Handelsboeken die elke beginner zou moeten lezen📘📊

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in juli 2024 door Pedro Martínez González

Ze zeggen dat er 3 dingen zijn die we allemaal moeten hebben om experts te worden in de wereld van Trading en trading books: geduld, vaardigheid en kennis. Hoewel de eerste twee ingrediënten zijn ontwikkeld, wordt de derde verkregen, hoe? Door constant te lezen en te onderzoeken.

Daarom zullen we je hier vertellen welke de 10 handelsboeken zijn die elke beginner zou moeten lezen. Als u nog nooit een investering heeft gedaan of in een van deze markten actief bent geweest, zullen deze boeken een grote hulp zijn. Dus, voordat u begint met beleggen, raden we u aan deze te lezen.

➡Het belang van het lezen van handelsboeken✨

Voor veel deskundigen een groot deel van de kunst om correct te handelen in Trading is om de kennis te hebben vereist. En hoewel de theorie en praktijk verschillend zijn, moet je weten dat je de eerste nodig hebt om de tweede uit te voeren.

Als de theorie zwak is, zal de praktijk niet goed gaan of heb je in ieder geval niet de verwachte resultaten. Daarom moet u zich concentreren op het verwerven en uitbreiden van uw kennis in handelsboeken. U moet niet vergeten dat de markten voortdurend veranderen, dus het is waarschijnlijk dat wat u een jaar geleden las niet langer geldig is.

handelsboeken

➡Niet alles is financiële boeken✨

U moet weten dat niet alle boeken die elke goede handelsexpert zou moeten lezen, over financiën gaan. Dit komt omdat elke goede expert weet dat het statistiek- en financiële gedeelte geen 100% beslissing is.

Zoals de Nobelprijs voor economie van het jaar 2022, Daniel Kahneman, zei: Je moet leren je emoties en je impulsiviteit te beheersen. Dit is heel logisch, want vaak laten we ons meeslepen door ons hart en de intensiteit van het moment, en nemen we dit soort slechte beslissingen.

➡Manieren waarop je kunt lezen✨

Een van de grote voordelen van de XNUMXe eeuw is dat je tegenwoordig niet veel geld en moeite hoeft uit te geven om de beste boeken te vinden. De komst van internet was ongetwijfeld een ware revolutie voor de leeswereld.

U kunt uw boeken op papier kopen, in fysieke boekhandels of in online winkels. Je kunt ook elektronische boeken kopen die je op een Kindle, je tablet of mobiele telefoon kunt lezen. Als je ook niet wilt uitgeven Er zijn een groot aantal platforms waar u gratis boeken in pdf-formaat kunt vinden.

➡Boeken die elke beginnende Trading zou moeten lezen✨

 • Handel in de regio: Dit boek, geschreven door Mark Douglas in 2001, geeft je de tools die je nodig hebt om te investeren. Een ander geweldig kenmerk is dat het is gemaakt om u meer duidelijkheid te geven bij het doen van investeringen door te begrijpen hoe uw geest werkt.
 • Leven van handelen: psychologie, handelstactieken, geldbeheer: Van Dr. Alexander Elder is dit boek een goede manier om de valkuilen van Trading te overwinnen. Weet je nog wat we zeiden over impulsen en emoties? Dit boek helpt je ze onder controle te houden.
 • De slimme belegger: Het auteurschap is van Benjamin Graham, een auteur die een unieke filosofie naar voren brengt waar je je op korte en middellange termijn op kunt focussen. Als u meer wilt weten over technische analyse en gegevens, is dit ongetwijfeld een geweldige optie. De waarde ervan is zodanig dat Het wordt beschouwd als de bijbel van technische analyse.
 • Verkoop en verkoop kort: Volgens experts informeert dit boek je niet alleen, maar ook. En het is dat de auteur Dr. Alexander Elder je laat zien wat de risico's zijn in de wereld van Trading en je ook tools geeft om ze te verminderen of zelfs te voorkomen.
 • Beurspsychologie: Ondanks dat het in 1993 is geschreven, blijft dit boek van Lars Tvede een maatstaf. Dit boek gaat over het psychologische aspect van aandelenhandel en de aandelenmarkt, die: Het zal u helpen betere beslissingen te nemen bij het beleggen.
 • The Hedge Fund Edge, maximale winst / minimaal risico Global Trend Trading Strategies: De auteur, Mark Boucher, presenteert in dit boek een analyse van de markt waarbij hij de liquiditeitscyclus en de Oostenrijkse conjunctuurtheorie als de belangrijkste uitgangspunten gebruikt bij het presenteren van zijn conclusies en analyse.
 • Inside The House of Money: Top hedgefondshandelaren over winst op de wereldmarkt: Steven Drobny vertelt over de gezichten en verhalen achter de wereld van beleggen. Dit boek bevat interviews met experts en investeerders die ons meer zullen vertellen over hun geheimen, successen en mislukkingen.
 • Technische analyse van financiële markten: Als u op zoek bent naar informatie en harde gegevens, dan is dit boek zonder twijfel een van de beste opties. Deze analyse door John J. Murphy is een goede optie voor wie op zoek is naar: concrete en analytische informatie over financiële markten.
 • Marktwizards: Voor wie meer van verhalen houdt dan van data, is dit een van de meest opvallende boeken die we op Wall Street kunnen vinden. Hier zal Jack D. Schwager ons meer vertellen over het leven en de ervaring, evenals de geheimen, van topinvesteerders in Wall Street.
 • Succesvol handelen: Ten slotte raden we u aan dit boek te lezen, geschreven door Van K Tharp. Dit boek biedt alles wat u nodig heeft om succesvol te zijn in deze wereld van beleggen. Voor velen is dit een handleiding die je tot op de letter moet volgen als je succesvol wilt zijn in de financiële wereld.

Nano

➡Het is tijd om te leren!

Nu je weet welke de 10 boeken zijn die elke ambitieuze handelswereld zou moeten lezen, is er geen excuus meer om het niet te doen. Dit vanwege kennis is een van de belangrijkste punten om een ​​strategie op te bouwen.

Vanwege de grote populariteit van deze boeken, is het vinden ervan een eenvoudige taak, dus u hoeft zich nergens zorgen over te maken, behalve dat het een paar minuten van uw tijd kost. Ga op een rustige plek zitten, pak een potlood en papier en begin ze te lezen.

DEEL!
Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Handelsboeken die elke beginner zou moeten lezen📘📊»

 1. Daniela antwoord

  Ik heb goede dingen over ze gehoord, maar ik wil niet dat ze mijn geld stelen of me oplichten. Kun je me helpen? Zegeningen.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Daniela, bedankt voor je commentaar op Trading Books die elke beginner moet lezen📘📊. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *