Nano: alles wat je moet weten

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in december 2023 door Pedro Martínez González

Iets dat we allemaal duidelijk hebben, niet alleen in de cryptocurrency-omgeving, is dat innovatie constant en gezond moet zijn. In Nano vonden we een zeer opvallende case study van hoe innovatie en heruitvinding projecten nieuw leven kunnen inblazen.

En het is dat hoeveel gevallen van bedrijven we kunnen vinden die zijn omgekomen door niet te innoveren en zichzelf opnieuw uit te vinden wanneer de markt daarom vraagt. Hier zullen we het hebben over deze cryptocurrency, voorheen bekend als Raiblocks, die kwam met een ander, nieuw en vernieuwd aanbod, dat een voor en na voor deze valuta lijkt te vormen.

▶ Wat is Nano?

We kunnen Nano definiëren als een cryptocurrency met lage latentie die werkt volgens een gedecentraliseerd schema. De basis is te vinden in Blockchain-technologie, alleen dat het een nieuw type architectuur bevat dat bekend staat als Block Lattice. Met deze technologie kan elke portemonnee zijn eigen blokkenketen hebben.

De geboorte ervan wordt gevonden in een poging om problemen van de traditionele Blockchain op te lossen, zoals die wordt gebruikt door Bitcoin. De lange wachttijden, de traagheid van de transacties, evenals de kleinere omvang van de blokken waren de belangrijkste op te lossen punten.

Nano

▶ Verschillen tussen Nano en Bitcoin

 • Individuele blokken: Een van de belangrijkste verbeteringen die we in de Nano Blockchain kunnen vinden, is het feit dat hier elk blok een individuele transactie is. Dit is een groot voordeel, aangezien elk blok afzonderlijk kan worden verwerkt en niet in een set zoals bij Bitcoin.
 • Verwerkingssnelheid: Door de blokken afzonderlijk te kunnen verwerken en niet te hoeven wachten op het vormen van een blok, wordt de tijd of snelheid van het verwerken van de transacties groter. Dit verhoogt de efficiëntie en verkort de wachttijd.
 • Automatisch gevalideerde transacties: Traditionele Blockchains vereisen een gebruiker, of een groep gebruikers, achter voor de validatie van transacties. In plaats daarvan, in Nano wordt de validatie automatisch gedaan wanneer de PoW is voorgeladen als een pre-cache die zowel in de ontvanger als in de zender is aangebracht.
 • Stemmechanisme: Om de centralisatie van bevoegdheden zoals bij het PoW-algoritme te voorkomen, heeft Nano het Delegated Proof of Stake-algoritme ingebouwd. Hierdoor kunnen gebruikers stemmen als ze frauduleuze bewegingen of onbetrouwbare informatie detecteren.
 • Laag energieverbruik: Omdat het geen mining heeft, en de transacties automatisch worden goedgekeurd en individuele blokken worden gebruikt en geen set, is de energie-efficiëntie van deze valuta groter dan die van andere virtuele valuta. Dit vermindert de economische en milieukosten van de exploitatie.
 • Boekhoudboek: Een van de basissen van cryptocurrencies zoals Bitcoin is het creëren van een virtueel gegeneraliseerd grootboek dat de levensader is van de Blockchain. In het geval van Nano is dit niet nodig, aangezien elke Wallet een boek op zich is dat zijn eigen saldo en telling behoudt.
 • Cantidad de Monedas: Een ander aanzienlijk verschil is te vinden in het aantal munten dat beschikbaar is voor elke virtuele valuta. Litecoin bezit bijvoorbeeld 84 miljoen, terwijl Bitcoin amper 21 miljoen overschrijdt. In plaats daarvan werkt Nano al met ongeveer 133 miljoen tokens, waardoor het een van de grootste munten in munten is.
 • gedolven: Tenslotte Je moet weten dat Nano niet kan worden gedolven, omdat het automatische validatiemechanisme en de Blockchain dit voorkomen. Dit betekent dat we geen munten kunnen krijgen via beloningen voor het valideren van blokken van de keten.

▶ Technologie achter Nano

Hoewel de technologie achter deze cryptocurrency misschien complex lijkt, is het in werkelijkheid niet zo complex. Hier wordt een ander type Blockchain gebruikt dat Block Lattice wordt genoemd. De bijzonderheid van dit systeem is dat elke gebruiker zijn eigen Blockchain heeft die Account Chain wordt genoemd.

Dat klopt, elk van de portefeuilles heeft zijn eigen reeks blokken die alleen hij kan manipuleren, naast een zichtbare kopie van het publieke domein voor het netwerk. Op deze manier kan elk van de ketens worden bijgewerkt zonder synchroon te lopen met een andere, omdat ze onafhankelijk werken.

 

Een ander groot voordeel is dat, ondanks dat elke gebruiker zijn eigen ketting heeft, hij erg licht blijkt te zijn. Op deze manier blijkt de verwerking veel sneller te gaan, zijn er nauwelijks middelen nodig en worden de kosten nul.. Dit maakt Nano een veel goedkopere cryptocurrency.

Om problemen met de blokgrootte te elimineren, Nano bevat een pakket protocollen dat bekend staat als UDP of computerprotocoleenheid om datagrammen uit te wisselen zonder voorafgaande verbinding tussen twee systemen. Zo maakt Nano de werking van het Block Lattice superieur aan de Block Chain.

Nano

 

▶ Mijnbouw

U moet weten dat momenteel alle Nano-munten die op de markt beschikbaar zijn, zijn vrijgegeven, dus mijnbouw is niet mogelijk. Dit is belangrijk om rekening mee te houden, aangezien er gebruikers zijn die anderen misleiden door te zeggen dat ze Monero minen.

Dit is niet echt het geval, aangezien de meest voorkomende, als het gaat om mijnbouw, is dat deze pools andere valuta's, zoals Monero, kunnen delven. Daarna wisselen ze die munten in voor Nano en zo betalen ze jou. Hoewel dit niet illegaal is, is het misleidend.

▶ Hoe kan ik Nano's krijgen?

Om Nano te krijgen zijn er slechts twee opties, de eerste is heel eenvoudig en is om de handen rechtstreeks in een Exchange te kopen. Tegenwoordig bieden de belangrijkste makelaarskantoren deze cryptocurrency al aan, met zowel Bitcoin als Ethereum als het meest voorkomende paar.. Dit maakt het kopen ervan een stuk makkelijker.

Een andere optie is om het te kopen of direct met een particulier te ruilen. Hoewel dit formulier geldig is, wordt het niet het meest aanbevolen, vooral niet voor beveiligings- en vertrouwenskwesties. Onthoud dat directe mining van Nano niet mogelijk is omdat alle munten al zijn vrijgegeven.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «Nano: alles wat je moet weten»

 1. glans antwoord

  Dit bedrijf betaalt niet. Ik zeg je uit eigen ervaring, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Luci, bedankt voor je reactie op Nano: alles wat je moet weten. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.