NEO: Alles wat je moet weten🙌💰

✔️ Informatie beoordeeld en bijgewerkt in november 2023 door Pedro Martínez González

Er zijn veel mythes rond cryptocurrencies; dat als dit een fraude is, dat als ze worden gebruikt door hackers, dat als er overheden achter zitten, etc. Daarom zullen we het hier hebben over NEO, een van de cryptocurrencies die de meeste vragen heeft opgeroepen.

En hoewel NEO goede technologie en veel beveiliging achter zich heeft, waardoor de waarde relatief stabiel is, zijn er ook veel vragen. Is NEO betrouwbaar? Is het een valuta die wordt gecontroleerd door de Chinese overheid? Heeft het zoveel potentieel als in de ruilhuizen wordt gezegd? Hier gaan we het oplossen.

▶ Wat is NEO?

NEO is als zodanig een digitale omgeving of ecosysteem dat voornamelijk is ontworpen om slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties uit te voeren, een beetje zoals wat Ethereum doet. Het belangrijkste kenmerk is dat NEO binnen zijn omgeving twee cryptocurrencies exploiteert, elk met zijn eigen functies; NEO (ANS) en GAS (ANC).

Om de bedrijfsvoering, de uitvoering van slimme contracten en de ontwikkeling van applicaties te ondersteunen, werkt NEO via een Blockchain. Deze unieke blockchain heeft een grotere capaciteit, waardoor twee cryptocurrencies tegelijkertijd kunnen werken, elk met een eigen doel.

NEO

De reden waarom er wordt gezegd dat de Chinese regering degene is die NEO controleert, is dat dit project in 2014 in China werd geboren. In het begin heette dit project Antshare en werd het beschouwd als een initiatief om het geld van de PEOPLE te creëren.

Het doel van de gecreëerde en community was eigenlijk om de cryptocurrency- en Ethereum-omgeving te verbeteren. Hiervoor werd een ICO gelanceerd met als doel het project te financieren zodat het werkelijkheid werd dankzij de investeerders die erin geloofden.

▶ Belangrijkste verschillen tussen NEO en Bitcoin

 1. Twee munten of munten: Ethereum, Litecoin, Bitcoin en andere cryptocurrencies werken met een enkele munt, terwijl NEO twee tokens heeft, zowel ANS als ANC. Dit wordt bereikt dankzij de architectuur van NEO die is gebouwd met twee niveaus, in tegenstelling tot andere cryptocurrencies.
 2. Onderhandeling: NEO-munten kunnen worden verhandeld, dat wil zeggen, ze kunnen worden verhandeld via een makelaar, ze kunnen worden verkocht en ze kunnen op verschillende beurzen worden gebruikt. In plaats daarvan kunnen Gas-cryptocurrencies de NEO-omgeving niet verlaten, dus dienen ze alleen als een soort interne valuta.
 3. Ondeelbaar: Een ander kenmerk waar we rekening mee moeten houden is dat NEO's ondeelbaar zijn, dit betekent dat in tegenstelling tot andere cryptocurrencies die kunnen worden verdeeld, NEO's dat niet kunnen. Elk van deze munten is gelijk aan één eenheid, zoals een vat olie, een goudbaar of een aandeel.
 4. Bezoldiging: Hoewel het je beloont voor het nemen van enkele acties ten gunste van de Blockchain, dit proces wordt niet gedaan met zijn secundaire valuta, GAS. Dat wil zeggen, u ontvangt de beloningen alleen in de vorm van NEOS rechtstreeks in uw portemonnee of elektronische portemonnee.
 5. Algoritme: In plaats van het bekende PoS-algoritme te gebruiken, zoals dat wordt gebruikt door Bitcoin, gebruikt NEO het PoW-algoritme (Proof of work). Dit maakt mijnbouw onmogelijk, omdat het niet nodig is om dit te doen. Dit algoritme maakt de automatische uitvoering van slimme contracten mogelijk om transacties te valideren.
 6. bescherming: Een ander punt om rekening mee te houden is het feit dat de verbeterde Blockchain die NEO gebruikt om te werken, en die gebaseerd is op Ethereum, een veel hoger beveiligingsniveau biedt. Dit vertaalt zich in minder risico op hacking en ook een soort datalek.

NEO

▶ Hoe is de technologie erachter?

