Kucoin-aandelen: alles wat u moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

De Aziatische markt wint elke dag aan relevantie als een van de belangrijkste in handel en financiën wereldwijd. We kunnen dit zien met cryptocurrencies, aangezien er tegenwoordig digitale valuta zijn zoals Kucoin Shares, die een oorsprong hebben in Azië.

Hier zullen we het hebben over Kucoin-aandelen, een van de belangrijkste cryptocurrencies op de Aziatische markt. We zullen u alles vertellen wat u moet weten over deze valuta, over het belang ervan op de internationale markt, evenals de kenmerken en verschillen in vergelijking met andere cryptocurrency-merken.

✨Wat zijn Kucoin-aandelen?

Een van de belangrijkste wisselkantoren in Azië, de plaats waar activa, valuta en cryptocurrencies worden uitgewisseld, ook wel Exchange genoemd, is KuCoin. Als onderdeel van zijn strategie om meer relevantie en op de markt te krijgen, heeft deze beurs besloten om zijn eigen cryptocurrency genaamd Kucoin of KCS te lanceren.

Net als Binance, een ander wisselkantoor, maakte Kucoin het gebruik van zijn cryptocurrency als een interne investering en betalingsmethode als zijn hoofddoel, hoewel het gebruik ervan snel populair werd. Hierdoor wordt Kucoin steeds relevanter in de markt.

De basis van deze cryptocurrency ligt op de Ethereum Blockchain, naast het feit dat de Token van dezelfde cryptocurrency ook onder het ERC20-concept opereert. Het belangrijkste verschil met de moedervaluta en andere cryptocurrencies is de manier waarop gebruikers geld kunnen verdienen.

En het is dat u alleen door KCS op te slaan dividenden kunt ontvangen van elke transactie die wordt uitgevoerd in de KuCoin Exchange. Dit is een groot voordeel voor gebruikers die KCS een goede vorm van investering vinden. Het belangrijkste doel van deze valuta is om als wisselvaluta te dienen, aangezien deze niet als betalingsmethode wordt gebruikt.

kucoin aandelen

✨ Wat zijn de verschillen tussen Kucoin en andere cryptocurrencies?

 1. Volledige service: Een van de belangrijkste verschillen van deze cryptocurrency met andere zoals Bitcoin of Ethereum is dat we hier een complete service vinden. Kucoin biedt cryptocurrency, Blockchain, token en ook een eigen Exchange.
 2. efficiëntie: Werken, Kucoin heeft een technologie ontwikkeld die bekend staat als KuCoin Shares en die opvalt door zijn grote efficiëntie. Volgens gegevens van hetzelfde uitwisselingshuis is de efficiëntie 100 tot 1000 keer hoger dan de gebruikelijke industrienormen.
 3. Beveiligings niveau: Een ander opvallend kenmerk van Kucoin is het feit dat deze cryptocurrency een superieur beveiligingssysteem heeft. Het hoge niveau van privacy, evenals de systemen voor gebruikersbescherming, garanderen de anonimiteit van transacties en verminderen het risico op hacken.
 4. gedolven: Ten slotte moet u weten dat het Kucoin-mijnproces, in vergelijking met andere valuta's, niet open is, omdat het het maximale aantal munten bereikte, het was gesloten. Daarom is het niet mogelijk om Kucoin te minen wat we bijvoorbeeld in Bitcoin kunnen doen.

✨Technologie achter Kucoin

Wat de werking van Kucoin betreft, kunnen we in principe zeggen dat: deze cryptocurrency werkt door het gebruik van de Ethereum-blockchain. Op dezelfde manier wordt het token van hetzelfde bedrijf gebruikt als een manier om de KCS-valuta te ondersteunen, dus de bediening is heel eenvoudig.

Anderzijds moet je er rekening mee houden hoe de zogenaamde Kucoin Shares werken, wat niets meer is dan een proces waarbij je een bonus ontvangt voor het bewaren van Kucoins. Dat klopt, hoewel dit afhangt van de hoeveelheid KCS die u in uw Wallet heeft.

Het dividend is afkomstig van de commissie van elke transactie, het equivalent van 0.2%, die op zijn beurt door twee wordt gedeeld, aangezien de betrokken partijen een dividend voor het proces ontvangen. Daarom wordt de berekening gemaakt op basis van de transactie en ook op uw Wallet.

Hoewel het commissievolume erg laag is, kunnen we met 100.000.000 tokens slechts 0,0006 USD per munt verdienen, er wordt gespeculeerd dat Wanneer de waarde van dit token de top 10 van de meest gewaardeerde cryptocurrencies bereikt, zou het bedrag van de commissies veel hoger zijn.

✨Mijnbouw

Vandaag is het niet mogelijk om Kucoin-aandelen te minen, dit omdat deze cryptocurrency op het punt staat het maximale niveau van munten te bereiken. Er wordt geschat dat er ongeveer 91 miljoen tokens in omloop zijn, met een maximale limiet van 181 miljoen munten.

Om het aantal beschikbare munten op de markt te verminderen en te voorkomen dat hun waarde daalt, werd besloten de mijnbouw te sluiten. Dit helpt Kucoin-aandelen op zijn beurt veel meer waarde te verwerven door een overvloed aan munten op de markt te vermijden.

✨Hoe Kucoin-aandelen te vinden?

Er zijn twee manieren om deze cryptocurrencies te krijgen, de eerste is om ze te kopen, wat beperkt is tot het KuCoin-wisselkantoor. Zo is het, Als u KCS wilt kopen, kunt u dit alleen doen in de Exchange van de eigenaar van deze valuta, zodat u deze niet in een ander huis zult vinden.

De tweede optie is om te beleggen in Kucoin-aandelen, dat klopt, u ​​kunt investeringen doen door deze munten op te slaan. Weet u nog dat Kucoin-aandelen dividenden uitkeren aan degenen die Token opslaan wanneer een transactie wordt gedaan? Dan Het logische is om te investeren in de opslag van munten om een ​​percentage van de commissie te verdienen.

KUCOIN

✨ Zijn Kucoin-aandelen het waard?

Ondanks dat het heel eenvoudig is, hebben we geen enkele uitstekende kenmerken gevonden die verder gaan dan de voordelen die de opslag van deze tokens ons oplevert. Kucoin-aandelen zien er veelbelovend uit om twee redenen, de commissies die we kunnen verdienen, evenals de steun van het KuCoin-makelaarshuis.

KuCoin heeft onthuld dat het duidelijke bedoelingen heeft om Kucoin-aandelen de Top 10 van munten met de beste marktwaarde te laten bereiken. Hierdoor zien we dat het economische potentieel van dit token erg goed kan zijn, vooral als we ons richten op het opslaan als een investering.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Kucoin-aandelen: alles wat u moet weten»

 1. valen antwoord

  Ik heb goede dingen over ze gehoord, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Valen, bedankt voor het reageren op Kucoin-aandelen. Alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen met leugens zoveel mogelijk geld van je krijgen, de operaties zijn niet echt, ze brengen het geld niet op de markt, ze laten het alleen zien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren en ze behouden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.