LoopRing: alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

De komst van cryptocurrencies zoals LoopRing op de markt was een echte revolutie in de manier van zien, genereren, beheren en gebruiken van geld. En het is dat deze valuta's die worden ondersteund door blockchains, gebaseerd op een innovatieve technologie genaamd Blockchain, een exponentiële groei doormaakten.

Naast het verschijnen van nieuwe cryptocurrencies, zien we ook de opkomst van nieuwe platforms gericht op hun gebruik en beheer. Een van de meest opvallende, zowel vanwege de bruikbaarheid als de veelzijdigheid die het biedt, is LoopRing. Daarom zullen we het hier hebben over dit platform dat u ongetwijfeld moet kennen.

✨Wat is LoopRing?

Als je er ooit van gedroomd hebt om alle valuta's op hetzelfde platform te hebben via een soort meta-zoekmachine die alle wisselkantoren samenbrengt, dan zou je moeten weten dat dit al een realiteit is. Dat klopt, allemaal dankzij LoopRing.

We kunnen dat zeggen LoopRing is een platform dat verantwoordelijk is voor het groeperen van alle belangrijkste beurzen of ruilhuizen op de markt op één plek. Dit betekent dat de gebruiker toegang heeft tot verschillende valuta's vanaf het platform dat het beste bij hem past of handig voor hem is.

De manier waarop deze cryptocurrency werkt, is door een reeks blokken of Blockchain uit te voeren. Deze ketting komt van degene die door Ethereum wordt gebruikt, hoewel LoopRing niet als een cryptocurrency of uitwisselingshuis als zodanig werkt. Het is eerder een soort vergelijker of meta-zoekmachine op basis van een open source-protocol.

Hoewel dit platform voorlopig alleen beperkt is tot het ERC20-token, kunnen we ontdekken dat ze een plan hebben om dit punt op te lossen. In principe is het de bedoeling om een ​​systeem te creëren dat het LoopRing-protocol integreert in de uitwisselingshuizen van de markt, zodat ze aan dit platform kunnen deelnemen.

LoopRing

✨Voordelen✨

 • Lagere prijzen: Door alle cryptocurrencies en wisselkantoren in dezelfde omgeving te integreren, is de verwachting dat hun kosten lager zullen zijn. Denk aan platforms zoals zoekmachines voor vluchten en hotels, het is eigenlijk een soortgelijk principe.
 • Eenvoudigere integratie: Dankzij het creëren van een speciaal protocol dat is ontworpen onder Blockchain-technologie, is integratie veel eenvoudiger. Op deze manier kunnen Exchanges het Loopchain-protocol effectiever integreren in hun exchange-huizen.
 • Verhoging van de liquiditeit: Een ander groot voordeel van het gebruik van LoopRing is dat u de marktliquiditeit snel kunt vergroten.. Dit komt omdat het protocol toegang geeft tot de orderboeken van de rest van de Exchange, wat nodig is om het aanbod van cryptocurrencies op de markt te openen.
 • Snel winkelen: Voor velen, Het belangrijkste voordeel van LoopRing is dat je zoveel munten kunt kopen als je wilt, in verschillende beurzen zonder meerdere transacties te hoeven doen. U hoeft uw munten maar in één portemonnee te hebben en dat is alles, dus u kunt werken zonder dat u munten van de ene portemonnee naar de andere hoeft te wisselen.

✨Verschillen tussen LoopRing en Bitcoin✨

 1. Storingsreductie: Vergeleken met Bitcoin, LoopRing bevat een protocol dat het zogenaamde single point of failure elimineert. Dit betekent dat wordt voorkomen dat een defect Hardware- of Software-gedeelte een algemene crash in het systeem veroorzaakt.
 2. beveiliging: Door de cryptocurrencies niet in de portemonnee van de gebruiker te laten staan, is de transactie gegarandeerd veel veiliger. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw informatie tussen Exchange en derden wordt gelekt, aangezien de hele transactie op dezelfde plaats of hetzelfde platform wordt beheerd.
 3. Nieuwe oplossingen: Een ander verschil is dat, in vergelijking met Bitcoin, die een gesloten blockchain heeft die bijna geen wijzigingen ontvangt, LoopRing bevat voortdurend nieuwe updates. Op deze manier zal het mogelijk zijn om een ​​gedecentraliseerd platform te creëren dat zich aanpast aan de nieuwe Exchange en de nieuwe virtuele valuta.
 4. Vergemakkelijkt mijnbouw: Ten slotte moet u weten dat dankzij de omgeving die door LoopRing is gecreëerd via zijn Blockchain en verbetering van algoritmen en protocollen, dit platform mijnbouw aanmoedigt. Het maakt het dus niet alleen gemakkelijker voor u om cryptocurrencies uit te wisselen, maar het maakt het ook gemakkelijker om ze te vinden door te minen.

✨Technologie achter✨

Werken, LoopRing is gebaseerd op de Ethereum-blockchain die bekend staat om zijn snelheid, transactiecapaciteit en robuustheid. Evenzo voert dit platform het ERC20-token uit onder zijn eigen protocol dat dient als basis voor zijn eigen valuta, LRC.

Een van de meest cruciale onderdelen van LoopRing is de mogelijkheid om slimme contracten uit te voeren. Deze hebben het kenmerk dat ze zelfuitvoerend zijn, waardoor ze zonder tussenkomst van derden kunnen worden uitgevoerd. Zo worden zowel compatibiliteitsproblemen als beveiligings- en privacyproblemen opgelost.

Een ander fundamenteel onderdeel van de werking van LoopRing is te vinden in het gelijknamige protocol, dat werkt onder het ringalgoritme. En het is dat onder dit algoritme het is dat gebruikers en miners transacties op meerdere platforms mogen uitvoeren, huizen of meerdere valuta's mogen wisselen.

Bovendien moet u weten dat de LRC-token op twee manieren wordt gebruikt, de eerste is dat ze worden toegekend als een beloning aan de miners. Ze worden ook gebruikt als commissie bij het uitvoeren van transacties of operaties. De verwachting is dat LoopRing als cryptocurrency in de toekomst een veel commerciëler gebruik zal hebben.

loopring

✨Mijnbouw✨

Ten slotte moet u weten dat het mogelijk is om LRC-munten te minen dankzij het ontwerp van het Ring-protocol en algoritme. De zogenaamde Ring-Miners zijn verantwoordelijk voor het vinden van de beste prijzen voor een transactie, optreden als een soort meta-gezochte spider-gebruiker die verantwoordelijk is voor het helpen van de transactie tegen de beste prijs.

In ruil daarvoor ontvangen Ring Miners een commissie in de vorm van LoopRing, die vooraf is overeengekomen en zowel vast als gedeeld kan worden. Over het algemeen komt deze commissie voort uit de prijsmarge die het u geeft om cryptocurrencies tegen lagere kosten te vinden.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «LoopRing: alles wat je moet weten»

 1. Victoria antwoord

  Dit bedrijf betaalt niet. Mijn man is opgelicht, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Victoria, bedankt voor je reactie op LoopRing: Alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.