Weegschaal: de nieuwe cryptocurrency van Facebook💰

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in november 2023 door Pedro Martínez González

Facebook is een van de belangrijkste platforms in de digitale wereld. Het belang en de groei van dit platform waren zo groot dat het vandaag heeft besloten om een ​​nieuwe innovatie voor de toekomst, Libra, te promoten.

Dit sociale netwerk is een van de meest bezochte plaatsen ter wereld geworden, met een groot aantal gebruikers en ook bedrijven die profiteren van al zijn tools. Hier zullen we je alles vertellen wat je moet weten over Libra, de nieuwe cryptocurrency die de confrontatie aanging met Bitcoin.

✨ Wat is Weegschaal?

De beste manier om Weegschaal te definiëren is dat: Het is een cryptocurrency die, net als anderen in de markt, is gebaseerd op een Blockchain-systeem. Dit betekent dat er een reeks wiskundige problemen en complexe algoritmen achter zitten.

Dit maakt Weegschaal stelt u in staat om allerlei soorten bewerkingen gemakkelijk en snel uit te voeren . U kunt transacties, bijvoorbeeld overboekingen of betalingen en aankopen zeer snel en vrijwel direct doen. Dit komt omdat het, omdat het een digitale valuta is, niet het hele proces achter het geld vereist bij het verplaatsen.

Steem

✨Verschillen van Weegschaal versus andere cryptocurrencies

Volgens dezelfde informatie van Facebook verschilt deze cryptocurrency op deze punten van de rest:

 • Om de volatiliteit van cryptocurrencies te verminderen, Facebook gaat hen ondersteunen via een fonds dat verzekeringsactiva en geld zoals dollarreserves integreert. . In principe zal het de steun hebben van conventioneel geld.
 • De Blockchain achter Libra krijgt een geoptimaliseerde code, dit met als doel de processen achter deze valuta efficiënter te maken. Verder is dit Het zal toelaten om commissies en wachttijden te verminderen bij het valideren van transacties.
 • Met het doel gebruikers te garanderen, zal deze cryptocurrency de steun hebben van een vereniging, de Weegschaal Vereniging. Deze bestaat uit stichtende leden zoals: PayPal, MasterCard, Visa, Spotify, Uber, Vodafone en durfkapitaalbedrijven.
 • Alsof dat nog niet genoeg is, wordt Libra speciaal geoptimaliseerd om op mobiele telefoons te werken. deze met als doel deze cryptocurrency veel toegankelijker te maken voor gebruikers , zonder de noodzaak van gespecialiseerde computerapparatuur of met grote hardware- en softwarebehoeften.

✨ Wanneer kan ik ponden kopen?

Op dit moment is het Libra-project nog niet volledig aan het licht gekomen, aangezien het zich in de ontwikkelingsfase bevindt. Volgens gegevens van Facebook had het project tot 2020 al goede voortgang geboekt, maar niet genoeg om de markt op te gaan.

En het feit is dat er nog steeds details ontbreken, zoals de mobiele applicatie die verantwoordelijk zal zijn voor het eenvoudig beheren van Libra vanaf elk mobiel apparaat. Deze applicatie werkt als een soort portemonnee, zodat je allerlei soorten bewerkingen kunt uitvoeren , van aankoop tot verkoop of betalingen ermee.

✨ Wat noemt ons de Weegschaal aandacht

 

We zouden kunnen zeggen dat er enkele punten zijn die onze nieuwsgierigheid naar Weegschaal opwekken. Hier zullen we proberen u te vertellen dat dit die 5 punten zijn die ons in de ogen springen en ons doen kijken naar het nieuwe project van Mark Zuckerberg.

 • Mobiele optimalisatie: De meeste digitale valuta's zijn meestal niet erg toegankelijk, omdat het nodig is om via een makelaar te werken om ze te bereiken. Plaats, Mark heeft zich tot doel gesteld om Weegschaal veel universeler te maken de toegang tot cryptocurrencies democratischer maken voor elke gebruiker.
 • Datamining: Er is niets vermeld over Blockchain-datamining om cryptocurrencies te genereren. We moeten niet vergeten dat deze werken onder een mechanisme waarbij, bij het ontcijferen van een codepuzzel, een cryptocurrency vrijkomt. Op dit moment weten we niet hoe dit in Libra gaat werken.
 • Het pond citaat: Toen Bitcoin uitkwam, begon het met lage prijzen, waardoor veel gebruikers het konden kopen , maar plotseling steeg het naar de hemel en veroorzaakte een hoge volatiliteit. Op dit moment is nog niet bekend wat de prijs zal zijnverlaat Weegschaal dus het is noodzakelijk om het in de gaten te houden.
 • Munt stabiliteit: Hoewel er al gevallen zijn waarin er echte ondersteuning is, met geld of activa, van digitale valuta, hebben deze nog steeds enige volatiliteit in de markt. De stabiliteit van de munt, met de financiële kracht van Facebook, zou heel goed kunnen zijn.
 • Toepassingen: Misschien zullen we in de toekomst zien dat Facebook je toestaat om Weegschalen te gebruiken om via zijn online winkels te kopen. Of misschien zullen we Facebook zien toevoegen aan cryptocurrencies als een vorm van betaling in advertentietegoeden. Dit punt is zeker een gok van iedereen.

✨ Is het nieuwe Facebook-project betrouwbaar?

libra

 

Het feit dat er een groot bedrijf als Facebook achter dit soort projecten zit, geeft de gebruiker zekerheid. En het is niet hetzelfde om een ​​cryptocurrency te vertrouwen die is gelanceerd door een Russische hacker dan een cryptocurrency gelanceerd door Facebook en ondersteund door Visa, MasterCard, PayPal of Uber.

Ook, Het opnemen van backing funds voor de valuta blijkt een zeer belangrijk kenmerk te zijn. Het hebben van een fonds met veilige activa en geld maakt de valuta stabieler en minder volatiel, wat het veel aantrekkelijker kan maken.

Natuurlijk is het de moeite waard om te onthouden dat niet alles wat schijnt tijd is, aangezien deze digitale valuta vaak onstabieler blijken te zijn dan verwacht. Ook Libra kon deze volatiliteit niet kwijt. , omdat het op de een of andere manier dezelfde aard heeft als andere cryptocurrencies.

Wat we aanbevelen dat je dit project met de nodige voorzichtigheid neemt, omdat er nog niets is geschreven, er is geen officiële lancering of actieve gebruikers. Dus, zoals bij elke activa en investering, moet u zorgvuldig te werk gaan, de opties goed evalueren en beslissingen nemen die analytisch zijn, gebaseerd op echte gegevens.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Weegschaal: de nieuwe cryptocurrency van Facebook💰»

 1. Genesis antwoord

  Dit bedrijf zet je op het verkeerde been. Ik zeg je uit eigen ervaring, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Genesis, bedankt voor je reactie op Libra: de nieuwe cryptocurrency van Facebook💰. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.