Hoewel het is geïnspireerd op Ethereum, werkt deze digitale valuta onder zijn eigen blockchain. Zo is het, NEO pioniert op de markt door de eerste 100% operationele Blockchain in China te creëren. Dit brengt het concept van Ethereum naar een hoger niveau.

En het is dat de ontwikkelaars zich realiseerden hoe kwetsbaar de Ethereum-blockchain zou kunnen zijn na de hack en de diefstal van miljoenen Ether. Daarom is besloten om een ​​nieuwe Blockchain te ontwikkelen die de beveiligingslacunes in Ethereum zou dichten.

Hiervoor ontwikkelden de makers een Blockchain onder een structuur met twee niveaus. In de eerste laag vinden we de toepassingen en plaats waar Gas opereert, aan de andere kant, in de tweede is NEO. Bovendien vinden we langs de lagen van deze blockchain dat er slimme contracten werken.

Een ander kenmerk zit in de programmering, aangezien: zowel NEO als GAS zijn gemaakt onder meerdere programmeertalen. Dat klopt, hier vinden we C #, Java en Go, talen die verantwoordelijk zijn voor het maken van NEO, de architectuur en het hogere beveiligingsniveau.

▶ Kan het worden gedolven?

NEO kan niet worden gemined omdat deze munt zeker andere kenmerken heeft dan andere cryptocurrencies.. Dat is de reden waarom het meestal uitsluitend in de NEO-omgeving wordt gebruikt, bovendien beperkt het gebruik van slimme contracten zeker de mijnbouw ervan.

Hoewel u voordelen kunt genereren door NEO Coins in uw Wallet te bewaren, wordt dit soort rendement gegenereerd in GAS. Het genereren ervan wordt gedaan terwijl de blokken worden opgelost. De waarde van GAS-munten is de helft NEO, dus sommigen zullen dit retourproces onaantrekkelijk vinden.

Is het echt goed?

Hoewel informatie over NEO relatief schaars is, is er niet veel bekend buiten wat we je hier vertellen. Naast het feit dat mijnbouw niet open is en het verkrijgen van deze virtuele valuta beperkt is tot het kopen in de weinige wisselkantoren waar het beschikbaar is.

Het lijkt erop dat de toekomst van NEO goed zal zijn, want als er iets bekend is in de markten, is het het feit dat China niet investeert om in een project te investeren. En als de Aziatische reus achter deze cryptocurrency zit, dan is het ergens voor, tenminste dat wordt gezegd.

DEEL!


LegacyFX-makelaar

Adverteer bij ons

Over de auteur: Pedro Martinez Gonzalez

Ik zal wat over mezelf vertellen! Ik ben een financieel analist en econoom met een master in financiën.
Over mijn studie: Ik heb aan de Universiteit van Salamanca een graad in economie gestudeerd en daarna een master in financiën in Madrid.
Wilt u meer informatie? Je kunt hier meer over mij lezen in mijn biografie.

2 reacties op «NEO: Alles wat je moet weten🙌💰»

 1. Engel antwoord

  Dit bedrijf is niet te vertrouwen. Ik verzeker je, ik probeer me nog steeds terug te trekken en ik kan het niet, doe het niet, je zult me ​​later bedanken. Hartelijk groeten.

  • Aanbevolenbrokers.com antwoord

   Hallo Ángel, bedankt voor je reactie op NEO: Alles wat je moet weten🙌💰. Deze makelaar is een SCAM. Stuur ze geen geld, ze willen zoveel mogelijk geld krijgen met leugens, de operaties zijn niet echt, ze zetten het geld niet op de markt, ze laten het er gewoon uitzien en uiteindelijk vertellen ze je dat je verloren hebt en ze houden het.

   Als u uw geld wilt opnemen, vragen ze u om meer om belastingen, toeslagen, legalisaties, enz. te betalen. Doe het niet!Het is een duidelijk teken dat ze je geld willen stelen en ze zullen niets teruggeven, zelfs als je betaalt. Als u meer informatie over het bedrijf heeft, vragen we u deze met ons te delen, vooral als het informatie is waarvan u denkt dat het andere mensen kan helpen door bij dit bedrijf te investeren.

   Heeft u namen van adviseurs, nummers, e-mails van waaruit ze contact met u hebben opgenomen? Weet je nog hoe je deze makelaar in de eerste plaats hebt gevonden?

   Probeer onze chat of deze link om je geld terug te krijgen: CLAIM UW GELD, WIJ HELPEN U

   groeten

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.