Lisk: Alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

De groei van cryptocurrencies zoals Lisk is helemaal geen verrassing, dit omdat steeds meer bedrijven en ontwikkelaars hun ogen op deze business hebben gericht. En het is dat de hausse van digitale valuta's nu lijkt te gebeuren met de verbetering van de technologie erachter.

Daarom wordt het essentieel om te analyseren welke de belangrijkste valuta's op de markt zijn om te weten hoe investeringsbeslissingen te nemen en voorbereid te zijn op de toekomst. Hier zullen we het hebben over Lisk, een cryptocurrency die zo veelbelovend is dat Microsoft zich erbij heeft aangesloten.

▶ Wat is Lisk?

Zoals we je al verwachtten, Lisk is een cryptocurrency die niet alleen opvalt door zijn token, maar het is een heel platform gericht op het creëren van Blockchain-oplossingen. Het belangrijkste doel is de zakelijke markt met zijn eigen blockchain genaamd Mainchain, samen met zijn LSK-token.

Het belangrijkste kenmerk dat we kunnen vinden, is dat deze omgeving het mogelijk maakt om gedecentraliseerde eigen applicaties te ontwikkelen, maken en beheren met behulp van de Blockchain via Java Script-taal. Hiervoor wordt een zijketen of laterale keten gemaakt die wordt verbonden met de hoofd-Blockchain.

Dit maakt de complexiteit van het ontwikkelen van applicaties veel minder, omdat je de applicaties niet helemaal vanaf nul kunt ontwikkelen, maar met een fundament. Dit maakt het veel eenvoudiger om apps en programma's te maken en de kosten verlagen.

Dankzij dit sidechain-systeem kunnen onbeperkte sidechains worden gemaakt zonder de degelijkheid van de hoofdblockchain aan te tasten. Dit is een groot voordeel, aangezien biedt de voordelen van blockchain als beveiliging terwijl het aangepaste platforms ontwikkelt, zelfs met de mogelijkheid om uw eigen token te hebben.

Elk van de LSK-munten genereert, wanneer ze worden uitgevoerd, een zijketen, die een kopie is van de hoofdblockchain. In het geval van een storing of hack, houden de zijketens de gegevens van de cryptocurrencies, evenals dezelfde munten, veilig binnen de hoofdketen.

Er wordt gezegd dat deze virtuele valuta veel verwachtingen heeft gewekt omdat de mogelijkheid om sidechains te maken de ontwikkeling van nieuwe Blockchain-gebaseerde apps gemakkelijker maakt. Bovendien waren de verwachtingen zo hoog dat Microsoft heeft besloten deze cryptocurrency toe te voegen aan zijn Azure-programma.

Lisk

▶ Verschillen tussen Bitcoin en Lisk

 1. Meer dan een betaalmiddel: Veel mensen denken misschien dat Lisk net als Bitcoin is, een virtueel betaalmiddel. Dit is eigenlijk niet zo, aangezien Lisk richt zich op het creëren van een omgeving die helpt om Blockchain- en tokentechnologieën eenvoudig te ontwikkelen.
 2. javascript: Een ander kenmerk dat Lisk onderscheidt van andere cryptocurrencies is het feit dat het JavaScript als programmeertaal heeft. Deze taal is een van de meest toegankelijke en eenvoudige ter wereld, wat de ontwikkelomgeving gemakkelijker maakt.
 3. Lisk-academie: Er zijn maar weinig bedrijven die zich inspannen om hun gemeenschap positief te beïnvloeden. In het geval van Lisk kunnen we vinden dat dit heeft de oprichting bevorderd van een academie die ondernemers op het gebied van Blockchain wil trainen om de ontwikkeling van deze technologie te helpen.
 4. Er is geen mijnbouw: Omdat het maximale aantal Lisk op de markt is uitgebracht, 100 miljoen munten, is het niet mogelijk om deze munten te minen. Dit bedrag kwam vrij tijdens het proces van verkoop aan het publiek, dat bekend staat als ICO.
 5. Beperkt aantal munten: In vergelijking met andere digitale valuta's die een aantal munten hebben die misschien niet onbeperkt zijn, maar veel groter in volume. Lisk heeft zijn aantal beperkt tot 100 miljoen LSK, waardoor de inflatie en volatiliteit efficiënt kunnen worden gecontroleerd.
 6. beveiliging: Ten slotte moet u weten dat het hebben van zijketens of zijketens veel meer veiligheid biedt bij het werken met Blockchain. Dit komt omdat, als een zijketen wordt geschonden, deze de aanval kan isoleren, waardoor wordt voorkomen dat deze de centrale keten beïnvloedt.

▶ Technologie achter 

De meeste cryptocurrencies onderhouden gecentraliseerde operaties en transactie-informatie, dat wil zeggen dat ze zich uitsluitend richten op de Blockchain. In plaats daarvan, Lisk werkt via een hoofdketen of hoofdketen die is verbonden met zijketens die bekend staan ​​als zijketens, die onafhankelijk, maar met elkaar verbonden zijn.

Het grootste probleem met de Blockchain is dat de schaalbaarheid beperkt is, evenals de transactieverwerkingscapaciteit niet erg groot. Door zijketens te gebruiken, is het mogelijk om dit probleem op te lossen, omdat de zijketens werken als gedecentraliseerde toepassingen, waardoor de hoofdketen wordt ontlast.

Sidechains zijn verantwoordelijk voor het zelfstandig verwerken van transacties, hoewel ze onderling verbonden zijn met de hoofdketen, Mainchain, waardoor de informatie wordt overgedragen. Om het proces te versnellen, Lisk bevat Lightning Network, een exclusieve technologie die het mogelijk maakt om de snelheid van transacties en hun validatie te verhogen.

Om de transacties en het validatieproces te beveiligen, Lisk bevat het beroemde DPoS-concessie-algoritme. Het aantal afgevaardigden dat we kunnen vinden is 101, wat niet erg groot of erg laag kan worden genoemd. Zo wordt bij storingen de kans op schade aan de Mainchain verkleind.

Lisk

▶ Hoe kan ik munten krijgen?

Omdat er geen opties zijn om Lisk te minen, kunnen we maar één optie vinden om Token LSK te hebben. Deze optie is om virtuele valuta te kopen, hiervoor hebben wij het voordeel dat Lisk een zeer populaire virtuele valuta is.

Daarom kunnen we het vinden in verschillende ruilhuizen van groot prestige op de markt. Bovendien kunnen we ze vinden in veel voorkomende paren zoals Bitcoin of Ethereum, op dezelfde manier waarop we ze kunnen vinden met paren in conventionele valuta zoals dollars en euro's, om voorbeelden te noemen.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Lisk: Alles wat je moet weten»

 1. Ana Maria antwoord

  Dit bedrijf zet je op het verkeerde been. Ik verzeker je, ik probeer me nog steeds terug te trekken en ik kan het niet, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ana María, bedankt voor je reactie op Lisk: Alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.