een 100% Blockchain exclusief ontwikkeld voor deze cryptocurrency die een betere werking en frequente updates mogelijk maakt.

✨Technologie achter✨

Het belangrijkste kenmerk van de technologie achter ICON is dat het werkt met zijn eigen Blockchain genaamd Loopchain die werkt via een consensusalgoritme. De mogelijkheid om Blockchain-blokken en -functies aan de Loopchain toe te voegen, is het belangrijkste voordeel dat deze technologie biedt.

We kunnen de Loopchain-structuur definiëren als een structuur met 3 niveaus. Op het eerste niveau hebben we individuele knooppunten, dat wil zeggen individuen. Op het tweede niveau hebben we de gemeenschappen van knooppunten die de groepering van knooppunten zijn. Ten slotte hebben we de ICON Republic, dat is het hele netwerk of ecosysteem.

De knooppunten kunnen met elkaar worden verbonden zodat een netwerk of onderlinge verbinding tussen knooppunten ontstaat, wat de overdracht van informatie efficiënter maakt.. Bovendien maakt het gebruik van kunstmatige intelligentie de verdeling van beloningen veel eerlijker en efficiënter.

Klantenbeheer of Light Clients (klanten zonder C-REP) zijn de belangrijkste methode om beloningen te ontvangen. Ook zijn er enkele functionaliteiten in de Loopchain verwerkt die de operatie een stuk completer maken. Een voorbeeld is de mogelijkheid om slimme contracten uit te voeren zoals in Ethereum.

✨Mijnbouw✨

Een van de belangrijkste nadelen van ICON is dat deze cryptocurrency niet kan worden gedolven omdat ze allemaal al zijn uitgegeven.. Dat is de reden waarom we, in tegenstelling tot virtuele valuta zoals Bitcoin of Ethereum, er geen toegang toe hebben door Blockchain-werk uit te voeren.

Hoewel we beloningen kunnen ontvangen, zijn alle ICON-munten, de meeste ervan, al vrijgegeven. Volgens gegevens van hetzelfde bedrijf hebben we 800,460,000 ICX's beschikbaar. Het beheersen van mijnbouw helpt het zijn waarde te behouden door het overtollige aanbod op de markt te verminderen.

ICON

✨Hoe kan ik ICON krijgen?

Zoals we je al eerder vertelden, is het niet mogelijk om ICON te minen, dus er zijn slechts twee opties beschikbaar om deze munten te krijgen. De eerste is om met een persoon te onderhandelen om hun munten te kopen of in te wisselen, hoewel dit niet zo goedkoop is.

Bovendien we kunnen ICON kopen op ICON's Cryptoexchange genaamd DEX. Bovendien heeft DEX zijn eigen Wallet, dus het kopen ervan is veel gemakkelijker en eenvoudiger, zonder incompatibiliteitsproblemen. We kunnen deze cryptocurrency ook vinden in andere uitwisselingshuizen zoals Binance, Huobi of Gate.io.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «ICOON: Alles wat je moet weten»

 1. Angeles antwoord

  Ik heb een kennis die investeert, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of mij oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Angeles, bedankt voor je commentaar op ICON: Alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.